Yapman lazım
Ne bileyim yiyecek eksik olsun
Bazısı ille yaşamadan anlamaz, söylemekle anlamıyo uygulaman lazım
Ben olsam yapardım yani kısasa kısas..
sana çok fazla güveniyor. yani adam akıllı bir derse ihtiyacı var. ama nasıl?5 ay ayrılıkta hiç değişmedi bir de..
Kader'cim uygulamam lazım ama ben o zaman daha mutsuz olurum.
Evet İpek cim bana çok güveniyor. 5 ay ayrılıkta ufak çaplı değişti ama gözle görülmeyecek kadar küçük şeyler.
Kızlar ben çıkmak zorundayım, yarın görüşürüz. Hepinize teşekkürler.
Merhabalar,
Bu aralar yoğunum biraz. İşlerimin yoğunluğu geç saatlerde eve gitmeme ve hafta sonları çalışmama sebep oldu son 1-2 aydır. Buna istinaden de eşimle çok görüşemez olduk. Bu 2 aylık sürecin öncesinde de bir ayrılık yaşadık 5 ay gibi. Tekrar bir araya gelmemizin en büyük sebebi 2 yaşındaki oğlum sonra kendi cesaretsizliğim. Korktum yalnızlıktan oğlumu tek başıma sağlıklı bir birey olarak büyütememekten ama... Böyle daha iyi olur diye düşünürken bu zamanda eşimden ne kadar soğuduğumu artık eskisi gibi olamayacağımızı çok net anladım. Hata yapmak istemiyorum çünkü bir kez daha ayrılıp barışmam ailem tarafından da onaylanmayacak bir durum maalesef. Diğer yandan oğlumu düşünüyorum acaba olur mu diye babasına düşkün bir çocuk değil ama eksikliğini yaşıyor elbette. Eşim ayrılmaya sıcak bakmıyor ve böyle bir durum olduğunda oğlum için mücadele edeceğini söylüyor ki bu beni çok korkutuyor çünkü olur da oğlum benimle kalamazsa yaşayamam.
Aşılmayacak sorunlarımızda yok belki ama öyle çok birikti ki bunlar tahammülsüz oldum. Ne yapmalı bu durumda katlanılabilir mi, Çok mu bunaldım da bunları düşünüyorum anlayamıyorum. Eve gittiğimde o heyecanı yaşayamamak beni çok mutsuz ediyor artık. Sarılmak konuşmak dahi gelmiyor içimden.
canım günaydın konuştunmu eşinle dün?
Günaydın cnm,
Konuşmak birşeyi değiştirmiyor ki sorun yarattığımı düşünüyor o hep
Sorun yarattığını düşünüyor cünkü o kendinden gayet memnun. Alışveriş hastası olmasının neden sorun teşkil ettiğini anlamıyor, kendine alıyorsa sana da alıyor ya, siz ac acıkta da değilsiniz nasılsa. Üstelik ayrı kalıp yeniden bir araya geldiğiniz icin demek ki sen de sorun etmemişsin, simdi mızmızlanmanın anlamı yok.
Dün akşam biraz düşündüm de ne yaparsan yap düzelmeyecekİsterse aile terapisti sizine vde yaşasın bu durum değişmez. Cünkü bu adam böyle. Ufak tefek seyler değiştirilebilir belki ama sorunu kökten hic çözemezsin. Çözemeyeceksin.
Eğer onu seviyorsan kabullenmekten ve akışına bırakmaktan başka caren yok tinycim.
Son bir kez adam akıllı konuşmak istiyorum ama erteliyorum bunu da çünkü bitecekse de ben hazır değilim. Biliyorum ki böyle bir durum olduğunda bizi rahat bırakmayacak oğlum için savaşacak yorulan yıpranan ben olacağım. Korkuyorum bundan. Evet oğlum olmasaydı belki çoktan bitmişti ama benim onun sevgisine ihtiyacım var. Kıyamıyorum bize de...
Hani adam gibi bir ailesi olsa o da yok ki.
Eşin temiz bi sopa istiyo Tiny
Senin gibi eşi bulmuş ta şımarıyo
canım...
seni en iyi ben anlarım biliyorsun değil mi?
aynısından bi örnekte bende var bende bide + kv sorunu vardı
ama ben en son temmuzdan sonra dilekçeyi adliyeye verdikten sonra 360 derece dönen bi adam vardı karşımda
gördü ki 10 çocuğum bile olsa beni orda kimse tutamazdı
şimdi çok farklı
biliyor artık istediğimde çekip gideceğimi blöf yapmadığımı
artık umursamıyorum kimseyi onlarda farkında
artık mutluyum diyebiliyorum
iyiki ikinci bi şans verdim diyebiliyorum.
bebeklerimle geleceğimin hayalini kuruyorum gelecekten umudum var
o yüzden ne yapacağınıda en iyi sen bilirsin canım benim
5 aylık ayrılıkta bile kendini değiştirmediyse
hala tüm yük senin üzerindeyse
onsuz daha mutlu olursun arkadaşım.
bazen çocuk için bile katlanılamayacak şeyler vardır.
Bunu ben sağladım onu anlamaya çalıştım hep fazla iyi niyetli oldum.
Jiklet kendi de biliyor benim onu bırakamayacağımı bana çok güveniyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?