Mutsuzluk

canım üzüldüm gerçekten...
baayağa soğumuşsun anlaşılan..
bütün yükün sende olmasının yanında başka sebeplerde varmı soğutan...
eşin çalışmıyormu..bence iyi bir tatile ihtiyacın var ...kafa dinlemelisin

herkezden herşeyden uzak bi tatile gidin ufacık biyer olsun :) akşamda bebeği uyuttuktan sonra dünden bugüne her konuyu konusun içinizdekileri dökün

ben evli değilim ama seni anlayabiliyorum . insan çalışsada kazansada arkasında kendinden güçlü bir erkek görmek istiyor . eşin sorumsuzsa ondan soğuman çok normal . keşke böyle olmasaydı ama onun karekteri bu . sende çalışıyorsun diye yükü sana yıkmış durumda . aslında sen sadece kendin için çalışmalısın . oda evi geçindirmeli ama işte günümüzün erkeklerinin çoğu böle . sen boşansan bu seferde alışmış olduğun düzeni özleyebilirsin . boşanmış genç bir kadın olmakta zor maalesef . bekar olmak çok zorken boşanmış olmayı düşünemiyorum . yani bu baskıyla yaşayabilirmisin bunu sor kendine . iyi düşün karar ver . pişman olabilirsin ilerde . hakkında hayırlısı neyse o olur umarım .

Asilmayacak bi sorun degil biraz daha fazla zaman ayirin esinize karsilikli sakin bi sekilde oturup durumunuzu gozden gecirin

Birbirinizden ayri kalmaniz sorunlariniza cozum getirmez, olumsuz yonlerinizi dusunup daha da sogursunuz. Cocugu tek basina buyutmek elbette kolay degil, annenin yeri ayri, babanin yeri ayri.
Rutin hayattan, sorunlardan, isten, evden ve dis etkenlerden uzak bir tatil size cok iyi gelecektir. Boylece oturup sakin kafayla sorunlarinizi halledebilirsiniz. Insan yasam telasi icinde esinin olumsuz yonlerini dusundukce soguyor da soguyor.

canım günaydın konuştunmu eşinle dün?

Son düzenleme:

Günaydın cnm,

Konuşmak birşeyi değiştirmiyor ki sorun yarattığımı düşünüyor o hep

Sorun yarattığını düşünüyor cünkü o kendinden gayet memnun. Alışveriş hastası olmasının neden sorun teşkil ettiğini anlamıyor, kendine alıyorsa sana da alıyor ya, siz ac acıkta da değilsiniz nasılsa. Üstelik ayrı kalıp yeniden bir araya geldiğiniz icin demek ki sen de sorun etmemişsin, simdi mızmızlanmanın anlamı yok.

Dün akşam biraz düşündüm de ne yaparsan yap düzelmeyecek İsterse aile terapisti sizine vde yaşasın bu durum değişmez. Cünkü bu adam böyle. Ufak tefek seyler değiştirilebilir belki ama sorunu kökten hic çözemezsin. Çözemeyeceksin.

Eğer onu seviyorsan kabullenmekten ve akışına bırakmaktan başka caren yok tinycim.

canım...
seni en iyi ben anlarım biliyorsun değil mi?
aynısından bi örnekte bende var bende bide + kv sorunu vardı
ama ben en son temmuzdan sonra dilekçeyi adliyeye verdikten sonra 360 derece dönen bi adam vardı karşımda
gördü ki 10 çocuğum bile olsa beni orda kimse tutamazdı
şimdi çok farklı
biliyor artık istediğimde çekip gideceğimi blöf yapmadığımı
artık umursamıyorum kimseyi onlarda farkında
artık mutluyum diyebiliyorum
iyiki ikinci bi şans verdim diyebiliyorum.
bebeklerimle geleceğimin hayalini kuruyorum gelecekten umudum var

o yüzden ne yapacağınıda en iyi sen bilirsin canım benim
5 aylık ayrılıkta bile kendini değiştirmediyse
hala tüm yük senin üzerindeyse
onsuz daha mutlu olursun arkadaşım.
bazen çocuk için bile katlanılamayacak şeyler vardır.

Son bir kez adam akıllı konuşmak istiyorum ama erteliyorum bunu da çünkü bitecekse de ben hazır değilim. Biliyorum ki böyle bir durum olduğunda bizi rahat bırakmayacak oğlum için savaşacak yorulan yıpranan ben olacağım. Korkuyorum bundan. Evet oğlum olmasaydı belki çoktan bitmişti ama benim onun sevgisine ihtiyacım var. Kıyamıyorum bize de...

Hani adam gibi bir ailesi olsa o da yok ki.

o yaştaki bir çocuğu tabiki annesine verirler
ne için uğraşacakmış ilgilenmediği bir çocuk için ona anlam veremedim

Elmayranin soylediklerini dun ben de soyledim

Cunku bu karakter meselesi
Esin icindeki ozguvensizligi cesit cesit kiyafet, ayakkabi alip,
sorumsuzca para harcayarak kapatmaya calisiyor

Degisimi zor ama degismek icin once bunun farkinda olup kendisinin istemesi gerek ...

Ben olsam bende ona aynisini yapardim
yani sorumsuzca bir seyleri dusunmeden, gunluk yasayip olayin ileride ne gibi sonuclara yol acacagini gosterirdim ...

Ancak boyle anlayabilir ,
yoksa arkasini toplayan bir es varoldugu surece elini tasin altina koymaz boyle kisilikler...

Biraz daha bekle o zaman. Uygun zemini ve zamanı ayarla. Bitirmek istemiyorsan bitirmezsin tabi ki. Yalnız söyle bir durum da var kabullenirsen daha az üzülürsün.

Eşin temiz bi sopa istiyo Tiny
Senin gibi eşi bulmuş ta şımarıyo

Bunu ben sağladım onu anlamaya çalıştım hep fazla iyi niyetli oldum.

Jiklet kendi de biliyor benim onu bırakamayacağımı bana çok güveniyor

Bunu ben sağladım onu anlamaya çalıştım hep fazla iyi niyetli oldum.

Jiklet kendi de biliyor benim onu bırakamayacağımı bana çok güveniyor

işte sana çok güvendiği için tüm yük senin omuzlarında ya
o yüzden arkadaşların dediği gibi
biraz kendini geri çek
maaş kartına el koy
faturaları kirayı ödeme
bu ay sen ödeyeceksin diye rest çek
iyi niyetini gösterme artık

İpek cim teşekkür ederim iyiyim.

Maaş kartına el koymam önemli değil ki ben bunu yapmam Jiklet yani ona ders verirken insanlara rezil olmam kendimi oğlumu bu duruma düşüremem. Elekriğin suyun kesildiği kiranın ödenmediği bir evde ben deliririm.

Cudana, sabrım tamamen tükendiği zaman gözüm karardığında ya değişecek yada bitecek zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…