• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutsuzluktan geberiyorum

Yeni evliyim hamileyim eşim sürekli hakaret ediyor. Az önce bana sen insan değilsin dedi sevebini sordum söylemedi. Bartaniyemi aldım Geldim koltukta yatıyorum ağlıyırum sinirlerim bozuk gitmek istiyorum ama korkuyorum
Ailesi doldurmuş olabilir mi?

Yeni evliyim hamileyim eşim sürekli hakaret ediyor. Az önce bana sen insan değilsin dedi sevebini sordum söylemedi. Bartaniyemi aldım Geldim koltukta yatıyorum ağlıyırum sinirlerim bozuk gitmek istiyorum ama korkuyorum
Bunun bir evveliyatı olmalı, hiçbir manyak durduk yere hamile karısına sen insan değilsin demez. İnsanlık dışı oluşumla sevişip çocuk yapmışsın ama derler adama.

Klasik soruyu sorayım.
24 yaşında görünüyorsunuz daha, neden bu adam? Bu adama neden çocuk?
Konunun devamini henüz okumadim ama kesin ilk hakaretidir bu adamın. Daha önce asla ama asla yapmamıştır. Zaten özünde iyi ve merhametli olur böyle kocalar. Bilirsin bizler hep kıskandığımız içi ayrıl deriz. Gözümüz vardır bu mutlu yuvalarda.

Arkadaşlar sabah eşimle konuşmadım
Saçmalama küstün mü seni kızdırmak için yaptım dedi
Seni kızdırmıcamda kimi kızdırıcam çocuk gibi küsme dedi
🤷🏻‍♀️
Aaa komik miymiş bu abi maşallah. Yarın siz de ona böyle bi şakalar bi komiklikler yapın bakalım, gülecek mi merak ettim.

Ne salak öküz insanlar var halen şaşırıyorum,en hassas döneminde hamileyken eşine bu şekilde nasıl davranırsın aklım almıyor😕

Arkadaşlar sabah eşimle konuşmadım
Saçmalama küstün mü seni kızdırmak için yaptım dedi
Seni kızdırmıcamda kimi kızdırıcam çocuk gibi küsme dedi
🤷🏻‍♀️
Kimi kızdırıyorsa kizdirsin. Ne saçma herşeyi sizde mi deneyecek. Ayrıca konuya iki cümle yazıp konu açmak yerine biraz yaşınızı başka neler yaşadığınizi veya neden bebek yaptığınızı diyebilirsiniz

Back
X