- 28 Mart 2013
- 10.472
- 13.656
- 498
- Konu Sahibi umutsuzvaka27
-
evet ben hamileydim ve hiç evlenelim demedim 4.ayın sonuna kadar.ben demedikçe o da demedi.ben ne zamanki kardeşini aradım durumu anlattım hemen kalktı çok ta güzel bi düğün yaptı evlendik.hamileliğim zaten burnumdan geldi.ne cicim ayı yaşadım ne bişi.bebeğim doğdu yine aynı.kadınım sonuçta ilgiye sevgiye ihtiyacım var.ama zerre göstermiyo.şu an buraya yazıyorum ya kimle konuşuyosun diye sordu hayret laf attı yani bana.bende söledim burayı tabii ama kendi derdimi anlatıyorum demedim.
mutsuzluktan gebermek için yeterince sebebin varmış tatlım
birlikte olmuşsunuz (ilki zorla diyorsun, peki 5 yıl boyunca mı zorla?hayır)
seni sevmediğini ilgisiz olduğunu bildiğin halde ilişkiye devam etmişsin
hamile kalmışsın (ki envai çeşit korunma yöntemi var, adam zorla hamile bırakamaz gizli hap bile yutabilirdin)
4 aylık hamileyken adamın ailesini devreye sokup zoraki evlenmişsin
hata üstüne hata yapmışsın
o adamla evli kaldığın sürece mutsuz olma ihtimalin çok yüksek
ilki zorla oldu tabii ki diğerleri öyle olmadı.ben zaten hatalarımı kabul ediyorum.kendim ettim kendim buldum.sadece mutlu olmak istiyorum.iki güzel kelime,iki sohbet etmek istiyorum.şu an yaşadığımız şehirde tanıdığım hiç kimse yok.ne komşu ne başka bişey.bir tek o var.şu an ben çalışmıyorum.o işe gidip geliyor insan içine çıkıyor.ben öyle değilim.sohbet etmek istiyorum ama yok inanılmaz bunalımdayım
inşallh öyledir,evet ayrılmayı çok istiyodu ama seviyorum diyordu.ilgiszliği falan da varda ama bu kadar değil.şimdi ben evde yokmuşum gibi davranıyor.evde bütün işlerini kendi yapıyor.çay içermsn gibi basit bi soruya bile cvp vermyo
Eşiniz sizi sevmeseydi asla evlenmezdi.
Hiç bir erkek sevmediği bir kadınla hamile bile olsa asla nikah masasına oturmaz.
Öncesini boşverin.
Ancak şu yazdıklarınız gerçekten durumun çok vahim olduğunu gösteriyor.
Aranızda hiç bir iletişim yok.
Eşin kapalı bir kutu.
Neden böyle davrandığını sorunca ne cevap veriyor?
Ona açıkça söyle.
Aile terapistine gitmeyi, tekrar denemeyi söyle.
Olmuyorsa da olmuyordur diyip önüne bakman gerek...
hatta ben onun yüzünden yaşadığım şehri değiştirmiştim işimi gücümü ailemi bırakıp başka şehire gitmiştim çalışmaya ondan uzak kalırsam belki unuturum diye ama yapamadım.ama o da sık sık geldi yanıma.sonrada konuştuğumuzda benim bütün herşeyi geride bırakıp başka şehire yerleşmemin suçluluk duygusunu yaşamışta ondan gelmiş yanıma yalnız bırakmamak adına öle diyor yani.ama bana karşı ilgisiz gibi davransada beni merak ederdi,takip ederdi,kıskanırdı,bütün bunlar ondan vazgeçmemi engelledi açıkçası.bide sonuçta birlikte olmuştum onla onunda etkisi vardı tabii ama sevgimde çok büyüktü.hala çok büyük sevgim.bebeği istemedi değil.hamile olduğumu öğrendiğinde napacaksın dediğinde ilk bilmiyorum dedim.(aldırmayı düşünmedim sadece çok çaresiz kalmıştım)o da kesinlikle aldırma eğer aldırırsan bidaha yüzümü göremezsin dedi.bende zaten aldırmıcam dedim.
evet neden napıcaksın dediğini bilmiyorum ama dediğim gibi aldırırsan yüzümü göremezsin dedi.ilk başlarda yine ilgisizdi.hamileliğim ilerledikçe heyecanlanıyodu farkındaydım.hergün netten alışveriş yapıyodu.hergün kargo geliyodu eve bebişle ilgili şeyler işte.
aklıma geldi ama tehdit ediyosun diye benden nefret eder diye düşündm
ne paşa beyefendiymiş bu!
ben teek seni suçlamıycam tatlım, çünkü seni sevmiyosa soğuyosa ağlasanda zırlasanda gidecekti demekki varmış hissi devam etmiş
hiçbir koruma yöntemide %100 değildir seninle sevişirken aklına bu sonucuda getirecektii
saygı denen bir şey olur ne demek o çay içermisn bile dediğinde yüzüne bakmayıp cevap bile vermemesi
sen onun 5 yıllık sevgilisiydin sonuçta insan ne olursa olsun çocuk yaptığı kadına böyle sanki hizmetçisini şey yapmış gebe bırakmışta başına kalmış muamelesi yapamaz!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?