mutsuzluktan geberiyorum

yok hiç ayrılalım demedi,gerçi dese hepiniz haklısınız bu saatten sonra düzelmez.kendim için ayrılamadım ondan ama bebeğimin huzurlu bi ortamda büyümesi için ayrılabilirim artık ondan.yapacak bişey yok.ben hala çok seviyorum.ayrıca onun işi ve kariyeri çok çok iyi konumda,bende ünv mezunuyum ama öyle savsak bi bölüm işte.kendi işimi yapmadım zaten hiç.iş yok çünkü,sekreterlik,asistanlık,satın alma falan yaptım şimdiye kadar.dolayısıyla beni kendi o çok kariyerli arkadaşlarındanda uzak tutuyor.benden utanıyor ssanırım.kendiyle aynı işi yapanlarla çok ii anlaşıyor.bi başkasıyla(kendi işiyle aynı işi yapan biriyle) evlenseydi onu arkadaş ortamlarına sokardı sanırım

Sen 5 yıl birlikteliği kafanda nasıl birşey olarak algıladın bilemem ama eşin için bu sadece sex ilişkisiymiş bence. Böyle çok erkek var ve kızlar bunu flört sanıyor aşk sanıyor. Adam zaten defalarca ayrılmak istemiş sen yalvar yakarlarla sürdürmüşsün bu ilişkiyi, bu insanın seni seviyor olması mümkün mü? hamile kalınca ailesine durumu aksettirerek evlenmesini sağlamışsın, zorla evlenen bir erkek...düşününce onun açısından da durum çok vahim.
Şaşalı güzel bir düğün yapması bu düğünü istediği anlamına gelmez ki, durumu var ve çevresi ona göreyse onun için yapmıştır. Çocuğu için para harcaması da aynı şekilde parası var ve harcıyor, bunların seninle bir ilgisi yok ki. Seninle hiçbir sosyal ortama girmiyor, arkadaşlarıyla tanıştırmıyor, hatta evde bile konuşmuyor...bence sana fazlasıyla öfkeli, başına gelenler için pişman, sadece evi paylaştığı çocuğuna bakan biri gibisin,bu evlilik değil ki...Sabırlı olur beklersen belki yıllar içinde farklı bir yön alabilir, bunu bekleyip görmek lazım. Belki de senden farklı bambaşka bir hayatı vardı, sevdiği veya evlenmeyi düşündüğü başka biri vardı ve sen hamile kalıp adamın bütün planlarını mahvettin ve sana duyduğu öfke bundan da olabilir.

Son düzenleme:
şuanda zaten çok mutsuzsun. ayrılsan daha mutsuz olamazsın heralde.

nedir seni mutsuz eden acaba

ne olacak işte eşim ben yokmuşum gibi davranıyor.yüzüme bile bakmıyor.salonda yatıp kalkıyo.zaten bunca sıkıntıdan dolayı inanılmaz kilo verdim.170 boyum var 48 e düştüm düşünebiliyomusunuz.kendide sölüyor zaten çocuk gibi oldun diyor.dolayısıyla eskisi gibi beğenmiyoda.kilo almaya çalışıyorum ama olmuyor

bi erkek eşine ilgi duymazsa etrafında onu etkileyen başka durumlar vardır demektir .. bak ben de bi erkeğim sana erkek gözü ile yorum yapabilirim istersen

Kadınlar Klubunde??? Nasıl site güzel mi bayım? Dert ortagımızda olmuşsunuz

derdi olan insanların kalkıp seninle bişeyler paylaşmasını bekliyosun.ne biçim bir insansın,insanların dertlerine sıkıntılarına saygında mı yok senin.

ya buradaki kadınların çoğu saçmalıyor bişey demeden atlıyorlar gerçekten sıkıntısına olana saygım sonsuz ama saçmalayanlara ne diyeyim ki şimdi

O zman üye olma arkadaşım,zorlayan mı oldu kolunda tutanmı? Biz saçmalıyoruz,atlıyoruz,sıkıntımız var eee? Senden ötürü,senden ötürü. Kızcağıza yardımcıda olamıyoruz sizin gibiler yüzünden surada bir derdini anlatıyordu.

ya buradaki kadınların çoğu saçmalıyor bişey demeden atlıyorlar gerçekten sıkıntısına olana saygım sonsuz ama saçmalayanlara ne diyeyim ki şimdi
Nonoş varmış burda
kadınlar kulubünde erkek üyenin ne işi var?anlam veremedim yasak değilmi?

Yasak... Kendisini kadın olarak belirttikten sonra yönetim nasıl anlasın ki erkek olduğunu? Ancak bu şekilde belli edecek de atılacak sistemden..

insanların dertleri önemli değil ki,yeter ki o vatandaşın can sıkıntısı geçsin,oyalanacak bişiler bulsun,gerisi boş çünkü.

atılma korkum yok siz neden gocunuyorsunuz anlamadım

Bence bilerek bunu yapıyorsun,kendini çok akıllı zannediyorsun. Şahit erkeksen bunu demeye insan utanır,en azından sataşma için böyle bir yola baş vurmaz bayan ayağına yatar.Dürüstlüğünüz gözlerimi doldurdu lakin,yanlış yerdesiniz ısrarla söylüyorum.. He eğlence arayan bir bayan değilseniz,bakayım bir erkeğim desem ne olucak diye düşünen.

Aileler için psikolojik destek veren terapistler var, belki sorunlarınızı çözmenize yardımcı olabilir.

Durumunuz zor ama imkansız değil, bir an once calısmaya baslamanızı veya bir hobi edinmenizi, ezcümle kendinizi oyalayacak birşeyler bulmanızı tavsiye ederim. eşiniz dünyanın onun etrafında donmedigini ve sizin de ona mecbur olmadıgınızı anlarsa belki sorunlarınız cozulebilir.

terapiste gideceğini sanmam ama kendimle oyalansam daha iyi olacak sanırım.gerçekten inanılmaz zayıfladım.kendimi toparlamalıyım daha sonrada oyalancak bişiler bulmalıyım bu süre benim için zor geçecek.inanın bir günü geçirmek bile imkansız hale geldi.hiç dayanamıyorum artık bu duruma

Seni sürekli 5sene içinde kovuyor sende gitmiyorsun buradan anlaman lazımdı ne olacağını..

5aylık hamileyken bile adamlık yapıp evlenme lafı etmemiş..

Tabiri caizse zar zor evlenmişsiniz...

Keşke bu adamla evlenmeseydin sırf adamla birlikte oldun diye mi evlenmek zorundaydın yok böyle birşey iş işten geçmişten..

Al karşına konuş. Sende biter herşey uzlaşma yolları arayın..

İlgisizlik her yöne çeker seni.

Kadın çiçektir bakmasını bilene...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…