bir iş yatırımı yapmıştım oyuna getirildim borç oradan kaldı biraz karışık ve uzun mevzu. acaba en dip bu mu ki ? daha da dibi görmekten korkuyorum.
canım nasıl oluyor? gerçekten var mı böyle bir durum? daha açık şekilde yazabilir msiin belki ben de bu borcumu azaltırımYa bankalar cüzi miktarlara hatta anaparasına bile kapatıyorlar borçları diye biliyorum.
Bizimde 100 bin civarı vardı böyle böyle azalttık.
Güldürdüm müborç çok değil mi :) güldürdün valla beni :) hesaplarıma göre 10 seneye bitiriyorum. zamanında o kadar hırs yaptım ki artık yapamıyorum. inan hiç bir şeye mecalim yok. hedeflerim olmadı olmuyor. resmen büyük bir savaşın mağlubuyum ve çok zarar gördüm. yaşım genç olsaydı yeni hedefler koyardım ya da 10 sene çok değil derdim ama bu saatten sonra hiçbir çarem yok. keşke ikinci işte çalışma fırsatım olsaydı ama zaten cumartesi günü de dahil akşam 7 ye kadar çalışıyorum. nasıl ikinci bir iş bulabilirim ki?
yurtdışı master önermiş bir arkadaşım da ben zaten masterliyim. alanımda baya geliştirmiştim kendimi.
Nasıl anaparasina kapatıyorlar? Biz boşuna mı faiz oduyoruz ?Ya bankalar cüzi miktarlara hatta anaparasına bile kapatıyorlar borçları diye biliyorum.
Bizimde 100 bin civarı vardı böyle böyle azalttık.
Öncelikle kaç senelik borç bu cnm? Bir bankaya mı, birden fazla bankaya mı?canım nasıl oluyor? gerçekten var mı böyle bir durum? daha açık şekilde yazabilir msiin belki ben de bu borcumu azaltırım
Boşuna değildir elbet siz taze taze çekip düzenli ödüyorsanız normal.Nasıl anaparasina kapatıyorlar? Biz boşuna mı faiz oduyoruz ?
canım benim avukatlık olmuştu icralıktı sonra faizlerin bir kısmını sildiler ama çok az bir kısmını ödemeye başladım. bir kısımlık borcum ise vergi dairesine aktarılmış orada duruyor.Boşuna değildir elbet siz taze taze çekip düzenli ödüyorsanız normal.
Bizim yıllanmış borçlar vardı, bankalardan avukat bürosuna düşüyor onlar.
Onlar da ödensin yeter ki bitsin diye indirim yapıyorlardı. Değişmediyse böyleydi.
Vergi dairesine aktarılan vergi borcu mu canım?canım benim avukatlık olmuştu icralıktı sonra faizlerin bir kısmını sildiler ama çok az bir kısmını ödemeye başladım. bir kısımlık borcum ise vergi dairesine aktarılmış orada duruyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?