Mutsuzluktan ölünür mü?

baharsonu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2017
404
562
53
Mecaz anlamda değil gerçek anlamda soruyorum mutsuzluktan ölen olmuş mu? Olmadıysa ilki ben olurum umarım.. aylardır çok çok mutsuzum geçmiyor geçmiyor.. hayatımda şu an için tek yolunda giden şey düzgün bir işimin olması. Aslında şu an için büyük bir problemim yok ama yakın zamanda yaşadığım hayal kırıklıklarını atamadım üstümden. Sebepsiz değil yani bu. Nereye kadar gider böyle.. Keşke ölsem her şeyi arkamda bırakabilsem. Hiç düzelmiycek gibi sanki. Hep bu mutsuzluğa mahkum olacakmışım gibi hissediyorum. Böyle yaşamak zulüm gibi..

neden mutsuzsun? önce buna bakmak lazım

Sorunlarınız nedir? Psikoloğa gitmeyi düşünmez misiniz?
Psikoloğa gitmek noktasında şöyle düşünüyorum buna karşı çıkanlar olabilir ama sebepsiz yere insan mutsuz takıntılı paranoyaksa yani ortada bir sebep yokken ruhsal problemler yaşıyosa psikoloğa gitmeli. Benim mutsuz olmak için sebeplerim var psikolog buna çare olamaz bu sebepler çözülmeden mutlu olamam dye düşünüyorum. Bilmiyorum belki yanlış bir bakış açısı ama.

Ailemle eskisi gibi değilim. Olmak istediğim şehirde değilim ve bikac yıl yaşadığım yeri değiştiremem. Yanımda olmasını istediğim kişi de yanımda değil.

aslında en büyük mutsuzluk sebebi olan işsizliği aradan çıkarmışsın, nickin bile mutsuz, nickini değiştir derim, bence ilk önce mutlu olmak istemen lazım, ihtiyacın olduğunu düşünmesen bile bi psikiyatriste git bence, nasıl bi şehirdesin ne iş yapıyorsun bilmiyorum da, sosyal olmak için tüm olanaklara başvur, mutlaka spor yap derim, yani bir ay kendini bunlara zorlasan daha farklı hissedeceğini görürsün..
hayatında basit düzenlemeler yap, dram seyredeceğine komedi seyret, depresif şarkılar yerine neşeli şeyler dinle hatta belki de sözsüz müzik dinle
sonuçta hep aynı şeyleri yaparak farklı bir sonuç yaratamazsın, farklı şeyler yapmalısın

Ölünür. Fazla stress, üzüntü kalp ritim bozukluguna yol acabilir. (Ama burada extrem durumlardan bahsediyorum)

Tavsiyelerin için teşekkür ederim. Nickimi bende hiç sevmedim aceleyle aklıma gelen ilk kelimeyi aldım. Değiştirmeye çalıştım yapamadım. Nerden değişiyor biliyor musunuz?

Tavsiyelerin için teşekkür ederim. Nickimi bende hiç sevmedim aceleyle aklıma gelen ilk kelimeyi aldım. Değiştirmeye çalıştım yapamadım. Nerden değişiyor biliyor musunuz?

kullanıcı paneline gir, orda ayarlar kısmının hemen altında kullanıcı adı değiştirme var

Tek dertlerin bu olsa başka insanlarin derdine de ortak ol sonra bu da dertmiymiş ya dersin

Tek dertlerin bu olsa başka insanlarin derdine de ortak ol sonra bu da dertmiymiş ya dersin
Son zamanlarda bdv nin müdavimi oldum zaten. BurdaKi insanların dertlerini okuyup benden daha büyük sorunları olan insanları görerek kendime teselli vermeye çalışıyorum ama kalıcı olmuyo mutsuzluğum geçmiyor sadece bastırmış oluyorum biraz.

öleceğinize psikolojik destek alsanız daha iyi olmaz mı? :) ne gerek var şimdi ana babayı ağlatmaya değil mi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…