Keşke o extrem durumlar bende de olsa.. aksine çakı gibiyimruh bu kadar zayıfken bedenim nasıl böyle dimdik ayakta şaşırıyorum
Hmm ozaman daha büyük adımlar at bi löseve git kinsesizler yurduna git klasik belki ama. Herkesin derdi var kimi dürtsen altından bi dert cıkar. Napalım şimdi ölelim mi? Niye öliyim ya? Daha seneye tatil yapıcam yurtdışı planlarim var ev araba hedeflerim var. Muhtemelen uzun sürsede bi müdür altında calismakdan sıkıldım iş yerim olsun istiyorum. 1 bucuk yildir cocuk olsun diye ugrasiyorum hala devam edicem tonla hobby edindim okadar hayal hedef içinde ben ailemle aram kötü diye müdürüm yalnızlık sendromundan bizi yicek diye öliyimmmi simdi:) hayal hedefler koy kendine vaktini öldürme hobbyler edin olmadi kedi al sev strese birebir:)Son zamanlarda bdv nin müdavimi oldum zaten. BurdaKi insanların dertlerini okuyup benden daha büyük sorunları olan insanları görerek kendime teselli vermeye çalışıyorum ama kalıcı olmuyo mutsuzluğum geçmiyor sadece bastırmış oluyorum biraz.
Evet allah korkusundan çok fazla dile getirmek istemiyorum bu düşüncelerimi ama dayanamadım içimi dökmek istedim. İnançsız biri olsam çoktan farklı yollar denemiştim zaten. Çok haklısınız söylediklerinizde. Allah yardımcımız olsun inşallah. Siz de en kısa zamanda tüm sikintilarinizdan kurtulursunuz umarımBöyle konusmayin Allahin gücüne gider. Sonra ciddi bir saglik sorunuyla karsilasinca inanin bu söylediklerinize pisman olursunuz. Ruh sagliginiz icin destek görmekte fayda var. HErkes hayatinin bir dönemlerinde hayal kirikliklari yasiyor. Benimde hayatimda suan yolunda giden tek sey isim diyebilirim. Bir yandan 1 yildir saglik sorunlayila ugrasiyorum. Ne oldugu bilinmeyen bir rahatsizlikla yasamaya calisiyorum. Sinirden cok cok agladigim oldu oluyorda ama biraz toparladim. Agrilarim hafifledi ama sükretmeyi ögrendim cünkü dermansiz dertler var.
Üzgünüm ama bu yanlış bir bakış açısı.Psikoloğa gitmek noktasında şöyle düşünüyorum buna karşı çıkanlar olabilir ama sebepsiz yere insan mutsuz takıntılı paranoyaksa yani ortada bir sebep yokken ruhsal problemler yaşıyosa psikoloğa gitmeli. Benim mutsuz olmak için sebeplerim var psikolog buna çare olamaz bu sebepler çözülmeden mutlu olamam dye düşünüyorum. Bilmiyorum belki yanlış bir bakış açısı ama.
Çok tatlısınHmm ozaman daha büyük adımlar at bi löseve git kinsesizler yurduna git klasik belki ama. Herkesin derdi var kimi dürtsen altından bi dert cıkar. Napalım şimdi ölelim mi? Niye öliyim ya? Daha seneye tatil yapıcam yurtdışı planlarim var ev araba hedeflerim var. Muhtemelen uzun sürsede bi müdür altında calismakdan sıkıldım iş yerim olsun istiyorum. 1 bucuk yildir cocuk olsun diye ugrasiyorum hala devam edicem tonla hobby edindim okadar hayal hedef içinde ben ailemle aram kötü diye müdürüm yalnızlık sendromundan bizi yicek diye öliyimmmi simdi:) hayal hedefler koy kendine vaktini öldürme hobbyler edin olmadi kedi al sev strese birebir:)
Benimde eşim sevmiyor sokturtmuyo eve sevmemek degil korkuyor gibi ani hareketlerinden ama ben vazgectimmi tabiki hayır aa aa neden vazgecimÇok tatlısınseneye ben de tatile çıkmayı planlıyorum umarım bir daha ki yaza kadar bu ruh halim düzelir değilse dünyanın en güzel yerinde de olsam farketmiyo ayyy kedi çok severim çok isterim de annem hayatta eve sokmaz.
Bak farkediyo böyle herseyi dahil bi otele git allahm ni yemekler bi tatlılar oluyor ne ruh hali sabah aksam düşündügün sey yemek oluyorÇok tatlısınseneye ben de tatile çıkmayı planlıyorum umarım bir daha ki yaza kadar bu ruh halim düzelir değilse dünyanın en güzel yerinde de olsam farketmiyo ayyy kedi çok severim çok isterim de annem hayatta eve sokmaz.
Eşin şanslı çok güzel bir enerjin var, kelimelerinden buraya dökülüyorBenimde eşim sevmiyor sokturtmuyo eve sevmemek degil korkuyor gibi ani hareketlerinden ama ben vazgectimmi tabiki hayır aa aa neden vazgecimonada ayrı planlarim var ama bakalım. İşte demek istedigim kafanda kurdugun biseyler olunca ölmek ne ya diyorsun daha dur ölünürmü:)
Teşekkür ederim, insallah oda olurEşin şanslı çok güzel bir enerjin var, kelimelerinden buraya dökülüyorumarım en kısa zamanda eşini ikna eder ve bir kedi alırsın ; )
Hmm evet bir termal otele gidip sıcak sulara bırakayım kendimiBak farkediyo böyle herseyi dahil bi otele git allahm ni yemekler bi tatlılar oluyor ne ruh hali sabah aksam düşündügün sey yemek oluyor
İşte öldürmüyor da hasta edip süründürüyorMutsuzluktan direk degil ama peyderpey oldurur
Yakin zamnda cok stres yasadim ve drlardan cikamiyorum sekerden kolestrole prolaktinden sinire kadin has digerlerine hic olmayan hastaliklar turedi
Yapamadim basaramadim stres olmamayi zonuc hastayim
Hahha onu yaza ertele bence 10 gün tatil yaparsinHmm evet bir termal otele gidip sıcak sulara bırakayım kendimiiyi gelir dimi. Ayh hatunda ne enerji var be kendime getirdi bir an olsun
Mecaz anlamda değil gerçek anlamda soruyorum mutsuzluktan ölen olmuş mu? Olmadıysa ilki ben olurum umarım.. aylardır çok çok mutsuzum geçmiyor geçmiyor.. hayatımda şu an için tek yolunda giden şey düzgün bir işimin olması. Aslında şu an için büyük bir problemim yok ama yakın zamanda yaşadığım hayal kırıklıklarını atamadım üstümden. Sebepsiz değil yani bu. Nereye kadar gider böyle.. Keşke ölsem her şeyi arkamda bırakabilsem. Hiç düzelmiycek gibi sanki. Hep bu mutsuzluğa mahkum olacakmışım gibi hissediyorum. Böyle yaşamak zulüm gibi..
Aylardır yaşayan ölü gibiyim zatenHayır ölünmüyor. Ölünseydi defalarca ölmüştüm. Ancak böyle devam ederseniz yaşayan ölü olursunuz o daha kötü
Vuu evde zumba haaHahha onu yaza ertele bence 10 gün tatil yaparsin
Sana evde yapacaklarinn icin öneri veriyim
Adet olmasaydım yapcaktım bende ama halim yok
Evde zumba bagla telefonu tvye basla hopla zipla.
Varsa sonrasinda puzzle yap yada böyle hamurlar var fırında sertleşiyor onlardan alarak şekiller yap örneklerim var.
Yada böyle farklı süsler tasarla workshoplar oluyor günü birlik özel kurabiye,cikolata yapımı
Hicbiri olmazsa ben gibi başla kurabiyeye hindistan cevizli yapıcam bak işten geldim trafige takıldım karnım acıktı ama ugrascam napim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?