Heh işte benim sorunum bu sanırım. Mutsuzlukla birlikte umutsuzluk da var. Bir daha mutlu olamiycam sanıyorum. geleceğe dair ümitlerimi kaybettim. Benim için bir gelecek yoksa niye yaşıyorum diyorum..Mutsuzluktan ölünmüyor tecrübeyle sabitama umutsuzluk insani içten içe yer bitirir belkide öldürür
Heh işte benim sorunum bu sanırım. Mutsuzlukla birlikte umutsuzluk da var. Bir daha mutlu olamiycam sanıyorum. geleceğe dair ümitlerimi kaybettim. Benim için bir gelecek yoksa niye yaşıyorum diyorum..
Bugün kvalideyi gezmeye götürdük. Dönüşte bir ev gösterdim. Bak biz bunu evi alıcaz dedim. Evde sehrin binaların ortasında 2 dönümlük bahçenin ortasında iki katlı birsey, degeri trilyonlar belki. Oturun kendi evinizde şükredin dedi. İnsana hayal bile kurdurmuyorlar.
Demem o ki sen yinede hayal kur.
İki yıl sonrasının hayalini kur mesela. En sevdiğin şehre yerleşmişsin. Yanında sevdiğin adam. Çocukların olmuş bir kız bir oglan. Tutmussun ellerinden parka gidiyorsun.
Allah büyük belki bende o evi alırım ne dersin[/QUOTE
Amin inşallah canım Rabbim bize önce hayal kurabilmek için ümit sonra onları gerçekleştirmek için imkan versin.Bugün kvalideyi gezmeye götürdük. Dönüşte bir ev gösterdim. Bak biz bunu evi alıcaz dedim. Evde sehrin binaların ortasında 2 dönümlük bahçenin ortasında iki katlı birsey, degeri trilyonlar belki. Oturun kendi evinizde şükredin dedi. İnsana hayal bile kurdurmuyorlar.
Demem o ki sen yinede hayal kur.
İki yıl sonrasının hayalini kur mesela. En sevdiğin şehre yerleşmişsin. Yanında sevdiğin adam. Çocukların olmuş bir kız bir oglan. Tutmussun ellerinden parka gidiyorsun.
Allah büyük belki bende o evi alırım ne dersin
Bu bakış açısı tamda depresyonu işaret ediyor.Lütfen bir yardım alın inanın çok iyi gelicek.ne diye çekiyorsun aylardirPsikoloğa gitmek noktasında şöyle düşünüyorum buna karşı çıkanlar olabilir ama sebepsiz yere insan mutsuz takıntılı paranoyaksa yani ortada bir sebep yokken ruhsal problemler yaşıyosa psikoloğa gitmeli. Benim mutsuz olmak için sebeplerim var psikolog buna çare olamaz bu sebepler çözülmeden mutlu olamam dye düşünüyorum. Bilmiyorum belki yanlış bir bakış açısı ama.
Yanlış anlamam ama yaşım küçük değil tek çocuk da değilim. Şımarıklık büyük bir lüks bence. Keşke şımarıklık olsaydı yaptığım.. o lükse sahip olabilseydimOlmezsin ama hasta olup daha çok ugrasirsin kaç yasindasin merak ettim ve tek cocukmusun yanlış anlama ama biraz simariklik yapiyormussun gibi geldi sorun edilicek bi sorunun bile yok dışardan bakan biri için spora git arkadaslarinla vakit geçir istediğin hayatı yaşamak için çalış istediğin yere yerleş cabalamadan hiç kimse mutlu olamıyor fedakarlık yapman lazım
Yaşadığım hayal kırıklıklarıni düşünmekten güzelilkleri göremiyorumMutlu olmak bir seçenek. Güzel şeyler düşünmeye başla mutluluk peşini bırakmayacak bu sefer.
İşte daha kötüsünü yaşıyorum ölemedigimdenölünmez ama sürünülür bu daha kötü
Size tavsiyem yogun bakımların önünde bekleyen hasta yakınlarıyla konusun yada onkoloji servsinde yatan cocuklarla... Doğustan diyabetli olduğu için yılın belli dönemlerinde hastanede yatmak zorunda olan cocuklarla da konusabilirsiniz. İnsanların canlarıyla imtihan oldukları yerlerde sanırım sebepsiz mutsuzlugunuz hafifleyecektir.Mecaz anlamda değil gerçek anlamda soruyorum mutsuzluktan ölen olmuş mu? Olmadıysa ilki ben olurum umarım.. aylardır çok çok mutsuzum geçmiyor geçmiyor.. hayatımda şu an için tek yolunda giden şey düzgün bir işimin olması. Aslında şu an için büyük bir problemim yok ama yakın zamanda yaşadığım hayal kırıklıklarını atamadım üstümden. Sebepsiz değil yani bu. Nereye kadar gider böyle.. Keşke ölsem her şeyi arkamda bırakabilsem. Hiç düzelmiycek gibi sanki. Hep bu mutsuzluğa mahkum olacakmışım gibi hissediyorum. Böyle yaşamak zulüm gibi..
Bende ağır depresyon geçiriyorum günlerdir ağlıyorum aylardır geçmedi geçmiyor geçmeyecek yalnıZlıktan bıktım çok şükür sağlığım yerinde Allah daha beterinden korusun ama dayanamıyorum artık herkes birşeylerle imtihan ediliyor arkadaşım .. bıktım artık bende yaşamaktan inan hayata bağlayan birşey kalmadı beni ailemden başka ama yaşıyorum mecbur pisliğin teki bir halta yaramayan biri de olsam Allah'ın kuluyum sonuçta bende bir insanım Şen'de sabret dua et aç ellerini yalvar maneviyatını güçlendir ..Mecaz anlamda değil gerçek anlamda soruyorum mutsuzluktan ölen olmuş mu? Olmadıysa ilki ben olurum umarım.. aylardır çok çok mutsuzum geçmiyor geçmiyor.. hayatımda şu an için tek yolunda giden şey düzgün bir işimin olması. Aslında şu an için büyük bir problemim yok ama yakın zamanda yaşadığım hayal kırıklıklarını atamadım üstümden. Sebepsiz değil yani bu. Nereye kadar gider böyle.. Keşke ölsem her şeyi arkamda bırakabilsem. Hiç düzelmiycek gibi sanki. Hep bu mutsuzluğa mahkum olacakmışım gibi hissediyorum. Böyle yaşamak zulüm gibi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?