Mutsuzluktan ölünür mü?

Mutsuzluktan ölünmüyor tecrübeyle sabit ama umutsuzluk insani içten içe yer bitirir belkide öldürür
Heh işte benim sorunum bu sanırım. Mutsuzlukla birlikte umutsuzluk da var. Bir daha mutlu olamiycam sanıyorum. geleceğe dair ümitlerimi kaybettim. Benim için bir gelecek yoksa niye yaşıyorum diyorum..

Heh işte benim sorunum bu sanırım. Mutsuzlukla birlikte umutsuzluk da var. Bir daha mutlu olamiycam sanıyorum. geleceğe dair ümitlerimi kaybettim. Benim için bir gelecek yoksa niye yaşıyorum diyorum..

Cidden kimsenin derdini küçümsemek istemem ama sana şunu söyleyeyim.
Senden çok daha zengin biri varsa o benimdir mesela.
Benden daha dert zenginleri de var bunu da çok iyi biliyorum.
Hep göklerde uçmayacaksın ama karıncaları da ezmeyeceksin diyor bizim Sevim teyze
Ortadan gitmeli..
Mutluluğun sırrı.

Susuzluktan ölünür mü diye okudum ilk. Şaka mısın tabii ölünür diye girecektim ama konu başkaymış. Konuyu da pek anlamadım. Aslında işsizlik insanı çok mutsuz ediyor bence. Bardağa dolu tarafından bakın.

Bugün kvalideyi gezmeye götürdük. Dönüşte bir ev gösterdim. Bak biz bunu evi alıcaz dedim. Evde sehrin binaların ortasında 2 dönümlük bahçenin ortasında iki katlı birsey, degeri trilyonlar belki. Oturun kendi evinizde şükredin dedi. İnsana hayal bile kurdurmuyorlar.

Demem o ki sen yinede hayal kur.

İki yıl sonrasının hayalini kur mesela. En sevdiğin şehre yerleşmişsin. Yanında sevdiğin adam. Çocukların olmuş bir kız bir oglan. Tutmussun ellerinden parka gidiyorsun.

Allah büyük belki bende o evi alırım ne dersin

Ölünür hem de nasıl ölünür disardan bakista yaşarsın ama yüreğin ölür ruhun ölür psikolojin ölür canlı ceset olarak devam edersin ben öldüm çünkü benden iyi kimse bilemez bir maskem var her sabah yüzüme taktığım etrafa gülücükler saçtığım...sonra eve gelişim var ağlaya ağlaya sabahları edişim....sabah iş yerine gidince "sen ağladın mı" sorularına "yok ne aglamasi bende ki keyif kimse de yo gözlerim rahatsız,dün gece bi ilaç içtim dokundu galiba,uyuyamadım vs vs" yalanların arkası bitmiyor velhasıl. ..işte tam bu şekilde ölüyorsun...

Olmezsin ama hasta olup daha çok ugrasirsin kaç yasindasin merak ettim ve tek cocukmusun yanlış anlama ama biraz simariklik yapiyormussun gibi geldi sorun edilicek bi sorunun bile yok dışardan bakan biri için spora git arkadaslarinla vakit geçir istediğin hayatı yaşamak için çalış istediğin yere yerleş cabalamadan hiç kimse mutlu olamıyor fedakarlık yapman lazım

Bu bakış açısı tamda depresyonu işaret ediyor.Lütfen bir yardım alın inanın çok iyi gelicek.ne diye çekiyorsun aylardir

Depremde bir gece de ailesini topraga vermis bir adam, arakan da butun sevdikleri katledilmis bir cocuk mutsuzluktan olmediyse sen de olmezsin. Sukret ve birisinin sihirli dokunusunu beklemek yerine kendi hayatinin perisi sen ol.

Mutlu olmak bir seçenek. Güzel şeyler düşünmeye başla mutluluk peşini bırakmayacak bu sefer.

Yanlış anlamam ama yaşım küçük değil tek çocuk da değilim. Şımarıklık büyük bir lüks bence. Keşke şımarıklık olsaydı yaptığım.. o lükse sahip olabilseydim

mutsuzluktan hasta olunur maalesef. ve ciddi sonuçlar doğurabilir. aylardır mutsuz yaşamak yerine bir psikiyatriye gidebilirsiniz. sanırım beyindeki hormonların dengesiz salgılanmasından ötürü mutsuzluklar oluşuyormuş. ilaç takviyesiyle bunu aşabilirsiniz. zira kimsenin hayatı dört dörtlük değil.

ölünmez ama sürünülür bu daha kötü

Size tavsiyem yogun bakımların önünde bekleyen hasta yakınlarıyla konusun yada onkoloji servsinde yatan cocuklarla... Doğustan diyabetli olduğu için yılın belli dönemlerinde hastanede yatmak zorunda olan cocuklarla da konusabilirsiniz. İnsanların canlarıyla imtihan oldukları yerlerde sanırım sebepsiz mutsuzlugunuz hafifleyecektir.

Bende ağır depresyon geçiriyorum günlerdir ağlıyorum aylardır geçmedi geçmiyor geçmeyecek yalnıZlıktan bıktım çok şükür sağlığım yerinde Allah daha beterinden korusun ama dayanamıyorum artık herkes birşeylerle imtihan ediliyor arkadaşım .. bıktım artık bende yaşamaktan inan hayata bağlayan birşey kalmadı beni ailemden başka ama yaşıyorum mecbur pisliğin teki bir halta yaramayan biri de olsam Allah'ın kuluyum sonuçta bende bir insanım Şen'de sabret dua et aç ellerini yalvar maneviyatını güçlendir ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…