Mutsuzluktan ölünür mü?

Sana ne yaptılar anlatsana bu arada nickin daha önce dikkatimi çekmişti çok hoşuma gitti. Bir de benim seçtiğim nicke bak kroyum ben doğuştan kaybetmişim.
Hahhahaah
Bu nickicok dertli bi zamanimda almistim ben de sagdan soldan felefim sasmisti.
Her bakimdan kotu günler gecirdim hatta duzelmedi de ailevi seyler bu arada. Ama boyle mutsuzluktan midem falan bulaniyordu Guluyorum artik sinirden gecen gun cok kotu tatsiz bir olay yasadim kahlahalarla guldum artik sinir falan kalmadi ben de Huniye bes kala

Bir ben değilim demek mutsuzluktan kıvranan.. her şeye alışıyor insan işte bir süre sonra deliliğe vuruyor ama ben bu duruma alışmak istemiyorum bu günler gecsin istiyorum..

Ailemle yaşıyorum da annem hayatta yapmaz öyle şeyler zaten annemle de aram pek iyi değil
Kiz benimde iyi degil onlarinda kafa gidik napsinlar herkesde dert bu ara bzide küsüştük mesela sebebide yok öyle bi atarlı yani annem bana bende he he diyip geciyorum aman onlami ugrascam

Valla bende bi ara öyleydim inanki ona üzülüyorum buna üzülüyorum olmadı oturup ağlıyorum sonra başa sarıyor dedim aaa aa noluyo bu ne be deli gibi kendi kendime öyle seymi olur gamsız olcan valla bu hayatta saclarımı bile beyaztlattım değdimi değmedi tabi bak oturuom evde kurabiye yapiyom buda ben işte sopasıyla açıyor hamurunu

Benim de öyle valla Cüneyt Arkın gibi bir sabah bir baktım saçlarımdaki aklar yol olmuş ayyy bayıldım sana ama cidden çok tatlısın çok güzel bir enerji yayıyorsun. Teşekkür ederim

Sadece şunu bil istedim.
Ağlasan da kendini yerden yere de atsan da ve yahut gülsen coşssanda zaman geçiyor ve yaşadıkların bitiyor.
Kendine sığınacak kendini bilecek bil liman bul. Bu Allah olur( Ki benim tercihim bu oldu) hobi olur sosyal bi amaç olur.
Mutluluk dediğin şey çok çeşitli.

Ölünmez ama psikolojiyi felç eder :)
Psikolojim felç zaten ölebilseydim sorun kalmiycakti da.. hani hikayeler anlatılırdı derdinden öldü diye belki vardır buralarda belki ben de kurtulurum dye yazdım. Hafif bir rahatsızlık geçiriyorum mesela. Bir iki ilaç alsam geçecek onu da yapmıyorum belki ölür kurtulurum dye ama sürünmeye devam ediyorum sadece

Sığınıyorum allaha çok dua ediyorum ama geçmiyor henüz. Kul olarak sabırsıziz bunlar da geçer bir gün ama geçtiğinde ben benden geçmiş olcam bundan korkuyorum eskisi gibi olamamaktan mutsuzluğa mahkum olmaktan korkuyorum.

Mutsuzluktan ölünmüyor tecrübeyle sabit ama umutsuzluk insani içten içe yer bitirir belkide öldürür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…