mutsuzluktan ölüyorum..

zamansiz_

hayata gülümse :)
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2014
5.607
2.463
448
mrb kizlar yine ben...önceki konumu bilmeyenler icin ozetliyim 2 yillik bi iliskim vardi...1 yil asker bekledim.askerden geldi ve bni eski kiz arkadasiyla aldatti...yani eski kiz arkadasiyla nbr nasilsin diye bi konusma gecmis aralarinda bn gorunce çıldırdım ve ayrildim...iste bana guvenmiyosun,ben senin güvenini kiricak bisi yapmadim,oylesine bi konusmaydi o kiz bnm hicbiseyim,yine kizginligina ofkene yenildin tarzinda yalanlar söyledi ve bn dinlemedim bitirdim...bu olayin ustunden 2 ay gecti..ve bu iki ayda hic arayip sormadi beni...cevremdeki bazi arkadaslar sen abarttin dedi,bu aldatma degil dedi bazisi evet haklisin dedi..bu zaman icinde bazen kndimle çeliştim acaba cok mu abarttim diye dusundum..hep bi adim atmasini bekledim..affedicek gibiydim oldukca ozlemistim..bugun bi arkadasim svarmi var mi bi baksana dedi (tabii ben olmadigina eminim) facesi olmayan birinin svarmi mi olucak dedim guldum gectim ...ama yinede baktik,bakmaz olaydım...adam 53 arkadas yapmis hepsi de kiz ve aralarinda bni aldattigini dusundugum eski sevgilisi de var...gozlerime inanamadim..hani hicbiseydi,hani o yazmis diye oylesine cvp yazmisti,hani ben ofkeme yenik dusmustum yanlis anlamıştım...bunlarin hepsini yuzune vurmak istedim...karaktersizsin adam degilsin dmek istedim...ama samimi bi arkadasim bunu yapmamam gerektigini söyledi...siz neler dusunuyosunuz merak ediyorum..

okudugunu icin tsk ederim..

Yanlış anlamayinda bazı insanların bünyesi ne kadar çabuk mutsuzluktan ölecek kıvama geliyor. . Anlamıyorum :s

hic sevmemis beni hicc...bu iki ayda hep bekledim gelsim diye ama o baska seyler pesindeymis...bide whatsapta yalnizliktan oluyo imaji veriyo.bunalim paylasimlar bnde sanıyorum ki adam bunalimda....
cok aptalim cokk...bugun bana aldigi butun hediyeleri firlatip cope attim o bnm icin bugun öldü....

nasil bu kdr kör olabildim anlamıyorum..bide ayrilirken beni sucladi agir konusuyomusum,pisman olucakmisim....bunlarin hepsini yuzune vuracagim bi msj yazmak istedim cok zor durdurdum kendimi inanin..

Yanlış anlamayinda bazı insanların bünyesi ne kadar çabuk mutsuzluktan ölecek kıvama geliyor. . Anlamıyorum :s
haklisiniz...bnde ayni seyi söylerdim hep ..ama gerçekten cok zoruma gitti..bi sene asker bekledim..resmen kullandi bni zaman gecirdi..

En sasirdigim nokta kocaman 2 yilda seninle nasil iliski surdurdu? Sen onun sanirim cogu kiz meselelerine goz yummussun. Eski kiz arkadasindan once kiz meselesi olmus muydu?

En sasirdigim nokta kocaman 2 yilda seninle nasil iliski surdurdu? Sen onun sanirim cogu kiz meselelerine goz yummussun. Eski kiz arkadasindan once kiz meselesi olmus muydu?
yok daha önce aldatma falan olmadi...ki en son aldaticak insan bile degildi gozumde..oyle guvenirdim.nasil bu hale geldik anlamadim..
madem sevmiyordu neden aileme soylememi istedi,niye ailesiyle tanistirdi neredeyse nisan yapıcaktik..

Bence de hiç muhatap olma. Allaha havale et o gerekeni yapar. Boş adamlar ne yapsınlar..

Bence artık bunu düşünme, zamanını yeterince bomboş birine harcamışsın. Zaman en kıymetli mülktür, ona harcağıdın enerjiyi başkasına harcasan şimdiye bi beben olduydu.
aynen bosu bosuna zaman harcadım..bide askerde bekledim ya.aptalim cok aptal hemde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…