haklisiniz...bnde ayni seyi söylerdim hep ..ama gerçekten cok zoruma gitti..bi sene asker bekledim..resmen kullandi bni zaman gecirdi..Yanlış anlamayinda bazı insanların bünyesi ne kadar çabuk mutsuzluktan ölecek kıvama geliyor. . Anlamıyorum :s
hic sevmemis beni hicc...bu iki ayda hep bekledim gelsim diye ama o baska seyler pesindeymis...bide whatsapta yalnizliktan oluyo imaji veriyo.bunalim paylasimlar bnde sanıyorum ki adam bunalimda....
cok aptalim cokk...bugun bana aldigi butun hediyeleri firlatip cope attim o bnm icin bugun öldü....
nasil bu kdr kör olabildim anlamıyorum..bide ayrilirken beni sucladi agir konusuyomusum,pisman olucakmisim....bunlarin hepsini yuzune vuracagim bi msj yazmak istedim cok zor durdurdum kendimi inanin..
yok daha önce aldatma falan olmadi...ki en son aldaticak insan bile degildi gozumde..oyle guvenirdim.nasil bu hale geldik anlamadim..En sasirdigim nokta kocaman 2 yilda seninle nasil iliski surdurdu? Sen onun sanirim cogu kiz meselelerine goz yummussun. Eski kiz arkadasindan once kiz meselesi olmus muydu?
dimi haklisin bnde yazmadim ama zor tuttum kendimi...gerci yazsam ne olacaktı bilmiyorumBence de hiç muhatap olma. Allaha havale et o gerekeni yapar. Boş adamlar ne yapsınlar..
aynen bosu bosuna zaman harcadım..bide askerde bekledim ya.aptalim cok aptal hemde.Bence artık bunu düşünme, zamanını yeterince bomboş birine harcamışsın. Zaman en kıymetli mülktür, ona harcağıdın enerjiyi başkasına harcasan şimdiye bi beben olduydu.
yazmadim canim bnde. cok istedim ama arkadasim engel oldu..herseyi başa sarmis olursun dedi.sessiz kal bencede boşver. geride bırakmanın zamanı gelmiş
dogru olan bu dimi...yazmamam.Hicbir sey yapma..
aslında barismak icin degilde..yuzune karaktersizligini vurmak icin yazmak iatedim ama tabi yanlis anlardi bni unutamamis takip ediyo diye dusunurdu..yazmadim bende.Hiçbir konuşma girişiminde bulunma.
Totosunu kaldırma.
ya nasil taniyamadim iki yilda inanamiyorum kendime..hic mi sevmemis bni ya..yazikHiç bişey demene deymez o adam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?