biliyorum ama yinede oyle zoruma gidiyo..oyle canim yaniyor kiOlmuş bitmiş kafanda soru işaretler kalmış ama şu an aldattığı kesinleşti artık kafanda soru işareti de kalmadı.Şimdi tamamen silmenin tam zamanı :) Boş ver gitsin
Tabi ki kolay değil ama zamanla acın diner atlatırsın.Sonra da ben bu kişiliksize mi üzülmüşüm dersin.Kendine uğraşlar bul daha az düşünmene yardımcı olurbiliyorum ama yinede oyle zoruma gidiyo..oyle canim yaniyor ki
o zmnlara gelmek istiyorum bir an once...cok zor.Tabi ki kolay değil ama zamanla acın diner atlatırsın.Sonra da ben bu kişiliksize mi üzülmüşüm dersin.Kendine uğraşlar bul daha az düşünmene yardımcı olur
bn abarttigimi bile dusunmeye baslamistim..utaniyo diye yazmiyor sanmistim..meger adam yeni asklara yelken acmis.Adamın canina minnet olmus ayrilman. Bosveerr. Sen iki aydir onu mu bekliyorsun önüne bak bence o seni takip etsin.
bni asil uzende tam olarak buydu..diyelim ki aldatma degil ama ortada bi yanlis var ..isterdim ki cabalasin,duzeltmeye calissin..ama hicbirini yapmadi..hic mi sevmemis bni inanamiyorum hala.Suç mu bastırmış ne?
Sonuçta genelde kimse hoş karşılamaz eski sevgiliyle muhabbeti.. Aldatmamis olsa bile senin hassasiyetlerine saygı duymayan biri için boş yere üzülme.. Sensizlik onun alternatifi ise, onsuzluk da senin alternatifin ..
bakmak icin o kdr cabaliyorum ki ..ama onu mutlu görmek bni dahada uzuyor.Artık önüne bakma zamanı. .
bakmak icin o kdr cabaliyorum ki ..ama onu mutlu görmek bni dahada uzuyor.
bn abarttigimi bile dusunmeye baslamistim..utaniyo diye yazmiyor sanmistim..meger adam yeni asklara yelken acmis.
oyle olmalıyım evet...ama niye olamiyorum,niye dunyanin tum yuku ustume cokmus gibi.Sende mutlu olmalısın artık. .
Onsuz hayat olmaz diye bir şey yok. .oyle olmalıyım evet...ama niye olamiyorum,niye dunyanin tum yuku ustume cokmus gibi.
bi umut oyle dusunmustum..sevgisinden emindim cunku...ztn o suanda bnim tanidigim,sevdigim adam degil bambaska yabanci biri olmus.Yok öyle bi dünya... Bir erkek senin tabirinle mutsuzluktan ölüyor olsa gerekirse dağı deler yine gelir. Senin sümüklü rahatlayip keyfine bakmis. Oturup kaybettigin zamana acı sadece. Yoksa pek bisey kaybetmemissin.
inşallah zaten tek duam kalbimin sogumasi.Onsuz hayat olmaz diye bir şey yok. .
Zamanla öğrenip alışacaksın ..
Canim aldatilan biri olarak seni çok iyi anliyorum. ..acı zamanla hafiflesede geçmiyor yani benimki henüz geçmediinşallah zaten tek duam kalbimin sogumasi.
Şimdi gördüm pardon 2 yillikmis...bir ömrü calmasindan iyidir ne diyimaynen oyle oldu...hep bi acabam vardi.abarttim mi iki seneye yazik mi ettim? belkide hersey dediği gibi masumcaydi..bunlari kafamda hep cevirdim durdum..belki de kendimi buna inandırmak istedim bilmiyorum...ama gercekler bugun yuZume oyle bir carpti ki henuz kndime gelemedim.
ahh canim bi bilsen icimde kopan firtinayi..nasil yapar..neden bunu hakettim o kdar cok soru var ki aklimda,kalbimde ama cvp yok..birde ustune bn suclandim..bn ofkeme yenik dusmus oldum,ustune birde o tavirlara girdi...bi insan bi insani boyle aptal yerine nasil koyabilir... 2 yilda zerre kadarda mi sevmemis..yasanilanlara saygisi da mi yokmus...kafayi yemek uzereyim.Şimdi gördüm pardon 2 yillikmis...bir ömrü calmasindan iyidir ne diyim
Birde böyle saf ayağına yatıp bize kafayı yediriyolar vicdan yaptırıyorlar ya Rabbim goruyor elbet çıkar onlardanda içini ferah tut.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?