mutsuzluktan ölüyorum..

Olmuş bitmiş kafanda soru işaretler kalmış ama şu an aldattığı kesinleşti artık kafanda soru işareti de kalmadı.Şimdi tamamen silmenin tam zamanı :) Boş ver gitsin

Suç mu bastırmış ne?
Sonuçta genelde kimse hoş karşılamaz eski sevgiliyle muhabbeti.. Aldatmamis olsa bile senin hassasiyetlerine saygı duymayan biri için boş yere üzülme.. Sensizlik onun alternatifi ise, onsuzluk da senin alternatifin ..

Adamın canina minnet olmus ayrilman. Bosveerr. Sen iki aydir onu mu bekliyorsun önüne bak bence o seni takip etsin.

Adamın canina minnet olmus ayrilman. Bosveerr. Sen iki aydir onu mu bekliyorsun önüne bak bence o seni takip etsin.
bn abarttigimi bile dusunmeye baslamistim..utaniyo diye yazmiyor sanmistim..meger adam yeni asklara yelken acmis.

bni asil uzende tam olarak buydu..diyelim ki aldatma degil ama ortada bi yanlis var ..isterdim ki cabalasin,duzeltmeye calissin..ama hicbirini yapmadi..hic mi sevmemis bni inanamiyorum hala.

bn abarttigimi bile dusunmeye baslamistim..utaniyo diye yazmiyor sanmistim..meger adam yeni asklara yelken acmis.

Yok öyle bi dünya... Bir erkek senin tabirinle mutsuzluktan ölüyor olsa gerekirse dağı deler yine gelir. Senin sümüklü rahatlayip keyfine bakmis. Oturup kaybettigin zamana acı sadece. Yoksa pek bisey kaybetmemissin.

Yok öyle bi dünya... Bir erkek senin tabirinle mutsuzluktan ölüyor olsa gerekirse dağı deler yine gelir. Senin sümüklü rahatlayip keyfine bakmis. Oturup kaybettigin zamana acı sadece. Yoksa pek bisey kaybetmemissin.
bi umut oyle dusunmustum..sevgisinden emindim cunku...ztn o suanda bnim tanidigim,sevdigim adam degil bambaska yabanci biri olmus.

inşallah zaten tek duam kalbimin sogumasi.
Canim aldatilan biri olarak seni çok iyi anliyorum. ..acı zamanla hafiflesede geçmiyor yani benimki henüz geçmedi
Ama söyle düşün en azından yaptığının doğru olduğunu Rabbim göstermiş sana. ...ne kadar doğru bir karar verdiğini ve kurtulmussun .ne kadarlıkti iliskiniz

Şimdi gördüm pardon 2 yillikmis...bir ömrü calmasindan iyidir ne diyim
Birde böyle saf ayağına yatıp bize kafayı yediriyolar vicdan yaptırıyorlar ya Rabbim goruyor elbet çıkar onlardanda içini ferah tut.

Şimdi gördüm pardon 2 yillikmis...bir ömrü calmasindan iyidir ne diyim
Birde böyle saf ayağına yatıp bize kafayı yediriyolar vicdan yaptırıyorlar ya Rabbim goruyor elbet çıkar onlardanda içini ferah tut.
ahh canim bi bilsen icimde kopan firtinayi..nasil yapar..neden bunu hakettim o kdar cok soru var ki aklimda,kalbimde ama cvp yok..birde ustune bn suclandim..bn ofkeme yenik dusmus oldum,ustune birde o tavirlara girdi...bi insan bi insani boyle aptal yerine nasil koyabilir... 2 yilda zerre kadarda mi sevmemis..yasanilanlara saygisi da mi yokmus...kafayi yemek uzereyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…