mutsuzluktan ölüyorum..

2 ay ayrı kalabiliyorsanız zayen bitmiştir salla naparsa yapsın
Ayrıca bende çok mutsuzum eşim burger king sölemiyor karnım acıktı

2 ay ayrı kalabiliyorsanız zayen bitmiştir salla naparsa yapsın
Ayrıca bende çok mutsuzum eşim burger king sölemiyor karnım acıktı
umarim bundan sonrrasi daha kolay olur ...
burger de at eti cikti ya :) ama bnde mc yedim bugün:) pisman miyim degilim

Bir musibet, bin nasihatten iyidir derler. Bazen insanlar ne kadar söylerse söylesin, hayatında ki kişinin yanlış olduğunu, bizler görmeden, yaşamadan anlamayız. Senin yaşadığın da tam da bu olmuş. Allah önüne ikinci defa getirdi, o insanın yanlış olduğunu. Kurtulduğuna şükür et, geçmişe takılı kalma, hayatını yaşa

aynen oyle oldu...hep bi acabam vardi.abarttim mi iki seneye yazik mi ettim? belkide hersey dediği gibi masumcaydi..bunlari kafamda hep cevirdim durdum..belki de kendimi buna inandırmak istedim bilmiyorum...ama gercekler bugun yuZume oyle bir carpti ki henuz kndime gelemedim.

Böylesi daha hayırlı oldu bence, çünkü öteki türlü kafanda hep acaba sorusu olacaktı ve belki de bir gün geri döndüğün de sana, kabul edecektin. Şimdi ise kafandan acaba kalktı ve aklına masum bir şey miydi diye gelmeyecek. Köprüden önce son çıkıştı ve bitti.

aynen oyle dönüş yollari kapandi...o defter acilmayacak bidaha.

Eğer selamlaşma görüp hemen tavrını ortaya koymasaydin devamı da gelecekti belki de

Ayrildiktan sonraki durumu da bunu destekliyor baksana.

Kendini kötü hissetme. Yanlış yaptığını düşünme. Aynı kararlılıkla ilerle.

Umarim karsina daha iyi biri çıkar

bi an hata mi yaptim diye dusunmeye baslamistim ki bugun gorduklerimden sonra az bile yaptığımi anladim..o tam da bnm dusundugum gibiymis.

Bunun icin uzulme ayni olay sende olsaydi oda sana aynisini yapardii yapmasa bile guven giderdi biseler ama sen iyi yaptim ne demek eski sevgiliye cvp vermek aciklamasi olamaz yani oda boype biseyi kabul etmezdi iyi yaptin affetme

Bunun icin uzulme ayni olay sende olsaydi oda sana aynisini yapardii yapmasa bile guven giderdi biseler ama sen iyi yaptim ne demek eski sevgiliye cvp vermek aciklamasi olamaz yani oda boype biseyi kabul etmezdi iyi yaptin affetme
asla affetmezdi ..hatta daha kotu seyler bile olurdu..su saatten sonra zerre pisman degilim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…