umarim bundan sonrrasi daha kolay olur ...2 ay ayrı kalabiliyorsanız zayen bitmiştirsalla naparsa yapsın
Ayrıca bende çok mutsuzum eşim burger king sölemiyorkarnım acıktı
Açıklama yapmışlar yurt dışında ki şeylerin bizimle alakası yok diyeumarim bundan sonrrasi daha kolay olur ...
burger de at eti cikti ya :) ama bnde mc yedim bugün:) pisman miyim degilim
nasil ikna ettin eşini ..Açıklama yapmışlar yurt dışında ki şeylerin bizimle alakası yok diyesöyledik zaten bizde pişman değülük
Sağolsun kıramaz beninasil ikna ettin eşini ..
owww cok agir konusmusSağolsun kıramaz beniher gün yesen doymazsın şuna diye kınadı beni
bnde o yuzden tuttum kendimi..yoksa 2 ay çöp olucakti.2 ay geçmiş bile üzerinden biraz daha sabredin ve hiç muhattap olmayın
sevgili de sevgili olsa iki gun ciktigi kizlar..ama o onlara layik .bence de bir şey yapmayın.
adam belli ki eski sevgililerine tekrar sarıyor, sıra size de gelir. :)
aynen oyle oldu...hep bi acabam vardi.abarttim mi iki seneye yazik mi ettim? belkide hersey dediği gibi masumcaydi..bunlari kafamda hep cevirdim durdum..belki de kendimi buna inandırmak istedim bilmiyorum...ama gercekler bugun yuZume oyle bir carpti ki henuz kndime gelemedim.Bir musibet, bin nasihatten iyidir derler. Bazen insanlar ne kadar söylerse söylesin, hayatında ki kişinin yanlış olduğunu, bizler görmeden, yaşamadan anlamayız. Senin yaşadığın da tam da bu olmuş. Allah önüne ikinci defa getirdi, o insanın yanlış olduğunu. Kurtulduğuna şükür et, geçmişe takılı kalma, hayatını yaşa
aynen oyle oldu...hep bi acabam vardi.abarttim mi iki seneye yazik mi ettim? belkide hersey dediği gibi masumcaydi..bunlari kafamda hep cevirdim durdum..belki de kendimi buna inandırmak istedim bilmiyorum...ama gercekler bugun yuZume oyle bir carpti ki henuz kndime gelemedim.
aynen oyle dönüş yollari kapandi...o defter acilmayacak bidaha.Böylesi daha hayırlı oldu bence, çünkü öteki türlü kafanda hep acaba sorusu olacaktı ve belki de bir gün geri döndüğün de sana, kabul edecektin. Şimdi ise kafandan acaba kalktı ve aklına masum bir şey miydi diye gelmeyecek. Köprüden önce son çıkıştı ve bitti.
bi an hata mi yaptim diye dusunmeye baslamistim ki bugun gorduklerimden sonra az bile yaptığımi anladim..o tam da bnm dusundugum gibiymis.Eğer selamlaşma görüp hemen tavrını ortaya koymasaydin devamı da gelecekti belki de
Ayrildiktan sonraki durumu da bunu destekliyor baksana.
Kendini kötü hissetme. Yanlış yaptığını düşünme. Aynı kararlılıkla ilerle.
Umarim karsina daha iyi biri çıkar
asla affetmezdi ..hatta daha kotu seyler bile olurdu..su saatten sonra zerre pisman degilim .Bunun icin uzulme ayni olay sende olsaydi oda sana aynisini yapardii yapmasa bile guven giderdi biseler ama sen iyi yaptim ne demek eski sevgiliye cvp vermek aciklamasi olamaz yani oda boype biseyi kabul etmezdi iyi yaptin affetme
ne sevmeyi bildi ne de sevgiye saygisi oldu...Allahindan bulsun..eden bulur inaniyorun..o gunu sabirsizlikla bekliyorum.O pisman olsunn aynisi basina gelince anlarrr erkek degil mi kani bozukk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?