- 5 Mayıs 2013
- 33.870
- 41.414
- 798
aslında barismak icin degilde..yuzune karaktersizligini vurmak icin yazmak iatedim ama tabi yanlis anlardi bni unutamamis takip ediyo diye dusunurdu..yazmadim bende.
simdi bunu yapan ileride neler yapardi kimbilir..sukretmeliyim..haklisiniz.Ayrilmissiniz bitmiş gitmiş mutsuzluktan ölecek bi durum yok ortada.
Hiç alakadar olmayin.
İyikide bitmiş diye şukredin mutlu olun
cunku bu zamana kdr hep tartismalarda,ayriliklarda bn yazdim..ilk defa bu sefer hicbir iletisime gecmedim iki aydir..eger yazarsam yine yenilmiş olacaktim.Aynen öyle ben de o yüzden diyorum zaten.
Kaçınca kovalanıyor gibi hissetmesin.
cunku bu zamana kdr hep tartismalarda,ayriliklarda bn yazdim..ilk defa bu sefer hicbir iletisime gecmedim iki aydir..eger yazarsam yine yenilmiş olacaktim.
Bir kaç hereksiz mesajlaşma veya konuşma olacaktı sen sinirinle kafan dolu oturacaktın. En iyisini yapmışsın. Pisliğe taş atma üstüne sıçrar.dimi haklisin bnde yazmadim ama zor tuttum kendimi...gerci yazsam ne olacaktı bilmiyorum
hicbisey degismezdi..belki cvp bile yazmazdi degilmi ..kendi kendimi yerdim o zmn...ortada bi yanlis var..ve ne desem de uste cikmaya calisan bi adam...degmezdiBir kaç hereksiz mesajlaşma veya konuşma olacaktı sen sinirinle kafan dolu oturacaktın. En iyisini yapmışsın. Pisliğe taş atma üstüne sıçrar.
swarm kullanmadigim icin pek anlamadim dediginizi:) arkadasiminkinden baktim.. ve bn şokOnun swarmı varmış..
Sende onu stalkladın mı..
33 yaşında kadınım nece konuştuğumu çözemiyorum..
Kız ben hiçbirinden anlamam..swarm kullanmadigim icin pek anlamadim dediginizi:) arkadasiminkinden baktim.. ve bn şok
siz boyle anlatinca acim kucuk gibi geldi..haklisiniz..evlenip bosananlar,yillarini beraber gecirenler var...bnm zoruma giden onun hayatina gayet mutlu ..ask acısi cekmeden d evam ediyo olmasi..ben bu kadar mutsuzken onun mutlu olmasi.10 yıl, 20 yıl evli kalan insanlar boşanırken, siz bekar kızlar kadar mutsuz olmuyor ayrılırken. Durum aynımı diye sorarsanız değil tabiiki, onlarda yılların birikimini üzerlerinden atıp birde çoluk çocuk ve etraf derdine düşüyorlar, ama sizler altı üstü ençok 2-3en fazla 5 yıl mecbur olmadığınız, resmi olmayan birliktelikleriniz için çok acı çekiyorsunuz. Ki onların dertleri sizden büyük ama aynı acıyı çekiyorsunuz.. Lütfen üzmeyin bu kadar kendinizi, aptal yerine konmuş enayi gibide hissetmeyin.. Mesele erkeksiz kalmakmı? Aşksız kalmakmı? Bence değil.. Sizler çok alışıp bağlanıyorsunuz. Yapmaın bunu kendinize..
Sizin durumunuza gelince erkekler askerlikte değişir. Bunu herkes bilir. Dikkat ederseniz askerlik döneminde bazen kız sadık kalmaz askerdeki adam takıntı yapar, yada kız çok sever bekler ama,
askerdeki 50 farklı düşünceye girer, dönünce şu kızıda görücem bu kızıda görücem diye, birde hormonlar tavanken, eski yeni kız arkadaş farketmez, kim ışık yakarsa ışığa üşüşen sinek gibi ona yapışır..
Unutun.. Bitirin.. Mutlu olun.. Şükür edin.. Daha iyisi vardır, buna emin olun.
himm yeni bir bilgi:)Kız ben hiçbirinden anlamam..
Swarm nedir,ne işe yarar bilmem..
Ama stalklamak ne ogrendim..
Senin o gizliden rönte yatmana stalklamak diyorlar..
Öğren ablacım bunları:)
Onun bu yonlerını görmek senı ondan soğutmalı..himm yeni bir bilgi:)
ben sizin yorumlarinizi hep goruyorum ve begenirim dusuncelerinizi..ne dusundunuz bnm aptalligim icin:) yorumunuzu merak ediyorum.
dunle bugun arasi degismedim degil..icim sogudu sanki..sakladigim herseyi attim tek bi iz birakmadim ona dair.Onun bu yonlerını görmek senı ondan soğutmalı..
Demekki senin hiçbi kıymetin yokmuş onun gözünde..
Değil seni aramak..o başka arayışlardan senin yokluğunu bile idrak edememiş..
Ama demedi deme..birgun mutlaka çark edip geri dönmeye çalışacak..
Umarım ozaman tüm kapıların duvar olur..
tam da oyle oldu...hala bir beklentim vardi hayatima devam etmem daha zordu ya gelirse diye..ama herkes yolunu cizmis.. bu da bana kapak oldu.doğru mu yaptım acaba sorusundan kurtulmuş oldun.
unutman daha kolay olur böylelikle
kırgınlıklarının nefrete dönmesine de müsade etme.tam da oyle oldu...hala bir beklentim vardi hayatima devam etmem daha zordu ya gelirse diye..ama herkes yolunu cizmis.. bu da bana kapak oldu.
İnsan oğlu doğası böyle ne yazıkki, heleki erkekler daha farklı.. Onlar testesteron hormonu etkisiyle yaşar, sonra durulur sonra antropozda yine başlar.. Biz kadınlar ise karşılıksız sevmek ve sevgi beklemek üzerine doğamız. Üzülme.. Hayatının en güzel yıllarını böyle boş beleş insanlar için ne harca, nede harcadıklarının arkasından bak.. Seni hak edeni bekle..siz boyle anlatinca acim kucuk gibi geldi..haklisiniz..evlenip bosananlar,yillarini beraber gecirenler var...bnm zoruma giden onun hayatina gayet mutlu ..ask acısi cekmeden d evam ediyo olmasi..ben bu kadar mutsuzken onun mutlu olmasi.
bundan sonra hayatima bakmaya karar verdim..artik donusu yok biliyorum..beklentiler,umutlar yok oldu..kırgınlıklarının nefrete dönmesine de müsade etme.
o nasıl hiç bişey olmamış gibi hayatına devam ettiyse sende umursama yoluna bak
hayirlisi buymus demekki..boyle rahatlatmaya calisiyorum kendimi... ama o da mutlu olamaz umarim.İnsan oğlu doğası böyle ne yazıkki, heleki erkekler daha farklı.. Onlar testesteron hormonu etkisiyle yaşar, sonra durulur sonra antropozda yine başlar.. Biz kadınlar ise karşılıksız sevmek ve sevgi beklemek üzerine doğamız. Üzülme.. Hayatının en güzel yıllarını böyle boş beleş insanlar için ne harca, nede harcadıklarının arkasından bak.. Seni hak edeni bekle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?