Kizlar 25 yasina girecegim. Hic sevgilim olmadi. Soyle soyleyeyim olacak gibi oldugunda hep bir sey cikiyor ve olmuyor, yani sorun bende de degil. Artik alistim bu duruma, etrafimdaki tum arkadaslarim evlendi ya da nisanlilar. Bense ise gidip geliyorum o kadar. Asosyal de sayilmam. Umidim azaliyor artik insanlar birinden ayriliyor biriyle cikiyor bense tam birinden hoslaniyorum ama bir sey oluyor yine olmuyor. Universiteyi bitirdim, atandim isim de var artik evlenmek istiyorum yasin genc diyeceksiniz ama benim icin ideal yas ve zaten hemen evlenilmez de. Benim durumumda olan var miydi artik cok skldm hala biri yok mu demelerinden, uzuluyorum artik
üzülüyorsundur, olabilir
ama şunu akılda çok sıkı tutmak lazım
Allah gerçekten kullarına en hayırlısını veriyor, gerçekten, çok inanarak yazıyorum
eğer şu ana kadar vermediyse bu anlamda birşey, bunda da bir hayır vardır senin için
Ölüm ile nikah şaşmazmış
Hayırlısını dile, bak en azından kalbin kırılmamış hiç
İnşallah gönlüne göre bir kısmet bulursun. 2 oğlun 2 kızın olur. Sonsuza kadar Mutlu olursun.
Evet canim hep oyle diyorum kendi kendime istemesem de elinde olmadan umidim azaliyor artik. Etrafima bakiyorum hoslanabilecegim biri de yok. Zamanimin cogu da iste geciyor zaten bakiyorum orada da biri yok. Uzuluyorum artik elimde degil, bu zamana kadar neyse dedim ama artik yasim kucuk de degil.
Kirilmaz olur mu canim, tam hoslaniyorum tamam artik evlenecegim adami buldum bi yola cikabiliriz diyorum olmuyor, bu uzuyor insani maalesef.
Kirilmaz olur mu canim, tam hoslaniyorum tamam artik evlenecegim adami buldum bi yola cikabiliriz diyorum olmuyor, bu uzuyor insani maalesef.
ama ilişkilere böyle başlanmaz ki
daha hoşlanır hoşlanmaz tamam evleneceğim adamı buldum ne demek?
yani önce biraz yaşanır, sonra o kişiyle evlenmek istenir
soylemek istedigim seydi, zaten zor hoslaniyorum tam birinden hoslandigimda onu tanimayi eger ilerde evlenebilecegimi dusunuyorsam istiyorum yani ask evliligi. Evlenmek istemeyecegim karakterde birini tanimak istemem zaten :/
Daha dur, bu yaşta evlenince mutlu olmak için gerçekten biraz şans gerekiyor. daha çok gençsin. İlle evleneceğim diye yaklaşırsan olmadık biriyle imza atarsın. Doğru insanla daha karşılaşmamışsın demek ondan sürmemiş hiçbiri. Evlilik değil mutlu evlilik olsun amacın.Kizlar 25 yasina girecegim. Hic sevgilim olmadi. Soyle soyleyeyim olacak gibi oldugunda hep bir sey cikiyor ve olmuyor, yani sorun bende de degil. Artik alistim bu duruma, etrafimdaki tum arkadaslarim evlendi ya da nisanlilar. Bense ise gidip geliyorum o kadar. Asosyal de sayilmam. Umidim azaliyor artik insanlar birinden ayriliyor biriyle cikiyor bense tam birinden hoslaniyorum ama bir sey oluyor yine olmuyor. Universiteyi bitirdim, atandim isim de var artik evlenmek istiyorum yasin genc diyeceksiniz ama benim icin ideal yas ve zaten hemen evlenilmez de. Benim durumumda olan var miydi artik cok skldm hala biri yok mu demelerinden, uzuluyorum artik
Aman daha tanır tanımaz boyundan posundan, dinlediği müzikten mi anlıyorsun evleneceğin adamı? Ben kaç yıl geçti de tamam dedim. Daha hiç uzun süreli ilişki yaşamadıysan daha dur yaşayınca anlayacaksın, öyle kolay değil o işler. Aman apar topar söz nişan evlilik yapmaya kalkma sakın ilk karşına çıkan, eli yüzü düzgün, işi gücü yerinde olup da seninle evlenmek isteyen adamla. Daha tanışır tanışmaz evlilik hayali kurmak hiç doğru değil. Sonra gözünde bir perdeyle karar verirsin. Aklından evliliği çıkar, taktıkça olmaz zaten bu işler, flört olarak yaklaş konuya. Ben senin yaşındayken ne zihnimde ne dilimde asla evlilik yoktu.Kirilmaz olur mu canim, tam hoslaniyorum tamam artik evlenecegim adami buldum bi yola cikabiliriz diyorum olmuyor, bu uzuyor insani maalesef.
Aman daha tanır tanımaz boyundan posundan dinlediği müzikten mi anlıyorsun evleneceğin adamı. Ben kaç yıl geçti de tamam dedim. Daha hiç uzun süreli ilişki yaşamadıysan daha dur yaşayınca anlayacaksın, öyle kolay değil o işler. Aman apar topar söz nişan evlilik yapmaya kalkma sakın ilk karşına çıkan, eli yüzü düzgün, işi gücü yerinde olup da seninle evlenmek isteyen adamla. Daha tanışır tanışmaz evlilik hayali kurmak hiç doğru değil. Sonra gözünde bir perdeyle karar verirsin. Aklından evliliği çıkar, taktıkça olmaz zaten bu işler, flört olarak yaklaş konuya. Ben senin yaşındayken ne zihnimde ne dilimde asla evlilik yoktu.
Ben de 34 yaşındayım anca bu yıl gözümü karartıp evleniyorumbenim de hiç böyle hayallerim olmadı
aklımın ucundan geçmedi desem yeridir
Bak mesela ben nişanlımdan önce kimseyle birkaç aydan uzun yürütemedim. Sen de henüz geçinebileceğin, sevebileceğin, mutlu olabileceğin kişiyle tanışmamışsındır. Öyle düşün o zaman. Ben kimseyle uzun ilişki yürütemem sanıyordum, evlilik düşünceleri de çok uzaktı. Ama olunca oluyor işte. Hiç evlilik aklımda olmadığı halde nişanlımla tanıştığımda o ilişkinin başka olacağını da hemen sezmiştim, evlenirim gibi değil de, onunla yürütürüm gibi bir hisKizlar tabi ki ilk buldugum kisiyle apar topar evlenecek biri degilim. Aslinda soyle diyeyim hayatimda sevebilecegim biri olsun istiyorum, evlilik tabi ki sonra dusunulecek bir sey. Evlenecegim diye sonradan kendimi asla mutsuz olacagim bir duruma sokmam. Insan hayatinda birini istiyor bu cok dogal ama iste dedigim gibi etrafimda kimse yok. Onceki sehrimde yine sosyaldim ama o zaman da kimse yoktu. Buna uzuluyorum kendimi yalniz hissediyorum bazen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?