Mutsuzum. Bi bakar misiniz? :(

inşallah tez vakitte ideal bir evlilik yaparsın..

Yaa cok tesekkur ederim tatlim insallah:*

zaten atanmışsın zaten çoğunlukla çalışan kızlar daha çabuk evleniyor e bir de istiyorsun daha ne olsun inşaAllah huzurlu mutlu bereketli bir evliliğin olur ömür boyu saaddet içinde yaşarsın kendine dua et ve dua iste..

Insallah canim. Atandim evet de iste is ortaminda da kimse yok maalesef:)

Sagol tatlim da sorunum zaten karsima cikan kimsenin olmamasi su an:)

Bunu bu kadar sorun haline getirmen sadece seni üzer. Etrafında birilerinin evlenmesi hayatında bu kadar sorun olmamalı. Sonuçta okulunu bitirdiğini ve çalıştığını söylüyorsun. İnan bana öyle bir zaman gelirki karşına biri çıkar ve bu benim evleneceğim adam dersin. Üzülmene ve sıkıntı yapmana hiç gerek yok. Senin için şimdiden hayırlısı olsun

Canim aslinda sorun yapmazdim ama hani hayatimda hic kimse olmadi ya sanki hic olmayacakmis gibime geliyor o yuzden bu etkiliyor aslinda daha cok.

bizde el tutuş falan olmazdıki :) 14 yasında cocuktuk zaten :) anlasılmazdı baska turlu. buyuyunce işler değişti tabi :):) devir cok deisti

Canim evlenmek icin evlenirsen, yarin birgün burda tekrar konu acmak zorunda kalirsin !. Nasip ne ise olur..
Elbet seninde kaderin , nasibin yazilmiş. Bir bakarsin yarin bir bakarsin 1 ay sonra :) Çalisip para biriktirmeye bak :)

Acaba herkesin kaderinde biri var mi yoksa bizim elimizde mi :/

etrafınızda nasıl kişiler var yahu, 30 yaşındayım, bir çok arkadaşım bekar, evlenseler de dertlenseler diye bakıyorum ben de

bence yaşınız genç ama siz evlenmek istiyorum demişsiniz.

ne bileyim bu şekilde başlayınca da çok zor geliyor bana, hani çok ciddisiniz ya, daha yeni bir arkadaşım ilişkiye başladı, yaşı da ileri, erkek de çekinerek yaklaşmış, bizim kız, tanışalım olursa olur olmazsa da olmaz diye yaklaşınca erkek de mutlu olmuş. bizimki öyle birden evlenmelik biri isen gel deseydi hiç başlamayacaktı muhtemelen...

hani biraz daha az mı stres yapsanız, ya da çok dillendirmeseniz mi, belki de olacak olanlar da bu yüzden olmuyordur.

Valla bir takim erkekler ve aileleri icin bulunmaz hint kumasisin da haberin yok, bu zamanda 25 yasinda hic sevgilisi olmamis kiz bulmak cok cok zor bence sen hic dert etme illaki bir kismet cikar

Canim tanistigim insana oyle evlenmek istiyorum deniyorum ki tabi ki :)) olursa olur olmazsa olmaz tabi ki. Mutsuz evlilikten iyidir tabi ki yalnizlik. Kendimi anlatamiyorum sanirim evlenmek sonraki asama, biriyle birlikte olmak onemli olan.

Canim tanistigim insana oyle evlenmek istiyorum deniyorum ki tabi ki :)) olursa olur olmazsa olmaz tabi ki. Mutsuz evlilikten iyidir tabi ki yalnizlik. Kendimi anlatamiyorum sanirim evlenmek sonraki asama, biriyle birlikte olmak onemli olan.

tamam şimdi oldu :)

biraz kısmet bu işler,
biraz da kişinin fırsatlara açık olması ile alakalı,
size uymadığınızı düşündüğünüz bir aday bile olsa ilk görüşmeyi kabul edin, bir yerden hiç hoşlanmayacağınızı düşündüğünüz kişinin bir davranışı size hoş gelir ve fikriniz değişebilir.

Tek derdin bu olsun.Kismettir bu işler.bir gün karşına seni anlayabilecek, sana değer verebilecek birileri çıkar.2 kişilik mutsuLuktansa tek başına mutsuzluk daha iyidir inan.Hala birini secemediysen ya da karşına cikmadiysa demek ki doğru insan degillermis.Hayatımda illa biri olsun diye diretme.Zamana bırak her şeyi.Daha çok gencsin..senin yaşındakiler hala okulla,iş bulmayla,KPSS ile uğraşıyor.Sahip olduklarına şükret bence.

Canim sukrediyorum zaten. Ama 25yildir yalniz olunca insan artik karamsar oluyor maalesef.s

Oyle yapacagim :) daa kimse yok ki aday adayi bile yok:)

Oyle yapacagim :) daa kimse yok ki aday adayi bile yok:)

demek ki çok daha uygun kısmetler gelecek hayatta bir gün karşınıza.
çok değişik hayatlar gördüm ya, kısmetsizim diye ağlayıp 30undan sonra (bizim köyde 23den sonra evde kalmışsındır:) dünyanın en mutlu evliliklerini yapanlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…