demek ki çok daha uygun kısmetler gelecek hayatta bir gün karşınıza.
çok değişik hayatlar gördüm ya, kısmetsizim diye ağlayıp 30undan sonra (bizim köyde 23den sonra evde kalmışsındır:) dünyanın en mutlu evliliklerini yapanlar...
bu zihniyet ile evlilik, es olan kisiye duyulan bag ve duygu sebebiyle degil, sadece evlenmis olmak icin olan bir evliligi dogurur. ki bu da sizi daha beter bir mutsuzluga sevk eder.
bu sureci kendinize yatirim yaparak gecirin, bu yatirimin meyvelerini muhakkak toplayacaksinizdir.
Valla bir takim erkekler ve aileleri icin bulunmaz hint kumasisin da haberin yok, bu zamanda 25 yasinda hic sevgilisi olmamis kiz bulmak cok cok zor bence sen hic dert etme illaki bir kismet cikar
Hay Allahim ya! Bir evlenen bin pisman,bir evlenmeyen bin pisman.Once Allahtan hayirlisini dile.Illa bu dunyaya evlenmek icinmi geliyoruz.Bir erkegin kolesi ve hizmetcisi olmaya cok hevesliyiz biz kadinlar sanirsam:)Yasin daha cok kucuk gez eylen hayatin tadini cikar bir.Eyer kismetinde varsa evlilik eninde sonunda evlenirsin.Onemli olan Allah pisman etmesin:)Kizlar 25 yasina girecegim. Hic sevgilim olmadi. Soyle soyleyeyim olacak gibi oldugunda hep bir sey cikiyor ve olmuyor, yani sorun bende de degil. Artik alistim bu duruma, etrafimdaki tum arkadaslarim evlendi ya da nisanlilar. Bense ise gidip geliyorum o kadar. Asosyal de sayilmam. Umidim azaliyor artik insanlar birinden ayriliyor biriyle cikiyor bense tam birinden hoslaniyorum ama bir sey oluyor yine olmuyor. Universiteyi bitirdim, atandim isim de var artik evlenmek istiyorum yasin genc diyeceksiniz ama benim icin ideal yas ve zaten hemen evlenilmez de. Benim durumumda olan var miydi artik cok skldm hala biri yok mu demelerinden, uzuluyorum artik
Bebeksin sen dahaa:)Canim aslinda sorun yapmazdim ama hani hayatimda hic kimse olmadi ya sanki hic olmayacakmis gibime geliyor o yuzden bu etkiliyor aslinda daha cok.
Dilerim seni mutlu edebilecek biri çıkar karşınaCanim aslinda sorun yapmazdim ama hani hayatimda hic kimse olmadi ya sanki hic olmayacakmis gibime geliyor o yuzden bu etkiliyor aslinda daha cok.
Bende de ayni skınti var bu yasıma kadar hep tamam bu defa benim hoslandigim biri de benden hoslaniyo derken bi bakardim cocugun sevgilisi var veya umdugumngibi cikmayip ilk görusmede vazgectiklerimmoldu, onca ısrar edil beni ikna edince benden vazgecenler oldu sacma sapan bahanelerle, hatta bir keresinde benim kendisinden hoslandigimj anlayip sevgisine yetistirip el ele karsima cikip sevgilisinj kiskandirmaya calisan bike oldu. Tabj benim haberim yoktu sevgilisinin oldugundan.. en skn 2 sene önce birini cok sevdim okuldan arkadasimdi onumda beni sevdigjnden emindim oda hüsranla sonuclandi her cok guzel ilerlerken o geri cekildi istemedi ustune gitttim seviyorum dedim bahanesi su an biriylensevgili olacak kafada degilim di hala eminim o da beni sevdi ama iste olmadi.
Seninngjbibumutlariminkaybettim yeni yeni toparlaniyorum ama inan gun dogmadan neler dogar elbette bir yerlerde seninde kismetin var benjmde var. Cikacak bigun karsima.
Hem inan sevgilisi olupda zirt pirt degistirenlerde eminnol senden benden daha mutsuz. Bir erkegin bir bayanla evlenmeye kalktiginda ilk kurcalayacagi sey gecmisimiz.nne guzelniste kimse olmadi diyip kestirip atariz. bir de olumlu yönundenndusun. ;-)
İste oyalayanlar sevgilisi oldugu halde bizimle uhrasanlar veya baska birini severken yine ayno sekilde gelip bizimle gonul eglendirmeye calisanlar hep karaktersiz insanlar onlarla olmadıgi cok daha iyi.canim kendimi gordum resmen ayni ben. Oyle 2kisi benim de hayatimda vardi benden hoslanip ugrasan. 1tanesini bir kizla gordum sonradan, digeri de beni sevdigini soyledi sonra aradan biraz zaman gecti 6ay kadar, tekrar gorustuk hala sevdigini soyledi. Ben de onun davranislarindan falan hoslanmaya baslamistim olabiliriz gibi gelmisti, bu kez de bana farkli sehirlerdeyiz olmaz dedi kendi kendine. Cok garip, boyle seyler istemiyorum artik sadece tek bir beni seven kisi istiyorum
İste oyalayanlar sevgilisi oldugu halde bizimle uhrasanlar veya baska birini severken yine ayno sekilde gelip bizimle gonul eglendirmeye calisanlar hep karaktersiz insanlar onlarla olmadıgi cok daha iyi.
Ne guzel atanmisin eminim is yerinde falan duzgun biri vardir cevre edinmeye calis. Bu zamanda erkeklerin geneli calisan istiyor. Memur memurla evlenmek istiyor. Ben daha atanamadim üniversite mezunuyum. Cevremdeki atanmis kisiler hep atanmis istiyor. Ne kadar guzel ol iyi o, umurlarinda degil. Ben atanabilsem inan hic umrumda olmaz erkek milleti. Elbet vakti gelince cikacak. Soyle dusun senin cektigin skintinjn 2 katini cekiyorum toplumda hep evde kalmis hem de okududa ne oldu muamelesi goruyorum. Hic takma bence.
Burdan bir arkadas demis gez toz ne guzel isin var parani kazaniyosun iste o zaman erkekler seni bulur.ne bileyim tatile git benim bir cok arkadasim tatilde buldu. Sosyal olmaya calis turlara gezilere git vakit bildukca yeni cevrelere gir. Eminjm bulursun.
Suan sen erkekler icin bulunmaz nimetsin. Hic skma canini. Bu birde cok dua et. Hayirlisink cikar karsima diye elbet cikacaktir.
hep hayırlısını dile inan bana zamanı gelince hiç ummadığın yerde karşına çıkarıyor. sakın sırf hayatımda biri olsun diye birilerine şans verme ne güzel işin var zamana bırak eminim hakkında hayırlısı çıkar karşına
bak benimde öyle olmuştu okul bitti işe girdim herkes nişan evilik bende tık yoktu.. tesadüfen eşimle tanıştım 1 yıl içinde evlendik.. çok ani bir tanışma ve karar aşamasıydıZamana birakiyorum :) ummadigim bi yerden cikmasi gerekiyor zaten artik. Cunku kimse yok cevremde :))
bak benimde öyle olmuştu okul bitti işe girdim herkes nişan evilik bende tık yoktu.. tesadüfen eşimle tanıştım 1 yıl içinde evlendik.. çok ani bir tanışma ve karar aşamasıydı
25 yas cok buyuk bir yas degil. Ben o yaslarda kendimi daha küçük goruyordum hic evlenmeyi dusunmuyordum :)
Bence takma vakti var demektir. Ve umarim karsina cok iyi birisi çıkar. Ve mutlu bir yuvan olur. Ama canını sıkma. Herseyin bir vakti zamani var.
Doğrudur canim. Insan karsi cins sevgisi ariyor istiyor hevesleniyor.Insallah canim sagol :/ 25yas buyuk degil evet ama bugune kadar hep yalniz oldugum icin iste istiyorum artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?