Mutsuzum. Bi bakar misiniz? :(

Biz lisedeyken cikma teklifi modaydi simdi bakiyorumda etraftakilere cikar gibiler hep adi sani yok teklif eden yok. Bende anlamiyorum bu durumu. Kuzenim geliyor bazen anlatiyor. Kiz diyorum nasil cikma teklifi etti o ne abla oyle diyo 50 yasindamiyiz biz ne teklifi. Ona gore cikiyolar ama gercekte sevgilimi anlamadim valla karisik isler bunlar
Rabbim hakkinda hayirlisini versin. Hayatinin askinla tez zamanda tanisman dilegiyle.

birisi çıkıp olmayınca daha çok üzüyor anlıyorum seni. napalım var vakti demek ki. yaşımızda aynı. ama ben evlilik düşünmüyorum. sevgiye ihtiyaç duyuyorum bunu verebilen biri çıkacak umudunu kaybetme sende :)

Olaya bakış açın çok yanlış. Daha adamı tanımadan evleneceğim adam dememeli, diyemez bir insan. Biriyle tanışırsın, bişeyler yaşarsın, tanırsın, aşık olursun, ben bu adamla bir ömür geçirebilirim dersin evlenmeye karar verirsin. Diğer türlüsü en baştan yanlış zaten. Belki de bu tutumun çevrendeki erkekleri uzaklaştırıyordur senden.

25 yaş bence geç bir yaş değil. Hatta bana göre erken bile. Ben 25'imdeyken çevremde evlenen bir tek arkadaşım vardı o da liseden sonra eğitim hayatına devam etmemişti. 27 yaşımda evlendim ki bana göre erkendi yine de.

25 yaşına kadar hayatında biri olmaması asıl problem olabilir. Karşı cinsi tanımıyorsun, ilişki nasıl yaşanır bilmiyorsun. Şu durumda yanlış bir karar verip yanlış bir evlilik yapman çok olası, dikkatli ol.

ilk sevgilim 25inde oldu 26yım
belki senin de uğurlu yılın bu yıldır

Biz lisedeyken bile çıkma teklifi edenlere gülerdik. Çok saçma bişey bence. İki şnsan zaten birbirinden etkilendiyse arada teklife gerek kalmaz. Bir el tutuş, bir öpücük yeterli işi sevgili boyutuna taşımaya.

Canim evlenmek icin evlenirsen, yarin birgün burda tekrar konu acmak zorunda kalirsin !. Nasip ne ise olur..
Elbet seninde kaderin , nasibin yazilmiş. Bir bakarsin yarin bir bakarsin 1 ay sonra :) Çalisip para biriktirmeye bak :)

merhaba , belki simdi senin icin cok sacma gelecek ama birsey soyleyecegim, lutfen evlenmek icin acele etme. bilki zamani geldiginde dogru kisiyle karsilasacaksin. hayirli olmasini dile her zaman icin. Acele etme evlenmeye.
Flort icin ise birinden hoslanirsan kismetse olur degilse olmaz, yapacak birsey yok. en hayirlisi olsun yeterki seni uzecek birsey olmasi yerine.
yeni ortamlara girmeyi dene? mesela yakin birkac arkadasin var mi? onlarla birlikte birseyler yapabilirsiniz o sekilde yeni ortamlara girerek yeni insanlar tanirsin, illa cikacaksin diye bisey yok ama hoslandigin biri olursa karsilikli cokta guzel olur. bence yeni ortamlara girmeyi dene amaaa evlilik icin kendine sart koyma ve acele etme, merak etme zaman cooook cabuk geciyor bi bakmissin cocuklarin olmus diyosunki eskiden cok vaktim vardi kendime :)

Yeni ortamlarim yok canim maalesef cunku bu ortamim yeni zaten:) farkli sehire atandim o yuzden yeni yeni tanidim daha bu arkadaslarimi da. Onlarla da anca isten sonra bi yerlere gidip oturuyoruz sinemaya falan gidiyoruz iste.

Kesinlikle demek istedgim buydu sagol :) Evlenmekten kastim sevgiye ihtiyac duymak iste. Yoksa mesele evlenmek degil biriyle olabilmek.

bazen bir şeyi yıllarca delicesine istersin olmaz. sonra hevesin kaçar ve vazgeçersin. sonra bir mucize olur ve istediğin tamda vazgeçtiğin anda olur. benim başıma çok geldi.

Insan bazen kendini cok yalniz hissediyor. En basitinden arkadaslarla bulusucam yok sevgilim gelicek yok sevgilimle bulusucam falan. Ya da toplu gorusuyoruz herkesin yaninda biri ben 25 yildir boyle. Elinde degil uzuluyosun.

bense tam birinden hoslaniyorum ama bir sey oluyor yine olmuyor.

bu zihniyet ile evlilik, es olan kisiye duyulan bag ve duygu sebebiyle degil, sadece evlenmis olmak icin olan bir evliligi dogurur. ki bu da sizi daha beter bir mutsuzluga sevk eder.
bu sureci kendinize yatirim yaparak gecirin, bu yatirimin meyvelerini muhakkak toplayacaksinizdir.

Kesinlikle demek istedgim buydu sagol :) Evlenmekten kastim sevgiye ihtiyac duymak iste. Yoksa mesele evlenmek degil biriyle olabilmek.
ümidini kaybetme. zamanın aşamadığı hiçbir şey yok. elbet olacak, doğru zamanda doğru kişi gelsin. dua edelim. en güzeli bu. yoksa inan bana sırf görüşmek için biriyle görüşmek acayip yoruyor

Ben atanamadım bile. Üniversite bitti, memlekete döndüm, sülalemle tanıştırdığım adamla ayrıldık, kız kardeşim evlendi, ben halen aileden alacağı harçlığa bağımlı 24 yaşında insanların aa ne olcak acaba dediği bi birey haline geldim. Oysaki 24 yaşımla ilgili hayallerim bununla taban tabana zıttı. Küçüklüğümden beri nedense 24ümün çoook güzel geçeceğini hissediyordum. Şimdi yazınca fark ettim ki gerçekten kötü bir durumdayım. Sevdiğim adamı unutamadım, işim belirsiz, eşim belirsiz, sınav hazırlığı ayrı stres, insanların sözüne çok itimat eden biri değilim, çirkin yahut asosyal de değilim, dua da ediyorum en hayırlısı olsun diye ama benim de umutlarım tükenmeye başladı kardeş, en iyi ben anlıyorum seni.

Demek istedigim tam da buydu canim:) Ayrilmissin kotu olmus tabi. Ben 25yildir sap:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…