- 30 Haziran 2015
- 521
- 435
- 23
- 34
ilk sevgilim 25inde oldu 26yımKizlar 25 yasina girecegim. Hic sevgilim olmadi. Soyle soyleyeyim olacak gibi oldugunda hep bir sey cikiyor ve olmuyor, yani sorun bende de degil. Artik alistim bu duruma, etrafimdaki tum arkadaslarim evlendi ya da nisanlilar. Bense ise gidip geliyorum o kadar. Asosyal de sayilmam. Umidim azaliyor artik insanlar birinden ayriliyor biriyle cikiyor bense tam birinden hoslaniyorum ama bir sey oluyor yine olmuyor. Universiteyi bitirdim, atandim isim de var artik evlenmek istiyorum yasin genc diyeceksiniz ama benim icin ideal yas ve zaten hemen evlenilmez de. Benim durumumda olan var miydi artik cok skldm hala biri yok mu demelerinden, uzuluyorum artik
Biz lisedeyken cikma teklifi modaydi simdi bakiyorumda etraftakilere cikar gibiler hep adi sani yok teklif eden yok. Bende anlamiyorum bu durumu. Kuzenim geliyor bazen anlatiyor. Kiz diyorum nasil cikma teklifi etti o ne abla oyle diyo 50 yasindamiyiz biz ne teklifi. Ona gore cikiyolar ama gercekte sevgilimi anlamadim valla karisik isler bunlar
Rabbim hakkinda hayirlisini versin. Hayatinin askinla tez zamanda tanisman dilegiyle.
direk evleneceğim adam gözüyle bakmasan keşkeKirilmaz olur mu canim, tam hoslaniyorum tamam artik evlenecegim adami buldum bi yola cikabiliriz diyorum olmuyor, bu uzuyor insani maalesef.
Canim evlenmek icin evlenirsen, yarin birgün burda tekrar konu acmak zorunda kalirsin !. Nasip ne ise olur..Kizlar 25 yasina girecegim. Hic sevgilim olmadi. Soyle soyleyeyim olacak gibi oldugunda hep bir sey cikiyor ve olmuyor, yani sorun bende de degil. Artik alistim bu duruma, etrafimdaki tum arkadaslarim evlendi ya da nisanlilar. Bense ise gidip geliyorum o kadar. Asosyal de sayilmam. Umidim azaliyor artik insanlar birinden ayriliyor biriyle cikiyor bense tam birinden hoslaniyorum ama bir sey oluyor yine olmuyor. Universiteyi bitirdim, atandim isim de var artik evlenmek istiyorum yasin genc diyeceksiniz ama benim icin ideal yas ve zaten hemen evlenilmez de. Benim durumumda olan var miydi artik cok skldm hala biri yok mu demelerinden, uzuluyorum artik
merhaba , belki simdi senin icin cok sacma gelecek ama birsey soyleyecegim, lutfen evlenmek icin acele etme. bilki zamani geldiginde dogru kisiyle karsilasacaksin. hayirli olmasini dile her zaman icin. Acele etme evlenmeye.
Flort icin ise birinden hoslanirsan kismetse olur degilse olmaz, yapacak birsey yok. en hayirlisi olsun yeterki seni uzecek birsey olmasi yerine.
yeni ortamlara girmeyi dene? mesela yakin birkac arkadasin var mi? onlarla birlikte birseyler yapabilirsiniz o sekilde yeni ortamlara girerek yeni insanlar tanirsin, illa cikacaksin diye bisey yok ama hoslandigin biri olursa karsilikli cokta guzel olur. bence yeni ortamlara girmeyi dene amaaa evlilik icin kendine sart koyma ve acele etme, merak etme zaman cooook cabuk geciyor bi bakmissin cocuklarin olmus diyosunki eskiden cok vaktim vardi kendime :)
birisi çıkıp olmayınca daha çok üzüyor anlıyorum seni. napalım var vakti demek ki. yaşımızda aynı. ama ben evlilik düşünmüyorum. sevgiye ihtiyaç duyuyorum bunu verebilen biri çıkacak umudunu kaybetme sende :)
aynen:))bazen bir şeyi yıllarca delicesine istersin olmaz. sonra hevesin kaçar ve vazgeçersin. sonra bir mucize olur ve istediğin tamda vazgeçtiğin anda olur. benim başıma çok geldi.
bazen bir şeyi yıllarca delicesine istersin olmaz. sonra hevesin kaçar ve vazgeçersin. sonra bir mucize olur ve istediğin tamda vazgeçtiğin anda olur. benim başıma çok geldi.
bense tam birinden hoslaniyorum ama bir sey oluyor yine olmuyor.
ümidini kaybetme. zamanın aşamadığı hiçbir şey yok. elbet olacak, doğru zamanda doğru kişi gelsin. dua edelim. en güzeli bu. yoksa inan bana sırf görüşmek için biriyle görüşmek acayip yoruyorKesinlikle demek istedgim buydu sagol :) Evlenmekten kastim sevgiye ihtiyac duymak iste. Yoksa mesele evlenmek degil biriyle olabilmek.
kiz hangi sehirdesin etrafimda evlenmek isteyen duzgun iyi insanlar var onlarda istedikleri gibi kiz bulamiyor
Ben atanamadım bile. Üniversite bitti, memlekete döndüm, sülalemle tanıştırdığım adamla ayrıldık, kız kardeşim evlendi, ben halen aileden alacağı harçlığa bağımlı 24 yaşında insanların aa ne olcak acaba dediği bi birey haline geldim. Oysaki 24 yaşımla ilgili hayallerim bununla taban tabana zıttı. Küçüklüğümden beri nedense 24ümün çoook güzel geçeceğini hissediyordum. Şimdi yazınca fark ettim ki gerçekten kötü bir durumdayım. Sevdiğim adamı unutamadım, işim belirsiz, eşim belirsiz, sınav hazırlığı ayrı stres, insanların sözüne çok itimat eden biri değilim, çirkin yahut asosyal de değilim, dua da ediyorum en hayırlısı olsun diye ama benim de umutlarım tükenmeye başladı kardeş, en iyi ben anlıyorum seni.Kizlar 25 yasina girecegim. Hic sevgilim olmadi. Soyle soyleyeyim olacak gibi oldugunda hep bir sey cikiyor ve olmuyor, yani sorun bende de degil. Artik alistim bu duruma, etrafimdaki tum arkadaslarim evlendi ya da nisanlilar. Bense ise gidip geliyorum o kadar. Asosyal de sayilmam. Umidim azaliyor artik insanlar birinden ayriliyor biriyle cikiyor bense tam birinden hoslaniyorum ama bir sey oluyor yine olmuyor. Universiteyi bitirdim, atandim isim de var artik evlenmek istiyorum yasin genc diyeceksiniz ama benim icin ideal yas ve zaten hemen evlenilmez de. Benim durumumda olan var miydi artik cok skldm hala biri yok mu demelerinden, uzuluyorum artik
Ben atanamadım bile. Üniversite bitti, memlekete döndüm, sülalemle tanıştırdığım adamla ayrıldık, kız kardeşim evlendi, ben halen aileden alacağı harçlığa bağımlı 24 yaşında insanların aa ne olcak acaba dediği bi birey haline geldim. Oysaki 24 yaşımla ilgili hayallerim bununla taban tabana zıttı. Küçüklüğümden beri nedense 24ümün çoook güzel geçeceğini hissediyordum. Şimdi yazınca fark ettim ki gerçekten kötü bir durumdayım. Sevdiğim adamı unutamadım, işim belirsiz, eşim belirsiz, sınav hazırlığı ayrı stres, insanların sözüne çok itimat eden biri değilim, çirkin yahut asosyal de değilim, dua da ediyorum en hayırlısı olsun diye ama benim de umutlarım tükenmeye başladı kardeş, en iyi ben anlıyorum seni.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?