Bosanmaya imkanim yok desem beni anlarmisinizBöyle mutsuz olduğunuz ilişkileri neden devam ettiriyorsunuz? Hiç bir şey aiDen değerli değil. Dünya'ya bir daha mı geleceksiniz? Göbek bağınız da olmadığına göre bitirin gitsin. Gençsiniz,Çalışır geçinirsiniz.
Mutlu olmak varken manyak bir aileyi çekmek neden?
Aileniz mi arkanızda değil? Tek başınıza bir hayat kuramaz mısınız?Bosanmaya imkanim yok desem beni anlarmisiniz
Ailem arkamda degil bosanmayi kabul asla kabul etmezAileniz mi arkanızda değil? Tek başınıza bir hayat kuramaz mısınız?
Bir Şeyler yapılabilir ama. Kadın sığınma evlerini araştırsan? Iş ve kalacak yer imkanı sağlıyorlar bildiğim kadarıyla. Böyle ağlamakla Ömür geçer mi? Insanları değiştiremezsiniz malesef.Ailem arkamda degil bosanmayi kabul asla kabul etmez
Hani haberlerde izliyoruz bosaninca neler oldugunu o durumu yasarim bunu cok iyi biliyorumBir Şeyler yapılabilir ama. Kadın sığınma evlerini araştırsan? Iş ve kalacak yer imkanı sağlıyorlar bildiğim kadarıyla. Böyle ağlamakla Ömür geçer mi? Insanları değiştiremezsiniz malesef.
Ailem de yanimda durmaz ki zaten esim bosanmaya karsi sonucunda kotu seyler olurAilen sana arka cikarmi?
Onlara gitsen?
Bence al aileni karşına durumu güzelce izah et hiç bir anne baba ne olursa olsun evladına sırtını dönmez eminimki seni anlayacaklar ve sana kucak açacaklardır.Yada konuşamam dersende ailede sözü geçen aile büyüğünüz vardır onunla bir konuşsan ailenle bir ara yol elbet bulunur ama o eş ve kv ile asla hayat geçmez.Hayat çok kısa kendini hırpaladığına ve üzdüğüne asla değmiyecek bunu sakın unutma.Bosanmaya imkanim yok desem beni anlarmisiniz
Bayramlarda tatillerde artik gitmek istemiyorum
Ailem de yanimda durmaz ki zaten esim bosanmaya karsi sonucunda kotu seyler olur
Benim ailem beni suclar ve onaylamaz onaylasa bile esim aslaaa kabul etmez kavga bile soyledim uzerime yuruduBence al aileni karşına durumu güzelce izah et hiç bir anne baba ne olursa olsun evladına sırtını dönmez eminimki seni anlayacaklar ve sana kucak açacaklardır.Yada konuşamam dersende ailede sözü geçen aile büyüğünüz vardır onunla bir konuşsan ailenle bir ara yol elbet bulunur ama o eş ve kv ile asla hayat geçmez.Hayat çok kısa kendini hırpaladığına ve üzdüğüne asla değmiyecek bunu sakın unutma.
bak ben hamileyim kaçarak evlendim boşanmak üzereyim hakaretler üzerime yürümeler bende yaşadım ailem bana kucak açtı böyle bir durumda kimse evladının kahır çekmesini istemez eminimki sanada kucak açıcaklardır.Tamam ailenle görüşürsün eğer olmaz derlerse kadın sığınma evine başvurusun hem seni gizlerler hemde çalışman için bir fırsat yaratırlar.Benim ailem beni suclar ve onaylamaz onaylasa bile esim aslaaa kabul etmez kavga bile soyledim uzerime yurudu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?