Mutsuzum.Cok doluyum cokkkk...

Beni yasatmaz hep korkarak hep kacarak hep korkuyla nasil yasarim hayatimdan biktim beddua ediyorum ona .Allahim onun yada benim canimi al kurtulim diyorum

Bir anne baba nasil kizinin ezilmesine izin verir anlmiyorum bisanmanin kolay olmadığıni biliyoruz ama aile bukadr nasil duyarsiz olur herseyi biliyorlarmi senu bikadr ezdiklerini peki ,hem kocan hem kaynangil eziyet ediyor sonucta allah onalri bildigi gibi yapsin nedenirki baska allah yardimcin olsun cok üzüldüm adına anlasiyorki neyapsan yaranamayacaksin onlara allah buyuk sabir versin bol bol dua oku nedim boşanamam diyosun nebilim sana sabirdan baska birsey diyemiyorum canım cocuk sakin yapma dhada caresiz kalirsin umarim ettiklerini cekerler mutluluk en kisa zamanda seni bulur insalalh

Kusura bakma ama neden kendine acı çektiriyorsun? Bu şekilde hayat geçer mi? Ne koşulda olursa olsun ezdirme kendini. Madem kayınvaliden böyle yapıyor gitme evine, görüşme. Kocan kötü davranıyor iletişime girme onunla. Bu arada zaman kazan yeni hayatın için kursa git, iş bul vs. Hayat bu kadar acıyı sığdıracak kadar uzun değil.

Neden eltinle kıyaslıyorki kötü düşünmekte istemiyorum ama sanırım aile boşanması konusunda baskı kuruyor oda sana patlıyor. Sevmediği kesinde bari söz verip yuva kurdukları kadınlara sahip çıkabilecek kadar gururlu olabilseler
Çalışıyor musun bilmiyorum eğer çalışmıyorsan acilen bir iş bulmalısın
Biraz yoluna koyduktan sonra ( bu sürede uzak kalır biraz rahatlarsın) ailene bu kötü hayatı ben yaşıyorum siz değil dersin. Onlar sen böyleyken nasıl huzurla oturabiliyorlar hayret. Elalem evladından değerli mi
Ha sen dersen ki ben eşimi bırakamam aşığım o zaman katlanmaktan başka çaren yok. Düzelmesi imkansıza yakın

Allah razi olsun canim ailem hic biseybilmiyor onlari uzmek istemiyorum hic bisey yansitmiyorum zamaninda annemde babamdan cekti o da bosanamadi benim kaderimde ona benziyor

Bu yil insllah calismaya basliyacagim

Evine gitmem diyemiyorum zorla gitmek zorundayim esim ailesini sevmedigimi biliyor ama dile getirirsem siddet uyguluyor ona karsi tavir yapincada ayni sekilde.

Ailesinin her yaptigini goruyor fakat yinede onlari tutuyor annem babam diyor asla onlar hakkinda konusmama izin vermiyor.

Allah razi olsun canim ailem hic biseybilmiyor onlari uzmek istemiyorum hic bisey yansitmiyorum zamaninda annemde babamdan cekti o da bosanamadi benim kaderimde ona benziyor
Offf ne kadr zor bir durum ama eilene soylemzsen onu bildikleri icin cok daaha uzerine geliyorlar bence tavrini iyice koy bari adam tam bir vicdansiz eltinle seni kiyaslamasida ne bir düşünce allah askina demekki gözümü var ne yada seni ezmek amaci galiba ay var ya allahin sobasi yok derler ya oyle birsey olsada ayaklarina kapansa ben bile sinirlendim simdi vallahi

Umursamak istemiyorum artik cok kiskancimdir ama artik kiskanmiyorum bile naparsa yapsin diyorum

Beni en cok uzen esim ! Kendi kocam benim yanimda durmuyor beni kotuluyor beni en cok uzen bu.
kesinlikle katılıyorum.eşin sana kötü davranmasa kayınvaliden umrunda olmaz.benim kayınvalidem de yüzüme gülüp arkamdan atıp tutuyor.bilmemezlikten geliyorum.vakti gelince bir bir vuracağım yüzüne.o kadar iyi davranmama rağmen saçma sapan hareketleri var.bir kere benimle konuşmamaya, surat asmaya başlamıştı.gittim yanına elini sırtına koydum.canım iyi misin.bilmeden bir kabahat mi işledim.konuşalım varsa seni üzen bir hareketim söyle.ben seni çok seviyorum dedim.omzunu silkti ama ben seni sevmiyorum dedi.suç bende ama kincilik yapamıyorum.unutuyorum herşeyi.bu olaydan sonra bile hep güzel davrandım.onu ruh hastası kabul ettim idare ettim ama artık yeter ne konusuyorum ne görüşüyorum.bayramda bile gitmeyeceğim.eger bir akrabada denk gelirsek mesafeli davranacağım.bu olay ne ki daha neler neler var.offff içimi döktüm bende.

Bilmediklerin icin boyle oluyo olamaz mi, nasilsa sahio cikani yok diye..

beni oldurur diyosunuz ee boylede hergun õlūyosunuz

bence bir sey yapamaz farkındaysanız kocanız sizi istemiyor belkide evden gitsin diye düsünüyor cünkü bunları yapan insanın baska planları vardır inan bana kaç kurtul deli den ailen istemezse istemesin gencsin iş çok calışır hayatını kazanırsın yada eşinin kaynananın laflarını duyup oturursun aşagıya

Allah yardimcimiz olsun.Senin ne guzel gitmem konusmam diyosun bende oyle davranmak istiyorum ama oyle davransam esim beni dover

Tek kaynana yine iyi benim kaynim eltim gorumcem gorumcemin kocasi hepsi zir manyak .hicbirisiyle aram iyi degil.sonra sen uyumsuzsun diyo millet .yahu erkekli kadinli toplanip dedikodumu yapiyorlar kulagima geliyor nasil anlasabilirimki bu insanlarla .

Allah yardimcimiz olsun

Esim bosanmak istemiyor sakin bosanma lfi kurma diyor.

Aynen benimde arkamdan konustuklarina eminim

ufff senin ki daha zormuş.doğru dedin benim bir kayınvalide sorunum var.eşim tek çocuk olduğundan elti görümce falan gibi sorunlarım yok.ayrıca eşimin babanesi , amcası da kayınvalidemi hiç sevmez.aksine bana da çok düşkündürler.eşimin beni üzdüğünü anlasalar canına okurlar.kayınvalide eşime gazı veriyor.babanesi amcası dizginliyor.amcası bir kere eşime çok kızmıştı melomis üzüleceğine sen üzül , cevap vermeyeceksin falan demişti.o acıdan çok şanslıyım allah razı olsun hepsinden.senin de allah yardımcın olsun.

Çocuğunuz var mi? Yoksa kesinlikle düşünmeyin. Ailesiyle mesafeli olun. Eşinizi karşınıza alıp sakince konuşun. Anlaşılan o da ailenizin arkanızda olmadığını bildiği için sırtı rahat.. Kendinizi neden ezdiriyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…