Cocugum yok evet ailemin arkamda olmadigini bildigi icin istedigi gibi davraniyor ama Allaha havale ediyorum ailesine mesafeli olmaya calisiyorum cok da soguk duramiyorum esim farkedip kiziyor karsima alip sakince konusamiyorum hemen parliyor ailesi hakkinda tek kelime ettirmiyorÇocuğunuz var mi? Yoksa kesinlikle düşünmeyin. Ailesiyle mesafeli olun. Eşinizi karşınıza alıp sakince konuşun. Anlaşılan o da ailenizin arkanızda olmadığını bildiği için sırtı rahat.. Kendinizi neden ezdiriyorsunuz?
Ailesi hakkında hiç bir şey konuşmayın Onunda kiz kardeşi, ablasi yok mu. Siz ailesini katmayin. Sevgiliyken kendinizi nasıl dinletiyordunuz? Siz sakince kendinizle ilgili konuşun. Nasılsa evinize girdiginizde hepsi dışarda kalıyor. Eşinizle halletmeye çalışın..En azından evinizde huzur olur. Allaha birakin. Er ya da geç hepsi görür.Cocugum yok evet ailemin arkamda olmadigini bildigi icin istedigi gibi davraniyor ama Allaha havale ediyorum ailesine mesafeli olmaya calisiyorum cok da soguk duramiyorum esim farkedip kiziyor karsima alip sakince konusamiyorum hemen parliyor ailesi hakkinda tek kelime ettirmiyor
canım her ne olursa olsun aileni gidişattan haberdar et ha kabul ederler etmezler onlar bilir kardeşin varsa onlara anlat ve bana bir gün bişey olursa ah vah etmeyin haberimiz yoktu demeyin de.N e kadar kendi içinde yaşarsan ilerde bişey olduğunda sen anlatmadığın onların gözünde eşin haklı çıkabilir sen suçlu duruma düşme.Herşeyi derin derin anlatmasan bile haberdar et kulaklarına suyu kaçır.Anlatmadığın sürece senin mutlu olduğunu evliliğinde sorun olmadığını düşünürler.Allah yardımcın olsun eşini ve ailesini ıslah etsin.Sen teksin kimse bi daha dünyaya gelmiyor ki birinin zulmüne sessiz kalsın onlar kendileri için ne kadar değerliyse sende kendin için değerlisin.Zamanında ailende sorun yaşamış olabilir ama evlat başkadırCok sagolun canim Allah razi olsun
Uzulmesnler diye soylemiyorum ama icime atiyorum o da kotu oluyor burda paylasmak istedim cok sagolun destek oldunuz Allah evlerinize mutluluk huzur versin insallahcanım her ne olursa olsun aileni gidişattan haberdar et ha kabul ederler etmezler onlar bilir kardeşin varsa onlara anlat ve bana bir gün bişey olursa ah vah etmeyin haberimiz yoktu demeyin de.N e kadar kendi içinde yaşarsan ilerde bişey olduğunda sen anlatmadığın onların gözünde eşin haklı çıkabilir sen suçlu duruma düşme.Herşeyi derin derin anlatmasan bile haberdar et kulaklarına suyu kaçır.Anlatmadığın sürece senin mutlu olduğunu evliliğinde sorun olmadığını düşünürler.Allah yardımcın olsun eşini ve ailesini ıslah etsin.Sen teksin kimse bi daha dünyaya gelmiyor ki birinin zulmüne sessiz kalsın onlar kendileri için ne kadar değerliyse sende kendin için değerlisin.Zamanında ailende sorun yaşamış olabilir ama evlat başkadır
Mutsuzum.Esim beni cok uzuyor aglatiyor.Ilgisizligin ve beni surekli eltimle kiyaslamasindan dolayi tavir yaptim diye ailesinin onunde beni assagiladi bagirdi cagirdi hakaret etti uzerime yurudu rezil etti beni.Agladigimda timsah gozyaslari diyor.Sevgililik donemindeki kavgada ettigim hakaretleri, evlendikten sonra dedigimi iddia ediyor yani iftira atiyor hemde ailesinin onunde.E aileside ogluna inaniyor ki acele ettin evlenmek icin diyor k.v.Kavga edeceksiniz bosanin ozaman cocukta yok nasilsa diyor.Ben ogluma kiz bulmustum o seni istedi diyor.Anliyorum ki annesi aslinda beni hic istememis.sevmemis.Beni ailesine kotuluyor surekli biktim artik.Ailesi de onu dolduruyor belliki. Bir is yapmaya kalkiyom otur sen yorulma zaten makina yikiyor bulasigi diye beni iceri gonderiyor.Sonrada ogluna is yapmiyor oturuyor diye beni sikayet ediyor ya aglamaktan yoruldum artik
Ailemin onaylamadigi benim tercih ettigim bir evlilik.evet canim bende cocuk suan dusunmuyorum duzelmesini umuyorumailen neden destek degil, onaylamadiklari bir evlilik mi? diger cogu üye gibi ben de en azindan cocuk yapma dikkatli ol diyebiliyorum, yasayacagimiz bir ömür,size zulm eden insanlar arasinda yasayarak siz de kendinize zulm etmeyin,mutlaka bir yol bir cözüm vardir insaallah.
Belli ki eşini hala çok seviyor ve saygı duruyorsun bu yüzden kv vs değil eşinin tavrı seni çok üzüyor yoruyor.ayrılamam diyorsun .bol bol dua et inşallah yanlışını fark eder seni anlarBeni en cok uzen esim ! Kendi kocam benim yanimda durmuyor beni kotuluyor beni en cok uzen bu.
Bossn imkanim yokta deme kadin siginma evi nafaka da alirsin bitti kendini böyle aciz görmeBeni en cok uzen esim ! Kendi kocam benim yanimda durmuyor beni kotuluyor beni en cok uzen bu.
İnsallah canim..Belli ki eşini hala çok seviyor ve saygı duruyorsun bu yüzden kv vs değil eşinin tavrı seni çok üzüyor yoruyor.ayrılamam diyorsun .bol bol dua et inşallah yanlışını fark eder seni anlar
Bosanma imkani yok derken kabul etmicek cunku kavgada konusu acilmisti sonum haberlerdeki gibi olur sadeceBossn imkanim yokta deme kadin siginma evi nafaka da alirsin bitti kendini böyle aciz görme
Hic birsey olmaz konusun dursn kormayin bukadarBosanma imkani yok derken kabul etmicek cunku kavgada konusu acilmisti sonum haberlerdeki gibi olur sadece
Ya insan gibi davrancan yada boşancagiz bitti hem kv niye herseye karisiyor ayni evdemisinizBosanma imkani yok derken kabul etmicek cunku kavgada konusu acilmisti sonum haberlerdeki gibi olur sadece
Ayni evde degiliz ama ayni evdeymisiz gibi bizi komuta ediyor esim de cok anne duskunu kotu yonunu gorse bile bisey demiyor yine bende ariyor sucu.Kavgada sinirden ayrilalim diyoruz bende o da ama sonra kesinlikle bir daha bunu tekrarlamam gerektigini soyluyor.Gelinlikle gelir kefeninle cikarsin diyorYa insan gibi davrancan yada boşancagiz bitti hem kv niye herseye karisiyor ayni evdemisiniz
Beni en cok uzen esim ! Kendi kocam benim yanimda durmuyor beni kotuluyor beni en cok uzen bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?