Mutsuzum çok.

Cokmutsuzumcok

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2015
903
238
53
27
Hanımlar merhaba bu arkadaşımın hesabı bu güzel siteden beni haberdar etti bende öneri için yazmaya karar verdim.

Bu yıl üniversite için başka bir şehre geldim daha önce erkeklerle ilişkisi olan biri değilim hayatımda kimse olmadı .ancak burda yapılan bir etkinlikte tanıştığım birisi beni çok etkiledi. hatta o hafta onu o kadar düşündüm ki çok talihsiz bir olay yüzünden bir günümüzü beraber geçirdik o hafta içinde:)

Ancak şöyle bir sorun var ki beni bir erkek arkadaşımla beraber gördü ve onun yanında bu erkek arkadaşımın adı geçti...hatta onun yanında bu erkek arkadaşımla telefonda konuştum. .beraber geçirdiğimiz günde de çok talihsiz bir olay gerçekleşmişti ben hem çok üzgün hem de o yanımda olduğu için çok heyacanlı olduğum için hem yeteri kadar iletişim kuramadım kurduğum zamanlarda da kendimi rezil ettim çünkü ölüyordum heyecandan :KK43:..yani onun yanında tam bir salaktım..aramızda mesajlaşma gibi bişey yok.sadece ondan aldığımı hissettiğim bir enerji var.belki platonik bile olabilirim bilmiyorum:(

Bir başka sorun da benimle ilgili sanırım şöyle ki arkadaşlarım bana dışardan çok gösterişli gözüktüğümü bunun insanların gözünü korkuttugunu söyledi bu sanırım topuklu ayakkabı giymemle makyaj yapmamla ve kıyafet seçimiyle alakası var yoksa ahım şahım güzel olduğumu düşünmüyorum..bir başka arkadaşım da dışardan ciddi ilişkiye hazır biri imajı yaratmıyorsun dedi...bunları yazmamın sebebi galiba hiç istemesem de bunlara belli oranda katılıyorum ve hoşlandığım kişi de beni böyle hafif boş bir kız olarak tanıyor sanırım arkadaş cevresinde de böyle bir imaj bıraktım ..ben sosyal medyadan gördüğüm kadarıyla dinine düşkün,biraz siyasi duruşa sahip biri..yani kızlar ne yapsam bilmiyorum kişilik farklıliklarımız var..bazen diyorum vazgeçsem önüme baksam uzun zamandır da göremiyorum mutsuzum bu yüzden.

Çok uzun yazdım özür dilerim:(

Hiç kimse için değişmeyi düşünme.Seni oldugun gibi kabul edecek,merak edip tanımak isteyecek biri çıkana kadar hislerini içine göm.Kimseye açılma.Kiz arkadaslarinda daima durust olmazlar unutma.Nasil mutluysan o ol ve öyle devam et.simdi herkesin sevgilisi var benimde olsun hevesindesindir.Yanlis şeyler yaptırır bu heves.zamana birak,derslerine yonel.Oraya koca bulmaya değil diploma almaya gittiğini unutma.Haaa şimdi etrafındaki o aşklarin çoğu evlilikle de sonuclanmayacak emin olabilirsin ;)

Hiç kimse için değişmeyi düşünme.Seni oldugun gibi kabul edecek,merak edip tanımak isteyecek biri çıkana kadar hislerini içine göm.Kimseye açılma.Kiz arkadaslarinda daima durust olmazlar unutma.Nasil mutluysan o ol ve öyle devam et.simdi herkesin sevgilisi var benimde olsun hevesindesindir.Yanlis şeyler yaptırır bu heves.zamana birak,derslerine yonel.Oraya koca bulmaya değil diploma almaya gittiğini unutma.Haaa şimdi etrafındaki o aşklarin çoğu evlilikle de sonuclanmayacak emin olabilirsin :KK66:

Aslında öyle bir heves içerisinde değilim ama karşı taraftan aldığımı hissettiğim bir enerji var sadece ama yazdıklarımı okuyunca fark ettim olacak gibi değil galiba:) haklısınız gerçekten benim karakterimde ve kişiliğim de uygun birilerine yönelmek daha iyi olabilir galiba cevap verdiğiniz için tesekkurler

Canım daha çok yenisin üniversitede de. Sen derslerine çalış konsantre ol zaten önünde 4 yılın var neler neler olur ne arkadaşlıkların olur. Sen kendin ol seni beğenen, seven sen olduğun için sevecek. Ve üniversitedeki yıllarının tadını çıkarmanı tavsiye ederim. Bence hayatın en güzel yılları o dönem.

Back
X