Hayatından kocanı çıkartıp seni gerçekten seven bir adamla evlendiğin zaman düzelirsin1 yıllık evliyim.evlendiğimizden bu yana tartışmalarımız konuşamamalarımız ,konuşsakta birbirimizi anlamayışlarımız hep daha bi arttı .kendi açımdan söyleyecek olursam ,dediğim hiçbirşeye hak verilmiyor ,onay görmüyor hep ne dersem ne yaparsam gözünde kusurluyum.ailesiyle alakalı fikir dahi belirtsem hemen bi karşı atak bi savunma .ilk önce bi anla değil mi ama yok hemen öyle değildir o ,sen yanlış anlamışsındır vs.ler.bir sene boyunca aramızda bir şey de geçmedi geçemedi hitapları yumuşak gelmeyince korktum ,sonra sonra kendi de talep etmez oldu denemek için .babası hasta onla ilgileniyor kendi işleri kendine göre yoğun birde sinir stres sen yaşatma diyor .ben yok gibiyim ki zaten.kendimi çok yalnız hissediyorum hergün ağlıyorum.okadr keyifsiz yapıyorum ki ne yapsam.çok başka hayal etmiştim evliliği ,sevgiyi doyasıya hissederim sanmıştım,herşeyi bölüşürüz sanmıştım.ev yükü bende ,çalışıyorum birde. tek başına bişeyleri yapacağımı bilsem bekar ayrı eve çıkar yine yapardım.hastayken hastaneye bile kendim bir başıma gidiyorum.ruhen çok yalnızım çok sıkılıyorum.destek almak istiyorum ama seanslara 200-300 tl verebilecek kadar para kazanmıyorum.aynı evde 2 farklı insan gibi yaşıyoruz 3 haftadır.yatakta sırtlarımızı dönüyoruz ,normal zamanda da yakın uyuyamayız zaten.evli olup bukadr soğuk takılan ,ama yinede sevdiğini sevildiğini düşünebilen var m ı?boşanmalı mıyım ben sizce?iyi günlerimiz de çok oldu güldüğümüz eğlendiğimiz,ama öyle bi şeytani bir şey geliyor ki o mutlu çift biz değildik sanki .herşey tepetaklak oluveriyor.çok tatlı gelmişti başta bu hale nasıl gelindi anlamadım bile.ailesinde de özellikle KV görümce tarafından sevilmediğimi hissediyorum.düğüne gidiliyor kendi yakınlarının düğün ,resim çekinirken bir beni de çağırıveremiyorlar başka yaşıtım kızlarla çekinip nispet yaparcasına birde instegram da filan paylaşılıyor.yine görümcenin düğünündede benzeri oldu.benim olduğum resim paylaşılmamış .arkadaşının kızı ile samimi poz vermişler birinde. Aileden diğerleri ile olan resimleri koymuş.insan geliniyle koymaz mı bi tanede.Sevmesen bile oğlun için.çok üzüldü m kendim bile yokken başka kızlarla görünce
Bunu siz 15 Haziran 2017’de yazmışsınız.Korkuyorum evlenmekten ;daha cokta evlenince yalniz birakilmaktan ,kendimi yalniz hissetmekten korkuyorum..
Evlilik yıl dönümünden önceki gün amca oğlusunun düğünü vardı altını yanına almayı unutmuş .bizim yıl dönümünde onların otele gideriz hem çay içeriz altınını veririz diyor .o özel güne bile ailesini karıştıran kendisi ki.düğün günü hemen alıp gelebilirdi vardı alternatifi.yapmadı .özel günde bile .dediğimde anlamıyor.nolmuş diyor ne var diyorYav boşver gitsin eşinin ailesini. Görümcen fotoğraf çektirmiş de kayınvaliden düğünde şöyle yapmış da. Niye umursuyorsun bunları niye bir de gidip eşini darlıyorsun bu saçmalıklarla. Eşinin huyuna suyuna git demiyorum ama daha yeni evlisiniz kayınvalide görümceden başka konuşacak şey mi yok. İki kişilik bir hayat kurmanın başındasınız orası sizin özel ikinize ait başbaşa alanınız olsun niye adamın ailesini kendi elinizle sokuyorsunuz aranıza. Ha ev işlerinde eşine sorumluluk ver herşeyi üstlenme. Ama önce iletişiminizi yoluna sokun daha doğrusu aile çekiştirmesi dışında sohbet konuları yaratın. Eşiniz eve gelip sizle vakit geçirmek isteyeceği bir huzur neşe ortamı yaratın hem evliliğiniz hem de kendi mutluluğunuz için
Öldürecektik derken nasıldınız yanı yüksek sesle bağıra bağıra konuşuyoruz biz nive be o beni anlıyor ne ben onu .cevaplarım boşuna oluyor ve bazen yerlere bişeyler atabiliyor kapıya el vurabiliyoruz .Amaaaannnn bırakıverin kv görümceyle fotoğraflarınız olsa ne olmasa ne. Olanları da görüyoruz. Boşver bu meseleleri. Eşinlede konuşma bunları, fikir de belirtme; erkekler sevmez bu sohbeti hatta buz gibi soğur.
Sen eşinle olan iletişimine paylaşımına odaklan, salıverme kendini. O yaklaşmıyorsa sen yaklaş, o gülmüyorsa sen gül, o sarılmıyorsa sen zorla sarıl. İnsanın eşiyle mutluluğu biraz da kendi elinde oluyor. Deliliğe vur işi, mutsuz mutsuz dolaşma öyle. Hem maalesef çoğu evlilikte ilk yıl böyle saçma bir şekilde olabiliyor. Biz daha fenaydık, ilk yıl neredeyse birbirimizi öldürecektik hatta. :) Sonra süt liman olduk..
Boşanmak; şimdilik en son düşüncen olsun. Çünkü daha çok yeni evliliğin. Tabi çocuk da yapma bu arada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?