mutsuzum

1moonse3

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2014
420
133
103
Antalya
1 yıllık evliyim.evlendiğimizden bu yana tartışmalarımız konuşamamalarımız ,konuşsakta birbirimizi anlamayışlarımız hep daha bi arttı .kendi açımdan söyleyecek olursam ,dediğim hiçbirşeye hak verilmiyor ,onay görmüyor hep ne dersem ne yaparsam gözünde kusurluyum.ailesiyle alakalı fikir dahi belirtsem hemen bi karşı atak bi savunma .ilk önce bi anla değil mi ama yok hemen öyle değildir o ,sen yanlış anlamışsındır vs.ler.bir sene boyunca aramızda bir şey de geçmedi geçemedi hitapları yumuşak gelmeyince korktum ,sonra sonra kendi de talep etmez oldu denemek için .babası hasta onla ilgileniyor kendi işleri kendine göre yoğun birde sinir stres sen yaşatma diyor .ben yok gibiyim ki zaten.kendimi çok yalnız hissediyorum hergün ağlıyorum.okadr keyifsiz yapıyorum ki ne yapsam.çok başka hayal etmiştim evliliği ,sevgiyi doyasıya hissederim sanmıştım,herşeyi bölüşürüz sanmıştım.ev yükü bende ,çalışıyorum birde. tek başına bişeyleri yapacağımı bilsem bekar ayrı eve çıkar yine yapardım.hastayken hastaneye bile kendim bir başıma gidiyorum.ruhen çok yalnızım çok sıkılıyorum.destek almak istiyorum ama seanslara 200-300 tl verebilecek kadar para kazanmıyorum.aynı evde 2 farklı insan gibi yaşıyoruz 3 haftadır.yatakta sırtlarımızı dönüyoruz ,normal zamanda da yakın uyuyamayız zaten.evli olup bukadr soğuk takılan ,ama yinede sevdiğini sevildiğini düşünebilen var m ı?boşanmalı mıyım ben sizce?iyi günlerimiz de çok oldu güldüğümüz eğlendiğimiz,ama öyle bi şeytani bir şey geliyor ki o mutlu çift biz değildik sanki .herşey tepetaklak oluveriyor.çok tatlı gelmişti başta bu hale nasıl gelindi anlamadım bile.ailesinde de özellikle KV görümce tarafından sevilmediğimi hissediyorum.düğüne gidiliyor kendi yakınlarının düğün ,resim çekinirken bir beni de çağırıveremiyorlar başka yaşıtım kızlarla çekinip nispet yaparcasına birde instegram da filan paylaşılıyor.yine görümcenin düğünündede benzeri oldu.benim olduğum resim paylaşılmamış .arkadaşının kızı ile samimi poz vermişler birinde. Aileden diğerleri ile olan resimleri koymuş.insan geliniyle koymaz mı bi tanede.Sevmesen bile oğlun için.çok üzüldü m kendim bile yokken başka kızlarla görünce

İletişiminiz yok , yanlış anlamadıysam karı koca hayatınız da yok. Evin maddi yükü de üzeriniz de.. bu nasıl evlilik ? Mutsuzsaniz karşılıklı bunu sürdürmenin bir anlamı yok. Eşiniz ile bunları aynen konuştunuz mu? Konuşmadiysaniz açıkça karşınıza alın eğer toparlanmıyorsa yol yakınken ayrılmak daha mantıklı malesef

Ne eşin nede ailesi tarafından değer görmediğin için mutsuzsun.
Seni mutlu edecek hicbirsey yapmamislar gibi..eşinle konuş bu konuyu mutlu olmadığını söyle bu sekilde.
Seni seviyorsa azda olsa mutlu etmeye çalışır. Eşinle aran zaten iyi değilmiş ailesiyle mi iyi olacak..

Bütün ev işi bende olduğu için bile ayrilirdim herhalde ben. Bu kişiye göre değişebilir ama sizin başka sorunlar da var.

Sizin onları sevmediğiniz gibi onlarda sizi sevmek zorunda değil. Sevmedikleri insanın fotolarinida paylaşmak zorunda değil. Hayatınıza bakın. Neden takıyorsunuz bunları?

Sizinki ev arkadaslığı bile değil, kendinize kafa dengi bir ev arkadaşı bulsanız daha mutlu olursunuz.
Daha fazla üzmek istemem ama evlilik bu değil daha çok yenisiniz en güzel zamanlarınız olmalı.
Al karşına konuş, isteklerini söyle olmazsa yol yakınken dön.

Yav boşver gitsin eşinin ailesini. Görümcen fotoğraf çektirmiş de kayınvaliden düğünde şöyle yapmış da. Niye umursuyorsun bunları niye bir de gidip eşini darlıyorsun bu saçmalıklarla. Eşinin huyuna suyuna git demiyorum ama daha yeni evlisiniz kayınvalide görümceden başka konuşacak şey mi yok. İki kişilik bir hayat kurmanın başındasınız orası sizin özel ikinize ait başbaşa alanınız olsun niye adamın ailesini kendi elinizle sokuyorsunuz aranıza. Ha ev işlerinde eşine sorumluluk ver herşeyi üstlenme. Ama önce iletişiminizi yoluna sokun daha doğrusu aile çekiştirmesi dışında sohbet konuları yaratın. Eşiniz eve gelip sizle vakit geçirmek isteyeceği bir huzur neşe ortamı yaratın hem evliliğiniz hem de kendi mutluluğunuz için

Bence yol çok yakınken dönün. Evlilik senin yaşadığının dışında birşey. Sen dışında kalmıssın.

Evlilik herşeyi çoğaltmak içindir.
Siz tam tersi yalnızlaşmışsınız.
Herşeyi zaten kendi başınıza becerebiliyorsanız , eşinize ne gerek var. Niye onu yük ediyorsunuz sırtınıza.
Sakın çocul mocul yapayım demeyin ,iyice tepetaklak olursunuz..

Kaynana görümce neyse de eşinle anlaşmak en önemlisi sizin için en büyük boşluk da bu zaten. Çocuk da yokken bu kadar mutsuzsan ve bu adam degismez diyorsan öyle boşan.

Bambaşka bir evlilik tanımı daha.
Malesef bu sadece eziyet böyle evlilik olmaz.
Evlilik hayalini kurduğunuz gibi birşey.
Elbette anlaşamamazlıklar oluyor ama saygıyı sevgiyi yitirmeden hallediyoruz biz mesela.
Çalışıyormuşsunuz ailenizden de destek alabiliyorsanız boşanın derim.
Hele çocuk sakın yapmayın derim.
O evlada da yazık olur.

Hayatından kocanı çıkartıp seni gerçekten seven bir adamla evlendiğin zaman düzelirsin

Amaaaannnn bırakıverin kv görümceyle fotoğraflarınız olsa ne olmasa ne. Olanları da görüyoruz. Boşver bu meseleleri. Eşinlede konuşma bunları, fikir de belirtme; erkekler sevmez bu sohbeti hatta buz gibi soğur.

Sen eşinle olan iletişimine paylaşımına odaklan, salıverme kendini. O yaklaşmıyorsa sen yaklaş, o gülmüyorsa sen gül, o sarılmıyorsa sen zorla sarıl. İnsanın eşiyle mutluluğu biraz da kendi elinde oluyor. Deliliğe vur işi, mutsuz mutsuz dolaşma öyle. Hem maalesef çoğu evlilikte ilk yıl böyle saçma bir şekilde olabiliyor. Biz daha fenaydık, ilk yıl neredeyse birbirimizi öldürecektik hatta. :) Sonra süt liman olduk..
Boşanmak; şimdilik en son düşüncen olsun. Çünkü daha çok yeni evliliğin. Tabi çocuk da yapma bu arada.

Dugune gidilmis fotograf cekilmis ama cagirilmamis bir de ustune paylasilmamis vah vah buyuk dert. Bunlari dusunmek yerine esinizle konusmayi deneyin derim. Olaylari icinizde buyuterek bir yol alamazsiniz esinizle iletisim kurmayi deneyin. Siz esinizle konusmayip gelip burada konu acarsaniz bence siz de evlilik kavramini kavrayamamissiniz. Yok karsinizdaki insan odunsa yapacak birsey yok yoksa evlilik tam da hayal ettiginiz gibi.

Canım ben senin yaşadıklarının aynısını yaşıyorum bir evladım var ve bu durum maalesef 7 yıldır düzelir umuduyla bekledim ama yok olmayınca olmuyor meğer anladım ki biz birbirimize göre değilmişiz sevgiden bir gram bile Yok ve şu an bir ay oldu annemin evine geleli yıllardır mücadele verdim milletin de baskısıyla belki düzelir belki şöyle olur böyle olur derken olan çocuğuma oldu şimdi herkes anladı bu evliliğin sürmeyeceğini de ben yıllardır yığrandığımla kaldım sana ımut vermek isterdim ama yaşadıklarımdan dolayı veremicem iyi düşün çocuk da yokken kararını ver diyebilirim sadece

Bu arada eski konularınızı okudum ve gerçekten deliriyorum böyle kadınlara yaaa
Şuna bakın
Korkuyorum evlenmekten ;daha cokta evlenince yalniz birakilmaktan ,kendimi yalniz hissetmekten korkuyorum..
Bunu siz 15 Haziran 2017’de yazmışsınız.
O zaman nişanlıymışsınız ve nişanlınızın sizi önemsemediğinden yakınmışsınız.
Çok arkadaşı olduğunu ve sizin hiç arkadaşınızın olmadığını söylemişsiniz.
Kusura bakmayın da göz göre göre gidip evleniyorsunuz.
Sonra burada adamları taşlatıyorsunuz.
Yahu bugün başka bir konuyada aynı şeyi yazmak zorunda kaldım.
Adamlar “Ben evlilik adamı değilim” diye bağırıyor ama hanımcıklar üç maymunu oynuyor...
Kocasız mı kaldınız??
Bu kadar mı kendinize öz saygınızı yitirdiniz???
Hiç mi sevmiyorsunuz o tatlı canınızı??
Yazık ya gerçekten yazık
Bide çocuk doğurursunuz evlilik kurtulsun diye.
Al toplum böyle böyle bozuldu.

Evlilikte en önemli şey; bence iletişim. İki insanın karşılıklı konuşabiliyor oluşu en temel unsur. Bir şeyler yolunda gitmiyorsa bile iletişimle halledersiniz. Kavga dahi etseniz çözümü er ya da geç bulursunuz. Ama anladığım kadarıyla bu etken sizin ilişkinizde yok. Muhtemelen duygularla alınmış bir karar; uzun vadeli düşünülmemiş. İlişkinizi ciddi anlamda masaya yatırıp, ne yapacağınıza karar vermelisiniz. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Evlilik yıl dönümünden önceki gün amca oğlusunun düğünü vardı altını yanına almayı unutmuş .bizim yıl dönümünde onların otele gideriz hem çay içeriz altınını veririz diyor .o özel güne bile ailesini karıştıran kendisi ki.düğün günü hemen alıp gelebilirdi vardı alternatifi.yapmadı .özel günde bile .dediğimde anlamıyor.nolmuş diyor ne var diyor

Öldürecektik derken nasıldınız yanı yüksek sesle bağıra bağıra konuşuyoruz biz nive be o beni anlıyor ne ben onu .cevaplarım boşuna oluyor ve bazen yerlere bişeyler atabiliyor kapıya el vurabiliyoruz .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…