Mutsuzum

Anlatacak kimse yok diye belirtmişsiniz böyle dertlerinizi paylaşacak dostlarınızın olması önemli yoksa konuşanı dinlemek kolay
Dinleyen var aslında ama ben güven problemi yaşıyorum aslında çekiniyorum bende herkesin derdini sıkıntısı dinliyorum kendim hakkında hiç birsey söylemiyorum çünkü cok kandırıldım

Kadın böyle bir problemim var diye anlatmaya , yardım bulmaya çalışıyor millet başlamış ezmeye..Hoş gerçi gelmiş burada eleştiren tiplerde kaynanasının eltisine aldığı 10 liralık bardağı kıskanıp deliren tipler hey Allahım ya :)

Bazen hayatımızda her şey yolunda gitmeyebilir, arkadaşların eşin dostun her şeyi var bir sizin yokmuş gibi gelebilir. Olumlu noktalara sahip bakmaya çalışın sahip olduklarınıza odaklanın. Başkaları içinde iyi dileklerde bulunun . Herkes demiş ama psikolojik desteği ihmal etmeyin. Kendinizi yetersiz hissettiğiniz için başkalarının mutsuzluğu haz veriyor olabilir. Kendinize yönelip mutlu olacağınız şeyler yapın.

Beşer şaşar. Böyle düşünceleriniz olduğu için kendinizi suçlamayın, aşmaya çalışın.

Benim iş yerimde de aynı senin gibi bir abi var herkesi kışkırtır,ispiyonlar,mutsuz bişey bu kadar milletin derdine kafa yorarsan onun gibi sıyırır ve de kalp hastası olursun

Benim iş yerimde de aynı senin gibi bir abi var herkesi kışkırtır,ispiyonlar,mutsuz bişey bu kadar milletin derdine kafa yorarsan onun gibi sıyırır ve de kalp hastası olursun
Pardonda ben kimseyi kışkırtmadım ve de ispiyonlamadim

Kadın böyle bir problemim var diye anlatmaya , yardım bulmaya çalışıyor millet başlamış ezmeye..Hoş gerçi gelmiş burada eleştiren tiplerde kaynanasının eltisine aldığı 10 liralık bardağı kıskanıp deliren tipler hey Allahım ya :)

Bazen hayatımızda her şey yolunda gitmeyebilir, arkadaşların eşin dostun her şeyi var bir sizin yokmuş gibi gelebilir. Olumlu noktalara sahip bakmaya çalışın sahip olduklarınıza odaklanın. Başkaları içinde iyi dileklerde bulunun . Herkes demiş ama psikolojik desteği ihmal etmeyin. Kendinizi yetersiz hissettiğiniz için başkalarının mutsuzluğu haz veriyor olabilir. Kendinize yönelip mutlu olacağınız şeyler yapın.

Beşer şaşar. Böyle düşünceleriniz olduğu için kendinizi suçlamayın, aşmaya çalışın.
Yorumunuz icin teşekkür ederim.Hersey pozitif bakmış hayata bunu da anladım bir arkadasım herseye kötü bakarsan her sey öyle devam eder derdi gerçekten de öyleymiş

''Sonra diğer arkadaşlarında hataları çıktı ve ben onların hatlarını didiklemeye basladım.Ve birden susmak istemedim benim hatam varsa omlarında var görsünler istedim içim birden nefret doldu sonra tekrar dusundum ben en başlarda böyle değildim git gide bencilleşmeye değişmeye başladım'' demişsiniz ya, didiklerken kendi kendinize mi konuyu deştiniz?ben başkasına anlatıp konuyu deştiniz sandım ,pardon.Valla arkadaşım bi fikir veriyim ,boşver milleti sen kendini hobin varsa hobine ayır,güzel dostlar edin dünya hayatı kısa ,millet umrunda olmasın bak ne kadar mutlu olucaksın.Arada çocuk sevindir bir ihtiyaçlıya yardım et en güzel mutluluklar gelir sana.Bir de kendini sev :)

Düşene bir de sen vur diye bir söz var gerçekten de öyleymiş burda bunu cok iyi anladım bana yapıcı yorum yapanlara teşekkür ediyorum..Sonuçta ben defalarca yazdım böyle sorunum var bunun iyi bir sey olduğunu savunsaydım buraya yazmazdım zaten sadece bunaldıgim icin yazdım evet bir psikologa gideceğim

''Sonra diğer arkadaşlarında hataları çıktı ve ben onların hatlarını didiklemeye basladım.Ve birden susmak istemedim benim hatam varsa omlarında var görsünler istedim içim birden nefret doldu sonra tekrar dusundum ben en başlarda böyle değildim git gide bencilleşmeye değişmeye başladım'' demişsiniz ya, didiklerken kendi kendinize mi konuyu deştiniz?ben başkasına anlatıp konuyu deştiniz sandım ,pardon.Valla arkadaşım bi fikir veriyim ,boşver milleti sen kendini hobin varsa hobine ayır,güzel dostlar edin dünya hayatı kısa ,millet umrunda olmasın bak ne kadar mutlu olucaksın.Arada çocuk sevindir bir ihtiyaçlıya yardım et en güzel mutluluklar gelir sana.Bir de kendini sev :)
Hayır başkasına anlatmadım öyle bir sey de yapmam zaten

Merhaba ,açıkçası zaman zaman nefret ettiğim ve hayatımı bile isteye alt üst etmeye çalışan bir kaç pislik için kötü şeyler düşündugum ve perişan olsa ne mutlu olurum dediğim oluyor .Fitne ,kıskanç vs değilim herkese dusunmem ama yine de bir kaç dk sonra vazgeciyorum Rabbim sen bilirsin deyip havale ediyorum .

Çünkü şunu farkettim o kişilerin mutsuzluğunu duyduğumda yada kendi içimden bana yapmaya çalıştığının bin katını yaşasin vs diye ah ettiğimde bu nefret beni iyice içine çekiyor ve kendimi ellerim ağzım sinirden uyuşmuş dişlerimi sıkarken buluyotdum ama bakıyorum o yaratıkların hayatı devam ediyor beni takan yok bense zamanımı o pisliklere harcıyorum .
Bıraktım ,umursamiyirum ,sizde bosverin hata ararsanız bulursunuz ,mutsuzluktan mutlu olursanız haklı dahi olsanız içiniz huzurlu olmaz .kötü niyetli ,fesat vs olduğunuzu hiç düşünmüyorum sadece dolmussunuz sanırım birazcık ..
Bosverin .:)

Dinleyen var aslında ama ben güven problemi yaşıyorum aslında çekiniyorum bende herkesin derdini sıkıntısı dinliyorum kendim hakkında hiç birsey söylemiyorum çünkü cok kandırıldım

Güvenmeyin zaten , ben insanlara dert anlatmanın anlamsız olduğunu düşünüyorum. Kapalı kutu olmak hep iyidir.

Ve lütfen mümkün olduğunca dert dinlemeyin. Boşuna yük.

Back
X