- 1 Şubat 2016
- 9.242
- 34.188
- 548
Normal bir durum bu..hepimiz yaşadık. .eminim zamanla düzelecek..uzulmeyinHayır yok isteksiz falan değilim ama aşırı yorgunum sabahın 4 lerine kadar çocuklarla uğraşıp bide banyo yap falan oturduğum yerde uyuya kalıyorum bu yüzden olmuyo ;(
EvetCinsel hayatınız mı problem?
Başka bir şey mi ?
Kızlar 21:30 da yatıyo eşimDiğer çocukların kacta yatıyor, esinin işleri derken orasını anlamadım canım
Diğer çocuklar kaç yaşındalar bilmiyorum ama hepsi bir daha erken yatmalı. En fazla dokuz buçuk olmalı yatma saati. Bu şimdiden sonra biraz zorlar ama sonrasında rahat edersiniz. Özellikle bebeğiniz çok geç yatıyormuş. Emziriyormusunuz? O yüzdenmi sık sık uyanıyor. Gece karnını tok tutacak muhallebi tarzı şeyler verebilirsiniz yatmadan. Hazır değil ama ev yapımı. Sizinde dinlenmeye hakkınız var insansınız herşeyden önce. Eşiniz uyumasına neden izin veriyorsunuz? Siz tek başınıza karnınıza koymadınız o çocukları. En başta eşinize el atın. Üç çocuk sorumluluğu çok fazla tek kişi için. Yardım etmek zorunda
Hayır ben çalışmıyorum ama 9 da kalkıyorum yatana kadar bi tarafım yer görmüyo ki bitip tükeniyorum belim boynum dizlerim sağlığımda yerinde değilsiz de çalışıyor musunuz?
hani bebeğiniz geç yatıyor ya, gece onunla uğraşıyorsunuzHayır ben çalışmıyorum ama 9 da kalkıyorum yatana kadar bi tarafım yer görmüyo ki bitip tükeniyorum belim boynum dizlerim sağlığımda yerinde değil
Malesef üç çocukla iş bitmiyo ne yemek bulaşık ne çamaşır bide eşim evde bu aralar normalde dizi kuaförü şuan boşta olduğu için evde bilgisayar tamir ediyo hep yanımdahani bebeğiniz geç yatıyor ya, gece onunla uğraşıyorsunuz
gündüz uyuma fırsatınız olmaz mı?
Aynen tüplerimi bağlattım zatenİşi zor gündüz çocuklar yoracak akşamda eşin ,sen ne zaman dinleneceksin birde sayı olarak 3 çocuk çok fazla , başkada doğurma adamlar zaten kıymet bilmiyor daha dertlerin küçük ilersini düşünmek dahi istemiyorum
Bende bu yüzden mutsuzum sonuçta cinsel anlamda sağlıklı bir kadınım bi problemim yok ama benim için olsada olur olmasada tabiki isterim ama dert etmem o öyle değil çok büyütüyo hakkı belki evet ama anlayış bekliyorum çok şey istemediğimi düşünüyorumİşi zor gündüz çocuklar yoracak akşamda eşin ,sen ne zaman dinleneceksin birde sayı olarak 3 çocuk çok fazla , başkada doğurma adamlar zaten kıymet bilmiyor daha dertlerin küçük ilersini düşünmek dahi istemiyorum
Firsat bulamiyo galiba 3 cocugu var ya.bebeğiniz 11 aylık olmuş, bu cinselliğe engel değil
başka bir sorun mu var?
evet çok zor allah yardımcısı olsunFirsat bulamiyo galiba 3 cocugu var ya.
Bakmaz tek kelimeyle bende vakit ayırmak istiyorum ama bunu oda imkansız kılıyo angarya işleri hiç bitmiyo hep hesap telefon bilgisayar ne zaman keyfi istiyo ozaman yanıma geliyo ve bende artık o saatte tükenmiş oluyorum bak mesela mamasını yedi karnı doydu 9 da yattı ve az önce memeye uyandı emzirdim uyudu arkamı dönmemle ağlamaya başladı ve uyandı şimdi 1 i bulur uyumasıÖncelikle bebeğinizin uyku saatini geri çekin, akşam 8buçuktan sonra bir bebeğin uyanık durmasına hiiç gerek yok.
Kızlar da 9buçukta uyuyormuş zaten.
O saatten sonra yorgun olacaksınız elbette ama en 2 saat duruyorsunuzdur, işte o saatleri mutlaka eşinizle değerlendirin.
İki tane bebeğim var, akşam 8buçukta yatarlar, aylardır, maşallah gece de kalkmazlar zaten. Buna rağmen gün içinde pilim bitiyor, o kadar yoruluyorum ki.. Eşimin gelmesini dört gözle bekliyorum. Sağolsun herşeyiyle ilgilenir bebeklerin..
Onları yatırır, başbaşa bişeyler yaparız mutlaka, bir süre sonra sızıp kalırım,bünye o kadar müsaade eder. Ama olsun, değer..
Bebeğinizin uyku düzenini sağlayıp, eşinizi de çocukların bakımı konusunda daha aktif hale getirin, rahatlayacaksınız bir nebze.. Ve ev işleri için kendinizi çok da yıpraymayın, olduğu kadar.. Mükemmel olmak zorunda değiliz, geçecek bu dönemler..
Yineliyorum..eşinize vakit ayırın,size de iyi gelecektir,tek taraflı düşünmemek lazım.
Bakmaz tek kelimeyle bende vakit ayırmak istiyorum ama bunu oda imkansız kılıyo angarya işleri hiç bitmiyo hep hesap telefon bilgisayar ne zaman keyfi istiyo ozaman yanıma geliyo ve bende artık o saatte tükenmiş oluyorum bak mesela mamasını yedi karnı doydu 9 da yattı ve az önce memeye uyandı emzirdim uyudu arkamı dönmemle ağlamaya başladı ve uyandı şimdi 1 i bulur uyuması
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?