Mutsuzum ;(

Diğer çocuklar kaç yaşındalar bilmiyorum ama hepsi bir daha erken yatmalı. En fazla dokuz buçuk olmalı yatma saati. Bu şimdiden sonra biraz zorlar ama sonrasında rahat edersiniz. Özellikle bebeğiniz çok geç yatıyormuş. Emziriyormusunuz? O yüzdenmi sık sık uyanıyor. Gece karnını tok tutacak muhallebi tarzı şeyler verebilirsiniz yatmadan. Hazır değil ama ev yapımı. Sizinde dinlenmeye hakkınız var insansınız herşeyden önce. Eşiniz uyumasına neden izin veriyorsunuz? Siz tek başınıza karnınıza koymadınız o çocukları. En başta eşinize el atın. Üç çocuk sorumluluğu çok fazla tek kişi için. Yardım etmek zorunda

Diğer çocukların kacta yatıyor, esinin işleri derken orasını anlamadım canım
Kızlar 21:30 da yatıyo eşim

İkiniz de haklisiniz.çocuklar çok yoruyor anneyi.ben de hep yorgun asik suratim,eşim şikayet eder gül biraz ama gulemiyorum,nefes alamama bende de var,doktora gittim astimim stres ve üzüntüden artmış.üzüntü hic yaramıyor.5 gündür sirtim ve boynum tutulmuş durumda aci içindeyim,nefesim tam alamiyorum,ev isi yapamiyorum,çocuklar kahvaltı yapıp tüm gün AC duruyorlar.eve biri geldiği yok aman gelmesin de ..adim atacak yer yok 4 gündür ise gidemiyorum.eşim ise hayatini mutlu mesut yaşıyor beni yok sayarak.halbuki onun yüzünden hasta oldum biliyor.siz benim durumuma düşmeyin.üzülmeyin.kendinizi anlatın ve anlayışlı olun.

Hayır ben çalışmıyorum ama 9 da kalkıyorum yatana kadar bi tarafım yer görmüyo ki bitip tükeniyorum belim boynum dizlerim sağlığımda yerinde değil
hani bebeğiniz geç yatıyor ya, gece onunla uğraşıyorsunuz
gündüz uyuma fırsatınız olmaz mı?

hani bebeğiniz geç yatıyor ya, gece onunla uğraşıyorsunuz
gündüz uyuma fırsatınız olmaz mı?
Malesef üç çocukla iş bitmiyo ne yemek bulaşık ne çamaşır bide eşim evde bu aralar normalde dizi kuaförü şuan boşta olduğu için evde bilgisayar tamir ediyo hep yanımda

İşi zor gündüz çocuklar yoracak akşamda eşin ,sen ne zaman dinleneceksin birde sayı olarak 3 çocuk çok fazla , başkada doğurma adamlar zaten kıymet bilmiyor daha dertlerin küçük ilersini düşünmek dahi istemiyorum

Aynen tüplerimi bağlattım zaten

Bende bu yüzden mutsuzum sonuçta cinsel anlamda sağlıklı bir kadınım bi problemim yok ama benim için olsada olur olmasada tabiki isterim ama dert etmem o öyle değil çok büyütüyo hakkı belki evet ama anlayış bekliyorum çok şey istemediğimi düşünüyorum

Öncelikle bebeğinizin uyku saatini geri çekin, akşam 8buçuktan sonra bir bebeğin uyanık durmasına hiiç gerek yok.

Kızlar da 9buçukta uyuyormuş zaten.
O saatten sonra yorgun olacaksınız elbette ama en 2 saat duruyorsunuzdur, işte o saatleri mutlaka eşinizle değerlendirin.

İki tane bebeğim var, akşam 8buçukta yatarlar, aylardır, maşallah gece de kalkmazlar zaten. Buna rağmen gün içinde pilim bitiyor, o kadar yoruluyorum ki.. Eşimin gelmesini dört gözle bekliyorum. Sağolsun herşeyiyle ilgilenir bebeklerin..
Onları yatırır, başbaşa bişeyler yaparız mutlaka, bir süre sonra sızıp kalırım,bünye o kadar müsaade eder. Ama olsun, değer..

Bebeğinizin uyku düzenini sağlayıp, eşinizi de çocukların bakımı konusunda daha aktif hale getirin, rahatlayacaksınız bir nebze.. Ve ev işleri için kendinizi çok da yıpraymayın, olduğu kadar.. Mükemmel olmak zorunda değiliz, geçecek bu dönemler..
Yineliyorum..eşinize vakit ayırın,size de iyi gelecektir,tek taraflı düşünmemek lazım.

birkere kucuk bebegin yatma saati cok gec. kesinliklle en gec 7de yatmali. benimde 13 aylik bebegim var her aksam 6 yatar gece 2 kere emmeye kalkar sabah 7de uyanir masallah. bir rutin olusturmaniz lazim. diger cocuklar cok kucuk degiller okula gittiklerine gore onlarida 9:00 en gec yatirman gerek. iliski dedigin nedirki en fazla yarim saat bilemedin 1 saat sursun. bence 1 saat icin esinle arani sogutma derim. fedakarlik yap.

Bakmaz tek kelimeyle bende vakit ayırmak istiyorum ama bunu oda imkansız kılıyo angarya işleri hiç bitmiyo hep hesap telefon bilgisayar ne zaman keyfi istiyo ozaman yanıma geliyo ve bende artık o saatte tükenmiş oluyorum bak mesela mamasını yedi karnı doydu 9 da yattı ve az önce memeye uyandı emzirdim uyudu arkamı dönmemle ağlamaya başladı ve uyandı şimdi 1 i bulur uyuması

Kadınlarda bir tuhaf sevisrek öl diyorlar kadın enerjik yok diyor haklisin kardeş seni dusunsun yormasin wgr çok istiyorsa tutsun bir yardımcı gerisi gelir bu erkekler ne sanıyor kendini

Gece beslenmesini kesseniz mi acaba. Bu aylarda kesintisiz gece uykusu daha önemli. Acıktığı için emmek istemiyor, alışkanlıktan dolayı tamamen.

Uyandığında aydınlık ortama çıkarıyor musunuz, çıkarmayın, uyumaya devam etmesini sağlayın.

Eşinizin yardım etmemesi ayrı bir sorun. Zor bir durum malesef. İkili ilişkiniz, diyaloğunuz nasıl bilemicem ama genel anlamda cinsellik dışında başka sorununuz yoksa, uzaklaşmayın derim.. Yine söylüyorum tek taraflı değil, sizz de mutlu olursunuz.. Eş olduğunuzunda unutmayın, annelik ayrı bu ayrı..

Eşinizle konuşup beklentilerinizi, yorgunluklarınızı, sıkıntılarınızı anlatın,fayda edebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…