Mutsuzum ;(

Bakmaz tek kelimeyle bende vakit ayırmak istiyorum ama bunu oda imkansız kılıyo angarya işleri hiç bitmiyo hep hesap telefon bilgisayar ne zaman keyfi istiyo ozaman yanıma geliyo ve bende artık o saatte tükenmiş oluyorum bak mesela mamasını yedi karnı doydu 9 da yattı ve az önce memeye uyandı emzirdim uyudu arkamı dönmemle ağlamaya başladı ve uyandı şimdi 1 i bulur uyuması
Burda vakit kaybedecegine kocana kos:))))))

Kadınlarda bir tuhaf sevisrek öl diyorlar kadın enerjik yok diyor haklisin kardeş seni dusunsun yormasin wgr çok istiyorsa tutsun bir yardımcı gerisi gelir bu erkekler ne sanıyor kendini
Kesinlikle katılıyorum. Bu ne ya. Bu kadın yorgun, bitkin, tükenmiş, sinirleri bozuk. Hala kadına kocana Zaman ayır diyenler var. Bu kafayla bizden birşey olmaz. Eşiniz size kesinlikle destek olmalı konu sahibi. Bir gün 24 saat ve siz biyonik değilsiniz. Uykuya ihtiyacınız var, yemek ve içmeye.

Ve işin garibi esine vakit ayırmalisin diyenler iyi güzel de konu sahibinin eşi 9.30 da uyuyormus bu kadın robot mu insan bir yardımcı olur dimi bu kadının dinlenmeye hakkı yok mu

bencilliklerle dolu bir evliliğim üç çocuğum var biri daha bebek 11 aylık merak ediyorum bebekleri küçükken ilişkiye girmediği daha doğrusu giremediği için ayrılık noktasına gelen varmı ? Ben çok yoroldum artık ben mi anormalim yoksa o mu bilmiyorum ihmalmi ediyorum yoksa bencilliğin dibinemi vuruyo sanki yüreğime bişey çöktü dünden beri nefes bile alamıyorum çok ama çok mutsuzum yaptığım hiçbişeyi doğru yapamıyorum çağresiz hissediyorum böyle şeyler yaşayan varmı ?;(((
Bence evini dip bucak ara canim

birkere kucuk bebegin yatma saati cok gec. kesinliklle en gec 7de yatmali. benimde 13 aylik bebegim var her aksam 6 yatar gece 2 kere emmeye kalkar sabah 7de uyanir masallah. bir rutin olusturmaniz lazim. diger cocuklar cok kucuk degiller okula gittiklerine gore onlarida 9:00 en gec yatirman gerek. iliski dedigin nedirki en fazla yarim saat bilemedin 1 saat sursun. bence 1 saat icin esinle arani sogutma derim. fedakarlik yap.
Yaşamayan için böyle konuşmak kolay ama malesefef her çocuk bir değil kk daki bağzı üyeler bilir doğduğundan beri ne çektiğimi oğlumdan bende uyusun istiyorum zombi gibi gezmek benimde hoşuma gitmiyo diğerleri zaten 21:30 da yatıyo oğlumda 11 de uyuyo ama eşim anca 1-2 gibi müsait oluyo benim tahammül edemediğimde bu tamda uyanma saatine denk geliyo uyanıncada bana trip atıyo uyutsana diye sanki uyuyoda ben uyutmuyorum o tekrar uyuyana kadarda saat 3ü 4ü buluyo eşimde uyuyo banyo yapıp uyandırıcakmışım benimkadar enerjisarfetsinde göriyim uyanmakistiyomu hee tabi bizim işimiz bittiği sırada oğlum tekrar uyanmış oluyo sonra bu kadın kaçta yatsında dinlensin bu yüzden uyandırmıyorum böylece haftalar geçtiği oluyo malesef o yarım saat bi saat diye basit baktığınız zaman dillimi benim elime geçmiyo

11 aylik bebek 3 4 nasil uyur . Tabiki tukenirsiniz ama bu uykuyu duzene sokmalisiniz. Gunduz uyutmayin aksama dogru uyutmayinki gece uyisun yani gunduz kackez uyuyosa azaltin .
Gündüz sadece birkere uyuyo uyumasında sıkıntı yok amz her uyuduğunda uykusunu almış uyanıyo bu yüzden gece uykusuna yani derin uykuya dalması o saati buluyo

Ve işin garibi esine vakit ayırmalisin diyenler iyi güzel de konu sahibinin eşi 9.30 da uyuyormus bu kadın robot mu insan bir yardımcı olur dimi bu kadının dinlenmeye hakkı yok mu
Yok kızlarım 9:30 da uyuyo eşim 12-1 gibi bazen 2 işleri bitince uyur o saatte oğlum uyanmış oluyo tekrar uyanmamasını çok isterim ama uyanıyo ve oyun oynuyo dinlenmeye ihtiyaç duyduğum için o iki saati kocama ayıramıyorum çünkü ben banyo yapıp yatana kadar tekrar uyanıyo yine yatamıyorum ben gündüz uyuyabilen bi insan değilim geceyi telafi ediyim ooofff çok bunaldım artık

Kızlar erken uyuyorsa 3. Yüde Eşin uyutsun o arada sen dinlenmiş olursun daha sonrada eşine vakit ayırabilirsin. Eğer ilgi bekliyorsa oda azıcık fedakarlık yapıcak uykusundan

3 Çocuk üçü de küçük ,onların bakımları ev işleri yorucu oluyor , kendine de zaman ayıramıyosundur , bence haftanın bir günü çocukları anneanne ya da babaanneye bırakın ,evde ya da dışarda eşinizle vakit geçirin , :cool:

İsteyen insan ne yapar eder on dakika da olsa yaratır bence...sanırım sen istemiyorsun sevişmek...

Sinirlerin yapranmis yorgun bir sekilde on dakikayi bulsan ne olur.
Robot mu kadin on dakikada yemek yapar gibi sevissin, zaten zevk isi degil mi yoksa kocasini mi o on dakika icinde tatmin etme görevi var.
O sinirlerle ve yorgunlukla degil on dakika uzunca bir süre dinlenmesi kendine gelmesi lazim ki yaptigindan birsey anlasin.
On dakika bulamiyon ne demek yaa..

Kızlar ben de ilk başta aa bebek bu kadar geç uyur mu, e gece uyanınca geri uyutsun açılmadan çocuk, bebek bu düzensizliğe alışmış, adam akıllı bir düzen oturtmak lazım... Sıraladım da sıraladım aklımdan ama hatırladım ki bu kadının 3 çocuğu var. Yeterince tecrübeli. Bunların hepsini çok daha iyi biliyor. Sorun şu ki ortada herşeye kendi başına koşturmaya çalışan bir kadın var. Eşi evde ama bu kadının şöyle uzanıp 1-2 saat dinlenmeye vakti yok. Kuzum eşini hafiften alıştırmaya başla. Gece ilk uyanmasında o uyutsun mesela. Sen oğlanla birlikte yat uyu, o uyuttuktan sonra gelsin uyandırsın seni. Oğlun büyümüş artık gece emmesini bırakırsan onun için de senin için de iyi olur. Ablam oğluna gece uyanmasına yarım saat kala biberonla kıvamı ayarlanmış muhallebi içirirdi. O uyanmasını engellerdi çocuğun. Bi dene bakalım tatlım. Sen ne yap et, kocanı işin içine sok yavaştan. Sonra gözü alıştıkça görev bilir. Hem onun gönlü olur hem senin.

Kızlar ben de ilk başta aa bebek bu kadar geç uyur mu, e gece uyanınca geri uyutsun açılmadan çocuk, bebek bu düzensizliğe alışmış, adam akıllı bir düzen oturtmak lazım... Sıraladım da sıraladım aklımdan ama hatırladım ki bu kadının 3 çocuğu var. Yeterince tecrübeli. Bunların hepsini çok daha iyi biliyor. Sorun şu ki ortada herşeye kendi başına koşturmaya çalışan bir kadın var. Eşi evde ama bu kadının şöyle uzanıp 1-2 saat dinlenmeye vakti yok. Kuzum eşini hafiften alıştırmaya başla. Gece ilk uyanmasında o uyutsun mesela. Sen oğlanla birlikte yat uyu, o uyuttuktan sonra gelsin uyandırsın seni. Oğlun büyümüş artık gece emmesini bırakırsan onun için de senin için de iyi olur. Ablam oğluna gece uyanmasına yarım saat kala biberonla kıvamı ayarlanmış muhallebi içirirdi. O uyanmasını engellerdi çocuğun. Bi dene bakalım tatlım. Sen ne yap et, kocanı işin içine sok yavaştan. Sonra gözü alıştıkça görev bilir. Hem onun gönlü olur hem senin.
Harika yazmış ve beni çok iyi anlamışsın teşekkür ederim:KK68:

Sinirlerin yapranmis yorgun bir sekilde on dakikayi bulsan ne olur.
Robot mu kadin on dakikada yemek yapar gibi sevissin, zaten zevk isi degil mi yoksa kocasini mi o on dakika icinde tatmin etme görevi var.
O sinirlerle ve yorgunlukla degil on dakika uzunca bir süre dinlenmesi kendine gelmesi lazim ki yaptigindan birsey anlasin.
On dakika bulamiyon ne demek yaa..
:KK9::KK9::KK9: Lafa söze gerek yok

3 Çocuk üçü de küçük ,onların bakımları ev işleri yorucu oluyor , kendine de zaman ayıramıyosundur , bence haftanın bir günü çocukları anneanne ya da babaanneye bırakın ,evde ya da dışarda eşinizle vakit geçirin , :cool:
Aah hannazım öküz bu öküz ne gönül almayı bilir nede romantizmi varsa yoksa tak tak tak en son 4 sene önce evlilik yıldönümümüzde çıktık baş başa o oldu

Back
X