Mutsuzum ;(

Sanirim esim bu aralar evde demistin. Madem evde, cocugun 11 de yatiyorsa, uyanma saatine kadar 2, 3 saat zaman var. O sirada esin olacak adam ne yapiyor? Madem oyle o da oturmasin cocugun tekrar uyanacagi saate kadar. Cocugu yatirin, sonra birlikte vakit gecirin. Sonra yine sana uyuyacak vakit kalir. Senin eşin de yani, hem pastam dursun, hem karnim doysun. Yok oyle uc kurusa bes kofte.

Çocuklaırn bakımına neden yardımcı olmuyor eşin?
Tek başına mı yaptın bu çocukları.
bir de cinsellik beklesin paşam.

Kocan bencil. Çocuklara bakmak yalnızca senin sorumluluğunda değil. Evdekini o baksın, sen dinlen. Bebek uyuyunca da birbirinizle ilgilenin.

Sanirim esim bu aralar evde demistin. Madem evde, cocugun 11 de yatiyorsa, uyanma saatine kadar 2, 3 saat zaman var. O sirada esin olacak adam ne yapiyor? Madem oyle o da oturmasin cocugun tekrar uyanacagi saate kadar. Cocugu yatirin, sonra birlikte vakit gecirin. Sonra yine sana uyuyacak vakit kalir. Senin eşin de yani, hem pastam dursun, hem karnim doysun. Yok oyle uc kurusa bes kofte.
Hay yaşa colin im tamir yapıyo tamir kuzum ekmeğinin peşinde bilgisayar tamir ediyo gündüzde pazarlarda satış yapıyo çocuklar için yardım eder oğluma bakar ama 20 dk en fazla sever geri kucağıma koyar

bencilliklerle dolu bir evliliğim üç çocuğum var biri daha bebek 11 aylık merak ediyorum bebekleri küçükken ilişkiye girmediği daha doğrusu giremediği için ayrılık noktasına gelen varmı ? Ben çok yoroldum artık ben mi anormalim yoksa o mu bilmiyorum ihmalmi ediyorum yoksa bencilliğin dibinemi vuruyo sanki yüreğime bişey çöktü dünden beri nefes bile alamıyorum çok ama çok mutsuzum yaptığım hiçbişeyi doğru yapamıyorum çağresiz hissediyorum böyle şeyler yaşayan varmı ?;(((

canım sakin ol.emin ol çoğu yaşıyor bu problemleri.zor üç çocuk.eşin bencil belliki.sen çocukları büyüytürken o muhtemelen fanetziler peşinde.ama geçicek emin ol.sabır sadece hep böle kalmıcaksın.

Back
X