- Konu Sahibi MucizesinSen
-
özel günlerin hatırlanmasını istemek çok doğal hakkımız..
ama ne yazık ki bazı erkeklerbiz kadar hassas olmadıkları için senin ne kadar kırıldığını anlıyamazlar..
bunu biz kadınlar anlatmalıyız ki kafalarına iyce yerleştirsinler..
bi nevi evcilleştirme operasyonu
bence git güzel bi gün geçirt onun doğum gününde ona..
günün sonunda ne kadar kırıldığını anlat..
emin ol bu etkili bi yöntem denenmiştir:82:
Nişanlın doğumgünlerine önem vermiyordur belki.
Benim eşimin ailesinde,doğumgünü kutlanmaz.
O yüzden böyle bir alışkanlığı yok,hiç sevmez hatta.
Nişanlın da öyle ise,onun doğumgününü kutlaman da birşey ifade etmeyecektir.
canım konuyu çok büyütüyosun bence. bu şekilde hem kendine, hem ilişkine zarar verirsin. bazı insanlar ve erkeklerin çoğunluğu özel günlere hiç önem vermez. belli ki seninki de öyle ama bence burda önemli olan nokta seni üzdüğünü anlayıp yanına gelmek istemiş olması. bunu bile yapmasaydı, o zaman ilişkinizde sorun var derdim. daha nişanlılık aşamasında birbirinizi bu kadar yıpratmayın. ilişkilerde hoşgörü en önemli şeylerden biri. bak ben sana bişey anlatayım. biz eşimle mayısta nikah yaptık, ağustosta düğün oldu. evlilik yıldönümümüzde( bana göre ağustos) ne hediye alır, ne kutlar. ben kızınca da der ki 'ben imza attığım günü bilirim'. mayısı da ben kabul etmediğim için o gün öyle kutlanmadan geçer. böyle bi kısır döngü içindeyiz yani. diyeceğim o ki erkekler böyle özel günleri kutlamamak için ellerinden geleni yaparlar.(istisnalar hariç) sen de kendini bunun için üzme bence.
Erkeklerin hepsi aynı ozaman ben daha farklı düşünmüştüm dediğin gibi oda bana maalesef denk gelmedi.
dereyi geçene kadar derler ya aynı o muhabbet nişan oldu herşey bitti evlendiğimizde kimbilir ne olur
ya canım benim yaşadıgın seye ben de üzüldüm sen anlatınca. hani senin yerinde olsam diye düsündüm,canım sıkıldı baya...
ama gerçekten bazıları hafiften odundan dönme olabiliyor yada aileden görmediyse önemsiz geliyordur ona..aslında gelmek istemesi de iyiye işaret ama biraz sanki erkeklik gururu yapmış,açsaydın gelcektim filan diye.
bi arkadaş evcilleştirme süreci demişgerçekten katılıyorum...
dogum gününe kıymet vermeyen biriyse,sen ona hediyeni al,yaptıgın plandan da vazgeçme.
biz hanımlar icin biraz zor oluyor bu,ben ona aldım o bana bişey almadı diyebiliyoruz bi zaman sonraama senin ne kadar kıymet verdiğini belki de bu sürprizle anlar...
ararsa tlf aç bence, senin hazırlıgının üstüne gölge düşmesin.
bu arada da sormadan edemicem yaa,kayınvaliden senin dogumgünün oldugunu bilmior muydu? nişanlın için o kadar sürpriz hazırladıgını bilen kadın,oğlu gitmediği zaman "oğlum gitsene" niye dememiş onu pek anlamadım :97:
kaynananla suprız hazırlıyacakmıssınız ya pekı kaynanan dun senın dogum gunun oldugunu bılmıyo muydu eger bılıyorsa oglunu uyarması lazım cunku ogluna da dogum gunu hazırlıyacakmıs demek kı anlıyo bu işlerden,bu arada gecmiş doğum gunun kutlu olsun
ya bence erkekler değişmiyor canım kımsenın degıstıgıne ınanmıyorum ben evlendıkten sonra onla aynı ewde yasamaya baslıyınca onun ev hallerını görmeye baslıyoruz sanıyoruzkı aman Allahım eşimiz degıstı artık eskısı gıbı degıl falan bence degısmek gıbı bır sey yok sorun tamamen bızım bakıs acımızın degısmesı ve beklentılerımız azalması gerektıgı yerde cok fazla artması bence nısanlını hemen ara ve onu cok sevdıgını soyle tatlım
sorun dün benim doğumgünüm olması.hayatımın en korkunç günüydü diyeblilirm belkide tüm birikimlerin hepsinin dün ortaya çıkışıdır bu.
nişanlım sağolsun dün ailesiyle yazlıklarına gitmesiyle başladı buraya kadar herşey normal bi sorun yok ama benim doğumgünüm için yanıma geleceğinden şüphem yoktu.. bekledim hazırlık yaptım ama saat geldi geçti dokuz oldu artık o saatten sonra gelmiceğine artık emin olmuştum msj attım napıyosunuz döndünüz mü diye yolda olduklarını söyledi tabi sinirlerime hakim olamadım hazırlıklarımdan bahsettim ve bana verdiği cvp ben sana gelicem diye söz vermedim ki bunasıl bişeydir yaaa söz vermedim diyo sinirim hat safhadaydı biyandan gözyaşıma hakim olamıyodum isyan ediyodum artık yeter dedim uzun bi müddet görüşmeyelim beni yatıştıracağına canın isterse daha sonra arıyor beni açmadım meşgule verdim attığı msjda açsaydın 2 saatliğine yanına geliyim diyecektim saat dokuz buçuk olmuş o saatten sonra gelse ne olur gelmese ne olur sonucu değiştirmicekti onun doğumgünüde salı günü ne yapsam kayınvalidemle süpriz hazırlamıştık onun için ama inanın içimden gitmek gelmiyor babam ayıp olur söz vermişssin sorun çıkarma diyo beni hiç mi hiç anlamıyor.siz bu durumda olsanız neyaprdınız? ağlamaktan gözlerim fena şişti hala inmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?