Yok ya sevgi aşk bunların hepsi hikayeAyrıldığım eş seni çocuğumu canımdan çok seviyorum dedi en son. Sevgiye bakınki kumar bağımlısı düzelme yok üzerine iş yerinden para çalıp oynamış. Sevmese ne olurdu acaba.
Başkalarının ne düşündüğü ile değil kendinizin ne istediğinize odaklanın. Büyüklerimize bakarsak zaten hemen evlenelim onlar bunu isterZoruöa gidiyor aslında tatile köye gitmiştim nenem saydırdı niye evlenmiyprsınjz çocuğun olmayacak. Bak benim çocuklar var bana bakıyor vs artık evlen çok Zoruöa gitti. Artık akraba içine çıkmayacak dedim
Anladım. Sevmiş ama kötü alışkanlıklar ile evlilik yürümemiş.Ayrıldığım eş seni çocuğumu canımdan çok seviyorum dedi en son. Sevgiye bakınki kumar bağımlısı düzelme yok üzerine iş yerinden para çalıp oynamış. Sevmese ne olurdu acaba.
Matematik öğretmeniyim. Atama fena değil ben yanlış insanlara zamanımı harcadığım için yıllarca verimli çalışamadımBölümünüz nedir? Atanmanız neden zor. Benim atanmam daha zor lisans düz memurluk şansım baya az:)
Öyle canım hikaye.Yok ya sevgi aşk bunların hepsi hikaye
Acaba o büyükler evliliklerinde ne kadar mutlular. Ekonomik sıkıntı toplum aile baskısı yüzünden her türlü çileye boyun eğmişlerBaşkalarının ne düşündüğü ile değil kendinizin ne istediğinize odaklanın. Büyüklerimize bakarsak zaten hemen evlenelim onlar bunu ister
En güzeli bekarlıkÖyle canım hikaye.
Başkalarının ne düşündüğü ile değil kendinizin ne istediğinize odaklanın. Büyüklerimize bakarsak zaten hemen evlenelim onlar bunu ister
Pes etmediysen sıkıntı yok. Biraz daha geç evlat edinsen bişey olmazZor değildi. Aslında ben denedim her yıl bu yıl olur bu yıl olur ümidiyle matematik öğretmeniyim
Aman boşver evlenip ne yapacaklarÖyle zaten köyde olmalarına rağmen yaşı büyük kuzenlerime bekar. Artık evlilik eskisi gibi değil ya. Devir değişti. Sosyal medylar vs erkekler artık evlenmiyor öyle hemen. Egolular.
Aynen kendime yatırım yapmak gerek her açıdanCanım benim böyle aşkmış sevgiymiş bunlar için üzülmeye değmez. Sen sadece kendini sev.
Evlat edinecek kadar yaşlımıyım yaPes etmediysen sıkıntı yok. Biraz daha geç evlat edinsen bişey olmaz
Aynen öyle baksana bu siteye mutsuz evlilik hikayeleriyle dolu dertsiz başına dert alma. Ye iç gez eğlen hayatını yaşaAynen kendime yatırım yapmak gerek her açıdan
Bu yorum iç açıcıydı. Atanırsam belki bunu sorun bile etmicem kim bilir şuan yalnız ve sosyal çevresi olmayan biri olarak karamsarımAynen öyle baksana bu siteye mutsuz evlilik hikayeleriyle dolu dertsiz başına dert alma. Ye iç gez eğlen hayatını yaşa
Canım benim yalnızlık kötü bir şey değil ki. Şuan senin bekar hayatını yaşamak isteyen ne kadar evli insan var. Ayrıca sosyal çevre edinmek zor değil ki eğitsel kurslara gitsen hobi edinsen zaten sosyal çevren olur. Boşuna karamsar düşünüyorsunBu yorum iç açıcıydı. Atanırsam belki bunu sorun bile etmicem kim bilir şuan yalnız ve sosyal çevresi olmayan biri olarak karamsarım
Şu sınav sürecini atlatırsam artık bir iş bakarım kendime az kaldı zatenCanım benim yalnızlık kötü bir şey değil ki. Şuan senin bekar hayatını yaşamak isteyen ne kadar evli insan var. Ayrıca sosyal çevre edinmek zor değil ki eğitsel kurslara gitsen hobi edinsen zaten sosyal çevren olur. Boşuna karamsar düşünüyorsun
Umarım en kısa zamanda atanırsınŞu sınav sürecini atlatırsam artık bir iş bakarım kendime az kaldı zaten
İnşallah teşekkürlerUmarım en kısa zamanda atanırsın
Biz yaşlıydıkta mı evlat edindik baş belası erkekleriEvlat edinecek kadar yaşlımıyım ya
Kpss yi güzelce atlat. Gerisi çorap söküğü gibi gelir. Hiç merak etme senin gibi bir ton insan var.Merhaba kızlar az önce yazmıştım şimdi de kendim için yazıyorum. Kendimi kötü hissediyorum. 30 yaşında hala ne evlendim ne atandım. Şimdiye kadar hiç güzel bir ilişkide olmadı. Geç kaldım bazı şeylere yaşıtlarım atandı evlendi. Ben yanlış insanlara zaman ayırıp inandığım için zamanımı ve duygularımı harap ettiğim ile kaldım. Toplum içinde kendimi eksik görüyorum artık. İnsanlar ne atandı ne evlendi gözüyle küçğmseyici gözlerle bakıyorlar. Şuan kpss çalışmaya çalışıyorum ama bunları düşünmekten odaklanamıyorum. Evdeyim Bir sosyal hayatımda yok. Kpss yüzünden ne bir iş ne bir sosyal çevre. Güzel günler görecek miyim yoksa hep böyle yalnız ve mutsuz mu kalacağım diye umutsuzca sorguluyorum hayatımı
Atanmak konusunda haklısınız ama evlenmenin hayatta bir kademe atlama, ilerleme meselesi olduğunu düşünmüyorum.haa adam gibi ilişki istemek normal.bari biz kadınlar olarak artık bu algıyı yıkalım.Merhaba kızlar az önce yazmıştım şimdi de kendim için yazıyorum. Kendimi kötü hissediyorum. 30 yaşında hala ne evlendim ne atandım. Şimdiye kadar hiç güzel bir ilişkide olmadı. Geç kaldım bazı şeylere yaşıtlarım atandı evlendi. Ben yanlış insanlara zaman ayırıp inandığım için zamanımı ve duygularımı harap ettiğim ile kaldım. Toplum içinde kendimi eksik görüyorum artık. İnsanlar ne atandı ne evlendi gözüyle küçğmseyici gözlerle bakıyorlar. Şuan kpss çalışmaya çalışıyorum ama bunları düşünmekten odaklanamıyorum. Evdeyim Bir sosyal hayatımda yok. Kpss yüzünden ne bir iş ne bir sosyal çevre. Güzel günler görecek miyim yoksa hep böyle yalnız ve mutsuz mu kalacağım diye umutsuzca sorguluyorum hayatımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?