Mutsuzz

Başkalarının ne düşündüğü ile değil kendinizin ne istediğinize odaklanın. Büyüklerimize bakarsak zaten hemen evlenelim onlar bunu ister

Ayrıldığım eş seni çocuğumu canımdan çok seviyorum dedi en son. Sevgiye bakınki kumar bağımlısı düzelme yok üzerine iş yerinden para çalıp oynamış. Sevmese ne olurdu acaba.
Anladım. Sevmiş ama kötü alışkanlıklar ile evlilik yürümemiş.
Bölümünüz nedir? Atanmanız neden zor. Benim atanmam daha zor lisans düz memurluk şansım baya az:)
Matematik öğretmeniyim. Atama fena değil ben yanlış insanlara zamanımı harcadığım için yıllarca verimli çalışamadım

Başkalarının ne düşündüğü ile değil kendinizin ne istediğinize odaklanın. Büyüklerimize bakarsak zaten hemen evlenelim onlar bunu ister
Acaba o büyükler evliliklerinde ne kadar mutlular. Ekonomik sıkıntı toplum aile baskısı yüzünden her türlü çileye boyun eğmişler

Öyle zaten köyde olmalarına rağmen yaşı büyük kuzenlerime bekar. Artık evlilik eskisi gibi değil ya. Devir değişti. Sosyal medylar vs erkekler artık evlenmiyor öyle hemen. Egolular.

Öyle zaten köyde olmalarına rağmen yaşı büyük kuzenlerime bekar. Artık evlilik eskisi gibi değil ya. Devir değişti. Sosyal medylar vs erkekler artık evlenmiyor öyle hemen. Egolular.
Aman boşver evlenip ne yapacaklar

Aynen öyle baksana bu siteye mutsuz evlilik hikayeleriyle dolu dertsiz başına dert alma. Ye iç gez eğlen hayatını yaşa
Bu yorum iç açıcıydı. Atanırsam belki bunu sorun bile etmicem kim bilir şuan yalnız ve sosyal çevresi olmayan biri olarak karamsarım

Bu yorum iç açıcıydı. Atanırsam belki bunu sorun bile etmicem kim bilir şuan yalnız ve sosyal çevresi olmayan biri olarak karamsarım
Canım benim yalnızlık kötü bir şey değil ki. Şuan senin bekar hayatını yaşamak isteyen ne kadar evli insan var. Ayrıca sosyal çevre edinmek zor değil ki eğitsel kurslara gitsen hobi edinsen zaten sosyal çevren olur. Boşuna karamsar düşünüyorsun

Şu sınav sürecini atlatırsam artık bir iş bakarım kendime az kaldı zaten

Kpss yi güzelce atlat. Gerisi çorap söküğü gibi gelir. Hiç merak etme senin gibi bir ton insan var.

Atanmak konusunda haklısınız ama evlenmenin hayatta bir kademe atlama, ilerleme meselesi olduğunu düşünmüyorum.haa adam gibi ilişki istemek normal.bari biz kadınlar olarak artık bu algıyı yıkalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…