Mutsuzz

Yaa şu çağdışı insanların laflarına takılmayı bırakın bir artık.hep aynı konular.hee deyin geçin ya.yaşlılıktan kime ne laf atsam diye dolanıp duruyorlar.kimsenin de bakımına ihtiyacımız yok 70,80 yaşına kadar.o yaştan sonra da huzur evine kayıt yaptırıp, yaşıtlarımla vakit geçiririm çocuk yapmazsam.kötü mü sanki. Maksimum 10 sene biri bana bakacak diye koskoca gençliğini çocuk bakarak geçirmek istemeyebilir herkes.haa seve seve tercih edenlere lafım yok.

Yok ya sevgi aşk bunların hepsi hikaye
Ben de geçen erkeklerin içten sevme duygusu yok demiştim.hep yazılanlar da bunu doğruluyor.arada romantik, olumlu bakan hanımlar oluyor ama bakıyorsun ilişkiyi övmüş, övmüş sonra neler anlatıyor.saflar yani.

Bence vardır içten sevenler bize yanlışları denk geliyor

Çok çok az.sevse bile yine de bir sürü yanlış yapıyorlar
Tanıdığım erkeklerin hepsi karaktersizdi. Artık egolular da yakışıklısı tipsiizi fakiri zengini kendini bir halt sana olmuş. Etrafta kız çok 2 söze tavlarız düşüncesiyle galiba

Görücü usulü bu devirde olmuyor. Şimdi biz öyle evlendik diyen ablalar gelebilirler ama ben yine de önyargılarımı kıramıyorum.ona bakarsan arkadaşlık uygulamasıyla tanıştık, evlendik diyen bile var ama milyonda bir denk gelir yani.eskiden herkes görücü usulüyle evlendiği için kaliteli erkekler de bu şekilde evleniyordu.bir de herkes ne yapıp edip evleniyordu.kanun maddesi gibiydi.şimdi evlenmesen de oluyor, kaliteli insanlar görücü usulüne kalmıyor.hep iletişim sorunu olan, garip harip huyları olan , amiyane tabirle ezik kişiler kalıyor bence.bizim çağımız geçti artık o meseleyi.

Haklısın gelenler ezik kişilikliydi aslında kurnaz okumuş işi gücü olan insanlarda vardı onlarda egolarını tatmin etmek için geldiler. Kimi yara bandı olarak kullandı. Görücü usulünün bittiğini anladım geç. Oldu. sevgili durumum olmadığı için olursa böyle olur diyordum. Ama kaç kişi geldi bu kız kabul etmiş nasılsa havalarında olup ilgisiz olanlar vardı bende tecrübelerimle 2 günde yol verdim onlara ezik ruhlarını üzerimde tatmin etmelerine izin verdim. İlk zamanlar gelenler öyleydi. Ders olmuştu bana

Bunun kadını erkeği yok ki iki tarafın da içten sevdiğini sanmıyorum.

Gözünü seveyim şu evliliği dert etme İnsaAllah zamanı geldiğinde hayırlı biri çıksın karşına inan ki zamanla herşey olur kendini üzdügunle kalırsın ayrıcı bir halt yok evlilikte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…