- 18 Ekim 2013
- 16.262
- 32.582
- 598
- 35
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #5.301
O cosku neden acaba, ayarimizi kaciran ne oluyor
Gecen biz sevgiliye kizdim soylene soylene 2 makina camasiri 3 dakika icin de utuledim, anlamadim ne zaman basladi ne zaman bitti
Tamam deneyim dur24 yaşındayım iş yok güç yok aşk yok bir uğraş yok arkadaş yok, evde sürekli kavga çıkartıp duruyorum, huzurum yok, gerçekleşmiş tek bir hayalim yok, sağlık problemlerim var hayat çok güzel Ama konuyu siz açtınız onu diyim de yine bana çatmayın ben sadece canım sıkılıyor aşık olmak istiyorum dedim
Seni ve androyu bi silkelemek lazim.
Su saydiklarinin cok daha fazlasini sana sayarim, herkes b.ktan seyler yasiyor, ama onlari listelemek insani asagi cekmekten baska bir halta yaramaz...Tamam deneyim dur24 yaşındayım iş yok güç yok aşk yok bir uğraş yok arkadaş yok, evde sürekli kavga çıkartıp duruyorum, huzurum yok, gerçekleşmiş tek bir hayalim yok, sağlık problemlerim var hayat çok güzel Ama konuyu siz açtınız onu diyim de yine bana çatmayın ben sadece canım sıkılıyor aşık olmak istiyorum dedim
HonkTabi canim hayvan sevgisi gibi yok. Misal benim evde sumuklu bocek bilem var.
HaaaaO bilet o bilet değil hexo
Su saydiklarinin cok daha fazlasini sana sayarim, herkes b.ktan seyler yasiyor, ama onlari listelemek insani asagi cekmekten baska bir halta yaramaz...
Akisina birakip, enerjisini insan biraz yuksek tutmali, sen tiye alsan da, bir dene zararli cikmazsin ki
Tabi canim hayvan sevgisi gibi yok. Misal benim evde sumuklu bocek bilem var.
HonkBen de kucukten denizden yengec toplayip evde beslerdim, ama seninki
Haaaa
Tamam deneyim dur24 yaşındayım iş yok güç yok aşk yok bir uğraş yok arkadaş yok, evde sürekli kavga çıkartıp duruyorum, huzurum yok, gerçekleşmiş tek bir hayalim yok, sağlık problemlerim var hayat çok güzel Ama konuyu siz açtınız onu diyim de yine bana çatmayın ben sadece canım sıkılıyor aşık olmak istiyorum dedim
Geçen hafta birinin buluşma teklifi geri çevirdi misal, hatta buluşmamak için kırk takla attım. Ama istediğim o değil napıyım
HonkBen de kucukten denizden yengec toplayip evde beslerdim, ama seninki
valla bana uyar
Aaaa ben bayilirim kendimeyemek yaparken de öyleyim ben, ya sofra donatırım millet patlar yemekten yada salatayı bile söylene söylene yaparımbence kendimizi sevmiyoruz biz, tüm sorun ondan kaynaklanıyor
Ne guzel iste daha hayallerin kirlenmemis. Bastan basliyorsun.
Belki de oydu ama haberin yok.
Sana her yer Trabzon.
Aaaa ben bayilirim kendimeBence sozun ozu dengesiziz
Naz tok açın halinden anlamıyor işte
Aynen takma, kimse sag cikamaz zaten her seye takilsak... Bin tane parametre var senin ugraslarinin yani sira senin hayatini belirleyen, sadece onlarin dogru dizilimi bulmasini ve senin leyhine islemesini beklemek zorundasin...Bazen 1 hafta bazen 1 yil... Ama sonunda yoluna girecek... Her sey pesi sira ters gider bazen ama su an kotu kredilerini bitiriyorsun, sonunda sefasi var merak etme, sadece pozitif ol kuzum... Bol bol keyif yap bir de, sonra cok arayacaksinAkışına bırakıyorum işte hexim yaptığım başka bir şey yok ki. Çok takıyor olsaydım kafayı yemiştim şimdiye ilaç falan kullanıyor olurdum ya da intihar ederdim vs. O kadar da dipte değilim. Sadece kurtulmak istiyorum bıktım bir değişiklik istiyorum. Zorla kafamı sabitlemişler de nefret ettiğim bir filmi izletiyorlarmış gibi. Kanalı değiştiremiyorum ya da kalkıp gidemiyorum. Benim derdim o elim kolum bağlı.
Akışına bırakıyorum işte hexim yaptığım başka bir şey yok ki. Çok takıyor olsaydım kafayı yemiştim şimdiye ilaç falan kullanıyor olurdum ya da intihar ederdim vs. O kadar da dipte değilim. Sadece kurtulmak istiyorum bıktım bir değişiklik istiyorum. Zorla kafamı sabitlemişler de nefret ettiğim bir filmi izletiyorlarmış gibi. Kanalı değiştiremiyorum ya da kalkıp gidemiyorum. Benim derdim o elim kolum bağlı.
Bu konuda yanılıyorsun işte.
Yok yok o değil eminim.
Neyse iftar yaklaşmış, ben gidip karnımı doyurayım da mutlu olayım.
Naz tok açın halinden anlamıyor işte
yine karadenize baglandı olay
ben yaparken çok eglenirim de sonra yorgunluk çööktü mü sövüyorum bi daha sürekli kendime ne zorun vardı diyebide ben temizlik yaptıgım zaman sıkı yönetim ilan ederim evde duşa sokarım dışarıdan gelen ev ahalisini önce yoksa asla oturtmam falan böyle manyak bişey oluyorum
Evcillestirme surecine tabi tut bakalim, basarabilecek mi sumukluYok bu kendi geldi ablasi.
Evcillestirme surecine tabi tut bakalim, basarabilecek mi sumuklu
ben yaparken çok eglenirim de sonra yorgunluk çööktü mü sövüyorum bi daha sürekli kendime ne zorun vardı diyebide ben temizlik yaptıgım zaman sıkı yönetim ilan ederim evde duşa sokarım dışarıdan gelen ev ahalisini önce yoksa asla oturtmam falan böyle manyak bişey oluyorum
Aferin benim hanim kizimaSimdilik uslu kabuguna cekilmis yatiyor. Cok uslu duruyor
ben de son gücümle mutfaga depara çıkayım barigerçi siz bizden 13 dk önce açıyorsunuz orucu daha benim iftara çok var ya neyse ancak giderim mutfaga
Aferin benim hanim kizima
Gecmis olsun, uzerine dogru uzan azicik Lucky, bu arada iyi keyifler, ben de cok tikindim, simdi big brother var onu izleyeyim ben de, gorusuruzBen cikiyorum Alabora izliycem , kahvemi yapicam. Kulagim agriyor dun yagmura yakalandim, cok pis agriyor.Bugunluk bu kadar benden.
Karadeniz de yazligimiz var demeyecektin.
Ay yazik ben onu abime yapiyordum ya
Anneme temizlik yapip supriz yapacagim zaman, o evde olunca koltuklarin kabarikliklari gider diye kiyameti kopartir oturtmazdimHer seyi baglamindan cikarmamak lazim demek ki
Senin de Allah kabul etsin.
Ben cikiyorum Alabora izliycem , kahvemi yapicam. Kulagim agriyor dun yagmura yakalandim, cok pis agriyor.Bugunluk bu kadar benden.
Gecmis olsun, uzerine dogru uzan azicik Lucky, bu arada iyi keyifler, ben de cok tikindim, simdi big brother var onu izleyeyim ben de, gorusuruz
karadeniz kıyısında ama o da marmara bölgesine baglı
ben de yere toz dökeni evden kovarım diye baya büyüteçle gezecektim nerdeyseondan pek bulaşmazlar bana temizlik konusunda ne hali varsa görsün dderler
amin canım teşekkür ederim
sana da geçmiş olsun Lucky cim, düzelir inşallah tez zamanda kulagın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?