мüzмιη вєкαяℓαя тєяαρι мєякєzι:)

Geçen hafta birinin buluşma teklifi geri çevirdi misal, hatta buluşmamak için kırk takla attım. Ama istediğim o değil napıyım

O cosku neden acaba, ayarimizi kaciran ne oluyor
Gecen biz sevgiliye kizdim soylene soylene 2 makina camasiri 3 dakika icin de utuledim, anlamadim ne zaman basladi ne zaman bitti

yemek yaparken de öyleyim ben, ya sofra donatırım millet patlar yemekten yada salatayı bile söylene söylene yaparım bence kendimizi sevmiyoruz biz, tüm sorun ondan kaynaklanıyor

bu yazıyı al, yaşı 29 yap tıpkı beni anlatmışsın ben ruh halimi anlatmak için bugun defacto dan fırat t shirtlerinden aldım, üstünde canım aşırı sıkılıyoo yazıyo beni yormasın kimse anlayıversin ruh halimi

Seni ve androyu bi silkelemek lazim.

valla bana uyar

Su saydiklarinin cok daha fazlasini sana sayarim, herkes b.ktan seyler yasiyor, ama onlari listelemek insani asagi cekmekten baska bir halta yaramaz...
Akisina birakip, enerjisini insan biraz yuksek tutmali, sen tiye alsan da, bir dene zararli cikmazsin ki
Tabi canim hayvan sevgisi gibi yok. Misal benim evde sumuklu bocek bilem var.
Honk Ben de kucukten denizden yengec toplayip evde beslerdim, ama seninki

O bilet o bilet değil hexo
Haaaa

Son düzenleme:
Tabi canim hayvan sevgisi gibi yok. Misal benim evde sumuklu bocek bilem var.

Haaaa

Akışına bırakıyorum işte hexim yaptığım başka bir şey yok ki. Çok takıyor olsaydım kafayı yemiştim şimdiye ilaç falan kullanıyor olurdum ya da intihar ederdim vs. O kadar da dipte değilim. Sadece kurtulmak istiyorum bıktım bir değişiklik istiyorum. Zorla kafamı sabitlemişler de nefret ettiğim bir filmi izletiyorlarmış gibi. Kanalı değiştiremiyorum ya da kalkıp gidemiyorum. Benim derdim o elim kolum bağlı.

Ne guzel iste daha hayallerin kirlenmemis. Bastan basliyorsun.

Geçen hafta birinin buluşma teklifi geri çevirdi misal, hatta buluşmamak için kırk takla attım. Ama istediğim o değil napıyım

Belki de oydu ama haberin yok.

Yok bu kendi geldi ablasi.

Sana her yer Trabzon.

Son düzenleme:
Sana her yer Trabzon.

yine karadenize baglandı olay

Aaaa ben bayilirim kendime Bence sozun ozu dengesiziz

ben yaparken çok eglenirim de sonra yorgunluk çööktü mü sövüyorum bi daha sürekli kendime ne zorun vardı diye bide ben temizlik yaptıgım zaman sıkı yönetim ilan ederim evde duşa sokarım dışarıdan gelen ev ahalisini önce yoksa asla oturtmam falan böyle manyak bişey oluyorum

Aynen takma, kimse sag cikamaz zaten her seye takilsak... Bin tane parametre var senin ugraslarinin yani sira senin hayatini belirleyen, sadece onlarin dogru dizilimi bulmasini ve senin leyhine islemesini beklemek zorundasin...Bazen 1 hafta bazen 1 yil... Ama sonunda yoluna girecek... Her sey pesi sira ters gider bazen ama su an kotu kredilerini bitiriyorsun, sonunda sefasi var merak etme, sadece pozitif ol kuzum... Bol bol keyif yap bir de, sonra cok arayacaksin

Kumandayi degistir o zaman canim.

Bu konuda yanılıyorsun işte.

Yok yok o değil eminim.

Neyse iftar yaklaşmış, ben gidip karnımı doyurayım da mutlu olayım.

Naz tok açın halinden anlamıyor işte

Benim yanilmadigimi sen yasin 34 oldugunda anlayacaksin. Allah kabul etsin.

Karadeniz de yazligimiz var demeyecektin.

Ay yazik ben onu abime yapiyordum ya
Anneme temizlik yapip supriz yapacagim zaman, o evde olunca koltuklarin kabarikliklari gider diye kiyameti kopartir oturtmazdim Her seyi baglamindan cikarmamak lazim demek ki

ben de son gücümle mutfaga depara çıkayım bari gerçi siz bizden 13 dk önce açıyorsunuz orucu daha benim iftara çok var ya neyse ancak giderim mutfaga

Senin de Allah kabul etsin.

Aferin benim hanim kizima

Ben cikiyorum Alabora izliycem , kahvemi yapicam. Kulagim agriyor dun yagmura yakalandim, cok pis agriyor. Bugunluk bu kadar benden.

Ben cikiyorum Alabora izliycem , kahvemi yapicam. Kulagim agriyor dun yagmura yakalandim, cok pis agriyor. Bugunluk bu kadar benden.
Gecmis olsun, uzerine dogru uzan azicik Lucky, bu arada iyi keyifler, ben de cok tikindim, simdi big brother var onu izleyeyim ben de, gorusuruz

Karadeniz de yazligimiz var demeyecektin.

karadeniz kıyısında ama o da marmara bölgesine baglı

Ay yazik ben onu abime yapiyordum ya
Anneme temizlik yapip supriz yapacagim zaman, o evde olunca koltuklarin kabarikliklari gider diye kiyameti kopartir oturtmazdim Her seyi baglamindan cikarmamak lazim demek ki

ben de yere toz dökeni evden kovarım diye baya büyüteçle gezecektim nerdeyse ondan pek bulaşmazlar bana temizlik konusunda ne hali varsa görsün dderler

Senin de Allah kabul etsin.

amin canım teşekkür ederim

sana da geçmiş olsun Lucky cim, düzelir inşallah tez zamanda kulagın

Gecmis olsun, uzerine dogru uzan azicik Lucky, bu arada iyi keyifler, ben de cok tikindim, simdi big brother var onu izleyeyim ben de, gorusuruz

Sago hexis cim. Ne ben uzanmayi severim ne de o beni :)

c ya.

Sagol canim. Sifayi kapmisim fis fis burnumu cekiyorum. Umarim uzun surmez.

Sonra gorusuruz . Iyi geceler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…