мüzмιη вєкαяℓαя тєяαρι мєякєzι:)

Oooo Good Morning Muzminler(im),

Dun bir ara baya kotulestim ama bol bol su ictim. Up in the air i izledim. Hasta olunca ciddi filmlere konsantre olamiyorum. Simdi cok daha iyiyim cikiyorum ama dinlenmiyorum.

Oooo Good Morning Muzminler(im),

Dun bir ara baya kotulestim ama bol bol su ictim. Up in the air i izledim. Hasta olunca ciddi filmlere konsantre olamiyorum. Simdi cok daha iyiyim cikiyorum ama dinlenmiyorum.

Mis gibi dinlenmissin iste, kes!
Gecmis olsun bu arada

Dinlenmedim iste. :84: Evde kalmak ne kadar kotuymus ya. BDV ye sardim ufkumu genislettim.

Sagol yarina bir seyim kalmaz ama bugun hala biraz var. Yuzumun her yani agriyor artik hapsirmaktan.

Vitamin ic lucky, biraz da dikkat et, ev falan ilik olsun, bir de bugun erken yat bir seyin kalmaz...
BDV anafor gibi icine cekiyor bir baslayinca, ben bu ara uzak duruyorum, hatta simdi tamamen gidiyorum

Vitamin ic lucky, biraz da dikkat et, ev falan ilik olsun, bir de bugun erken yat bir seyin kalmaz...
BDV anafor gibi icine cekiyor bir baslayinca, ben bu ara uzak duruyorum, hatta simdi tamamen gidiyorum

Yarin Ispanyolca kursum var , gideyim butun sinifa bulastirayim Bilseydim kaydi uzatmazdim.

Cikiyor musun iyi cik beni o BDV nin soguk sularina birak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…