- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #5.341
kızlaaar, şimdiden herkese iyi bayramlarr, mutlu günlerrr
Sus kiz beni hasta hasta yalniz biraktiniz butun gun topikte.
bayram temizliği vardı bugun, ayaklarım tutmuyor, sen yalnız bıraktın beni asıl temizlikte
Yapabilseydim kendi evimi temizlerdim.Anca bici bici yaptim o da yarin cikicam diye. Baska bir sey yapamadim.
ben bıcımı da yaptım temizliği de yaptım pek hamaratım bugunama hiç halim yok şuan o ayrı mesele
Karatay hocam cok guzel konusuyor onu izliyorum.
ben de uykum gelsin diye bekliyorum ama yorgunluktan gelmiyor
Yorgun olunca yatamazsin isin ilginci.
Super bir programdi. Gercekten cok manyak besleniyormusum onu anladim. Insallah bundan sonra duzelticem kendimi.
o beslenme bozuklugu bende de var, işin güzel tarafı dikkat edince kilo veriyorum ben, ama dikkat edesim her zaman gelmiyor işte
Burdaki doktorlar yuzunden aldim ben bu kilolari. Kilodan cok yasam kalitemi dusuruyormus ben daha yeni farkettim. Anca ilac verirler surekli. Sebebi bulduktan sonra dikkat ederim ben.
iyi bakalım o zaman güzel bi başlangıç olsun senin içinbenim dizlerde kireçlenme çıkınca doktorda zayıflaman lazım dedi, ben de istiyordum zaten ramazanda da yaklaşık 3 kilo verdim devamı gelir inşallah bayramdan sonra
Bes kilo vermek bile dizlerdeki yuku yari yariya indiriyormus. Insallah kalici olsun bari.
Iyi bayramlar sana ve butun muzminlere.Dinlenmiycem ama... :84: ben yaticam yarin kursum var.
Sana da canimkızlaaar, şimdiden herkese iyi bayramlarr, mutlu günlerrr
Bugun bol bol dinlendin, yarin bir zahmet dinlenme artik zatenIyi bayramlar sana ve butun muzminlere.Dinlenmiycem ama... :84: ben yaticam yarin kursum var.
Hex beni hic anlamiyor.evet canım inşallah daim olsun da dizlerim daha beter olmasın, bu yaşta ne kireçlenmesi dedi doktor yani, sanki futbolcuyum
tamam sen dinlenme ama uyusana da hayurlı bayramlar şekerim, iyi geceler
Sana da canim
Bugun bol bol dinlendin, yarin bir zahmet dinlenme artik zaten
Sana da iyi bayramlar
Hex beni hic anlamiyor.Senin ayva meselesinde beni ayartan oydu aslinda.
:gider ayak arkadaslarin arasini bozan smiley:
Bak bak bana laf atiyor.
Ben dinlenmedim bi kerem. Dinlenmedim iste dinlenmedim. :84: Artik o kadar irrite etmedigine gore hastaligim gecmis biraz.
Iyi geceler opuldunuz.
Sana da canim
Hex beni hic anlamiyor.Senin ayva meselesinde beni ayartan oydu aslinda.
:gider ayak arkadaslarin arasini bozan smiley:
Biten telefon sarjin viziltisi ve gordugum kabusun etkisiyle (cok komik bir kabustu) saat bes gibi kalktim. O kadar acikmisim ki ; pizza ve ayranla kahvalti yaptim.
Bayraminiz kutlu olsun muzminler ve muzmin gecinenler
iyi bayramlar
ben de müzminim
beni de aranıza alın
yaş 33
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?