- 28 Temmuz 2008
- 7.750
- 4.854
- 773
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #5.361
Saldim cayira...
Lucky herkes bayramda seyranda biz kaldik boyle
Gerci bayramlari sevmem de
Aynen o kurban bayramlarinda butun insanliktan soguyorumSeker bayrami yine neyse de kurban bayrami.Ben ozel gunleri sevmem yahu. :111::111::111::111::111:
Lucky herkes bayramda seyranda biz kaldik boyle
Gerci bayramlari sevmem de
Aynen o kurban bayramlarinda butun insanliktan soguyorum
Seker iyidir seker
Bu arada ozel gunun ne olduguna da bagli, sevgililer gunu falan tirt ama ben dogumgunu vs. severim
Keske hayvan kesmek yerine o parayi bir fakire verseler ama yok biz insan olarak ustunuz kesmeliyiz , bicmeliyiz.
Ben hic birini sevmiyorum, belki yilbasi.Gecen hafta dogum gunum vardi hanginizin haberi oldu. 18 den gun aldim.
18 denmi okadar büyükmüydün kız sen ben 15den gün alıyosun diyebiliyodumdoğum günün kutlu olsun kuzu
Sagol canim.
Burda 20 likler var diye yasimi buyutuyorum. Zaten qiskanclar cekeemeyolar, hebten sarmasinlar bana.
Aynı benim gibi bende 15,5 um 20 diyorum
Ne yazik ki, yardim yerine karin doyurmak daha cazip geliyor demek kiKeske hayvan kesmek yerine o parayi bir fakire verseler ama yok biz insan olarak ustunuz kesmeliyiz , bicmeliyiz.
Ben hic birini sevmiyorum, belki yilbasi.Gecen hafta dogum gunum vardi hanginizin haberi oldu. 18 den gun aldim.
Yok yok ablasi 18 oldu bu yil, en citirimiz, en korpemiz lucky18 denmi okadar büyükmüydün kız sen ben 15den gün alıyosun diyebiliyodumdoğum günün kutlu olsun kuzu
Ne yazik ki, yardim yerine karin doyurmak daha cazip geliyor demek ki
Bu arada dogumgunun kutlu olsun :118: Ben de her yil 19'a giriyorum, pasta suslerim bile 19
Yok yok ablasi 18 oldu bu yil, en citirimiz, en korpemiz lucky
Selam müzmin hanımlar..
Senin icin ellerimle yaptim sisSagol hexadecimalim benim.
Hani pastam hani pastam.
Selam HippiSelam müzmin hanımlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?