мüzмιη вєкαяℓαя тєяαρι мєякєzι:)

Seker bayrami yine neyse de kurban bayrami. Ben ozel gunleri sevmem yahu. :111::111::111::111::111:
Aynen o kurban bayramlarinda butun insanliktan soguyorum
Seker iyidir seker
Bu arada ozel gunun ne olduguna da bagli, sevgililer gunu falan tirt ama ben dogumgunu vs. severim

Lucky herkes bayramda seyranda biz kaldik boyle
Gerci bayramlari sevmem de

Aynen o kurban bayramlarinda butun insanliktan soguyorum
Seker iyidir seker
Bu arada ozel gunun ne olduguna da bagli, sevgililer gunu falan tirt ama ben dogumgunu vs. severim

Keske hayvan kesmek yerine o parayi bir fakire verseler ama yok biz insan olarak ustunuz kesmeliyiz , bicmeliyiz.

Ben hic birini sevmiyorum, belki yilbasi. Gecen hafta dogum gunum vardi hanginizin haberi oldu. 18 den gun aldim.

Keske hayvan kesmek yerine o parayi bir fakire verseler ama yok biz insan olarak ustunuz kesmeliyiz , bicmeliyiz.

Ben hic birini sevmiyorum, belki yilbasi. Gecen hafta dogum gunum vardi hanginizin haberi oldu. 18 den gun aldim.

18 denmi okadar büyükmüydün kız sen ben 15den gün alıyosun diyebiliyodum doğum günün kutlu olsun kuzu

Ne yazik ki, yardim yerine karin doyurmak daha cazip geliyor demek ki
Bu arada dogumgunun kutlu olsun :118: Ben de her yil 19'a giriyorum, pasta suslerim bile 19
18 denmi okadar büyükmüydün kız sen ben 15den gün alıyosun diyebiliyodum doğum günün kutlu olsun kuzu
Yok yok ablasi 18 oldu bu yil, en citirimiz, en korpemiz lucky

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…