мüzмιη вєкαяℓαя тєяαρι мєякєzι:)

Bakiyorum cok sikayetci degilsin.

Dunden yorgunum ben temizlik yapmam gerekiyor salliyorum.
Igrenc olanlar disinda eglenceli olanlar da vardi, ben bu ise mi girsem ya?
Ac soyle eglenceli bir program, sesini de ac, yari bakin yari temizlik yap, anlamadan gecer gider

Son düzenleme:
Igrenc olanlar disinda eglenceli olanlar da vardi, ben bu ise mi girsem ya?
Ac soyle eglenceli bir program, sesini de ac, yari bakin yari temizlik yap, anlamadan gecer gider

Aman git be cidden beni dogumgunu pastalarindan soguttu. Dusunsene adamin biri senden p. li bir pasta istiyor. Yapar misin.

How I met your mother i actim. Turk kahvemi de ictim, biraz dolanip basliycam.

+Oyunu kullan yemek yarismasi icin canim.

Basladin mi? Hala keyif catiyorsun gibi bir his var icimde
Ramazan SofrasıYemek yarışması için oyunuzu kullandınız mı?
Oy kullanmak her KK üyesinin görevi
Eeee ben o yemekleri nasil gorecegim, oy kullanmadan once bakmak lazim, yuregim el verirse tabi

Basladin mi? Hala keyif catiyorsun gibi bir his var icimde

Eeee ben o yemekleri nasil gorecegim, oy kullanmadan once bakmak lazim, yuregim el verirse tabi

Basladim yaladim yutttum hem de,

Hayir arkadasini iyi tanimissin, big bang e daldim erteleyebilecegim kadar ertelemeyi dusunuyorum.

Basladim yaladim yutttum hem de,

Hayir arkadasini iyi tanimissin, big bang e daldim erteleyebilecegim kadar ertelemeyi dusunuyorum.
Bosuna mi sis diyoruz
Ben de tezi yakacagim herhalde bugun, cok yorulmusum sanirim, oyle duruyorum yarim saattir bos bos:18:

Bosuna mi sis diyoruz
Ben de tezi yakacagim herhalde bugun, cok yorulmusum sanirim, oyle duruyorum yarim saattir bos bos:18:

Arada yakmak iyidir bosver. Iste o yorgunluk, kiriklik bende de var. Istiyorsan uyu, istiyorsan bir seyler izle. Yarina bomba gibi basla sis.

Arada yakmak iyidir bosver. Iste o yorgunluk, kiriklik bende de var. Istiyorsan uyu, istiyorsan bir seyler izle. Yarina bomba gibi basla sis.

Aynen aralarda o yakmalar olmasa kirarim kafayi, dunun acisi cikiyor ya, dun sabah 10 gibi basladim aksam 11 gibi biraktim, sabah tekrar erken kalk danismana ugra vs. pert oldum sanirim
Bugun keyif yapayim da, yarin baslarim tam gaz, hafta sonu falan da yalan zaten...
Sen de zorlama madem kendini, dinlen yarin yapiver, mahmur mahmur takil iste oh mis

Yarin yapamam disaridayim. Simdi basliyorum , mecrubi hizmet benimki.

Sende izleyecegini izle gelince quiz yapicam.

Yarin yapamam disaridayim. Simdi basliyorum , mecrubi hizmet benimki.

Sende izleyecegini izle gelince quiz yapicam.
Tamam hadi kolay gelsin, parlat su evi hadi bakayim
Ben disarda takilacagim ya aksam da big brother izlerim kesin
Hadi gorusuruz sis

Ay saf gibi bulamadim ben bunu nevreste Cok tesekkur ederim
Aslinda o oylama yaptigimiz kisimda yemek isimleri link seklinde olsa tiklanip tarife gidilebilse cok daha iyi olur, oneri kismi falan varsa yazalim bunu

Canım her kategoride öyle yapılıyordu.Bu kategori Bayrama denk gelince öyle oldu
Rica ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…