N a s ı l ? ?

Benimsin benim olacaksın..
Ya benimsin ya toprağın vardı bi de..
Kamyon arkası yazıları gibi ...:ssz:

Ben tanı derim ..Zamana yay.
Çıkalı ne zaman oluyor bilemiyorum ama yeniyseniz bunları söylemesi zamane çapkınlarından olduğunu gösterir.

Sana sormadan elini tutmuyor ama ağzı da iyi laf yapıyor :ssz:

Benimsin benim olacaksın..
Ya benimsin ya toprağın vardı bi de..
Kamyon arkası yazıları gibi ...:ssz:

Ben tanı derim ..Zamana yay.
Çıkalı ne zaman oluyor bilemiyorum ama yeniyseniz bunları söylemesi zamane çapkınlarından olduğunu gösterir.

Sana sormadan elini tutmuyor ama ağzı da iyi laf yapıyor :ssz:

ya :) bende oldum olasi arabesk tiplerden hic hoslanmam :) adam yakisiklidir felan ama bir baslar konusmaya yuh dersin..adamdaki seviye yerlerde yani..
aynen kamyon arkasi laflar gibi konusmaya baslar :) zamaninda bir gün sadece bir gün gördügüm ve sohpet ettigim birisi vardi... üstelik adam doktor..sadece bir gün gördüm konustum ve sohpet ettim o adamla..O GÜNÜN aksaminda bana, senin icin ölürüm geberirim evleniceksin benimle demeye basladi...telefonla rahatsiz etti..
yani bu benim süper harikulade,muhtesem güzel birisi oldugumdan degil tabi! karsimdaki adam manyak cikti ! erkeklerin agzi iyi laf yapar..sizin özel oldugunuzu felan hisettirir size...önemli olan sizin zekanizdir...ay beni cok seviyor ya,beni ölecek kadar seviyor felan diye mayisirsaniz kizlar kaybedersiniz :)

benim kendi görüşüm böyle ayrıca sen kendin yorum yapsana benim mesajıma yorum yapana kadar..

Her erkeği aynı sınıflandırma içine koyamayız arkadaşım.. O zaman tamam genelleme yapalım, sevgisini ilk anda gösteren adam seni kullanmak isteyen adamdır diyelim. Elini tutan, sarılan adam seni kötü emellerine alet etmek istiyor diyelim.. Olur mu sizce?
Her insan sevgisini farklı dile getirir, aşkını farklı yaşar... Romantik erkekler o zaman sizin perspektifinizde çapkın erkekler demek oluyor... Yanlış mı anladım? Siz odun erkeklerden mi hoşlanırsınız? Şayet öyleyse yorumunuza diyecek sözüm yok, sonuna kadar haklısınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Anlayamazsin, pislikler cok yalanci :37:

Evlenme teklif ettiginde bile inanma, hatta istemeye geldiklerinde, nisan oldugunda.. Son anda donen "ben yapamiycaaam" diyen o kadar cok adam varki.. burdaki konulari oku anlarsin (=

Bu konuda 100% istatistiklerle konuşmak mümkün olmasa da genel geçer doğrulardan hareketle şöyle sıralayabiliriz:

- Adamla iyi ve keyifli vakit geçiriyor olmak (Bir amaç uğruna, eline, koluna dokunmaya fırsat kollayan modda zaman geçirmeye çalışıyorsa geçiniz).
Bu madde aynı zamanda muhabbet edebilmeyi yani frekansların tutmasını da kapsar.
- Birbirinizi tanıma sürecinizi hızlandırmaya çalışmaması (Sevgili olmasak birbirimizle işimiz ne, ne demek tanıma süreci gibi cümlelerle baskınlık kurmaya çalışıyorsa geçiniz).
- Ilgi, alaka standart zaten, ilişkinin başlangıcında pek az erkek ilgisiz davranır. Bu bir ölçüt değil o yüzden.
- Ailemle tanışırsın, ablamla tanışırsın gibi muhabbetlere girmemesi (3. buluşmada bu muhabbete giren adamla 6. ayınıza geldiğinizde hala ailesiyle tanışmamış olarak kafanızı duvarlara vurabilirsiniz).
- Buluşmalardan önce yapacağınız aktivitelere göre plan, hazırlık yapması (Bu, karşınızdaki kişinin sizinle ilgili olup olmadığı ve motivasyonu konusunda ciddi bir belirleyicidir).
-Seneye de bunu yaparız, şunu yaparız gibi ileriye dönük muhabbetlere girmemesi (5. buluşmada 1 sene sonra da bir arada olacağınızın mesajını vermeye çalışan bir erkek bence pek umut vadedici değildir).

Üç aşağı beş yukarı böyle benim için...

Son düzenleme:
evet istatistiklere göre yazilanlar dogru..icinde bulundugumuz topluma bakarsak istatistikler de yazilanlar dogru katiliyorum..

Toplum olarak yanlis bir düsünce hakim..kadinin kullanilmasi durumu var!yani kadinlar dogdugu andan itibaren,kadin namustur diye yerlestirilmis bizim zihnimize..yani bir kadin iliskiye baslarken, ya kullanilirsam ?? ya kandirilirsam endisesi ile basliyor zaten! erkek böyle baslamaz! olursa olur olmazsa güle güle derim kiza okadar,diye baslar iliskilerine!
SORUNDA TAMDA BURDA ASLINDA! YANI BU ZIHNIYETTE!

namusun dile düser, yada adin cikar bak kötü olursun durumunu sadece kadinlara yüklüyorlar..kadin namustur felan diye..
neden erkegin namusu yokmu? yani erkek tek basina oldugu zaman namussuz! ama yaninda kadin varsa namuslumu oluyor! kadinin namusunu sahiplenen erkek namuslu oluyor.. tuhaf ve cok carpik bir zihniyet hakim zaten!
kadin namus demektir diye bakiyorlar! erkek ne demek o zaman? namusuzluk demekmi oluyor erkekler? bu isi dine islama atmaya calsiiyorlar..ama KURANA BAKTIGINIZDA AYETLERDE ALLAH NAMUSU HEM ERKEKTEN HEMDE KADINDAN ESIT ISTIYOR...zerre fark yok KURANDA NAMUS DURUMUNDA AHLAK AMEL TAKVA DURUMUNDA!

ve kuranin tüm ayetlerinde bu böyle! namusunu iffetini koruyan erkekler ve kadinlar der...
islamda yanlis ögretilmis bizlere ve yanlis aktarilmis uydurma sekilde hemde...her yük kadina yüklenmis.....adam uydurma kendi istedigi gibi düzenlemis keyfine göre fetva veriyor islam adi altinda..adamin fantasizi neyse artik onu islam diye yuturuyor topluma..

internetin her yerde olmasi ile KURANI KENDINIZ OKUYUP TÜM BILGILERE ULASABILIYORSUNUZ HER DETAYINA KADAR! ARASTIRMA IMKANINIZ COK VAR! TÜM MEALLERE ACIKLAMALARA ARAPCALARINA KADAR KELIME KELIME HEMDE!
zaten ALLAHIN IZNIYLE KURANI ARASTIRARAK ögrenirseniz anlayarak,toplumdaki carpikliklari görüyorsunuz..yanlislari görüyorsunuz..hasa islami öyle bir duma getirmislerki,ALLAH kadinlari,erkelere tövbe hasa peskeh cekiyor gibi sapkin bir din olusuturmuslar..

HAYIR BU SAPIKLIKTIR!ALEMLERIN RAABI ALLAH kadinla kizla cinsellikle ugrasmaz..onunla ugrasan sapkin zihniyetli insanlardir yine..islam denince adamin aklina ilk olarak kari kiz cinsellik kil carsaf geliyorsa orda is bitkimistir zaten..direk orda aslinda adamin zihniyetininn ne oldugunu görüyorsunuz! o islam degil kisinin kendi sapkinligidir..sonra böyleleri oturur her ayeti yine kendi fantazisine göre yorumlar,her ayetten kari kiz cinsellik cikartir..

hal durum bu olunca toplumda her yük kadina yüklenmis..kadin namustur..kadin cinselliktir..kadin assagidir..kadin sudur budur diye..kendi uydurduklari kendi fantazilerine göre birsey cikartmislar ortaya..
islam adi altinda kadinlari erkklere pEskef cekmeye baslamislar.. islam degil bu namussuzluk ve sapkinliktir..islam bu degil! bunu bu hale getiren sapik zihniyetli insanlardir..

ALAH KURANDA EY TEMIZ AKIL SAHIPLERI der...bizimkisinin akli direk seyinde her ayetten kari kiz cinsellik cikartmaya bakara..yani KURANI INSANLAR KENDI FANTAZILERINE GÖRE YORUMLAMISLAR SAPKIN SEKILDE HEMDE!

kisacasi bize ne yuturdularsa yalan yanlis onlar ile büyümüsüz! simdi bir cok genc kiz yada kadin iliskiye baslarken hep ayni korku endise var..ya bu adamin niyeti ciddi degilse diye??...kücüklükten evlilik ile büyümüsüz zaten..öyle büyütümüsler kizlari..evleniceksin yuva kuracaksin felan diye..

erkek cocugunada,sen erkeksin !PEH! SANA KIZMI YOK diye büyütüyorlar..arslan gibi oglum var istedigimi alirim der gibi adeta.. kiza gelince islam demisler..erkege gelince islam kurallari yok..zanediyorsunuzki islam sadece kadina var erkege yok!
keyfi nasil isterse o var erkekte..ERKEKTE NAMUS YOK! kadinda is hemen islama baglanir ve namus aranir..cumaya erkek gider islam kurallari var..ayni cumaya kadin gidemez kendi uydurduklari düsünceler var..cuma gelince kadinda islam kuralari gecmez..

kisacasi zihniyet yanlis..böyle bir zihniyette evlenicegime ,ALLAHIN IZNIYLE evde yalniz yasarim daha iyi... EVEL ALLAH tertemiz sekilde ve dogru sekilde..

erkeklerin manyakliklari haddi asti artik..bakin haberlere her gün karisini öldürmüs adam diye cikiyor birileri..kimsede demiyorki yahu ne oluyor durun demiyor..kesin kadin hak etmistir gözüyle bakiliyor..isin ilginc tarafi kadinlarda bu haberlere böyle bakiyor...ALLAH BILIR NAPTIDA ADAM ÖLDÜRDÜ O KADINI DIYORLAR! toplumda kadinlara yönelik baski ve adaletsizlik haksizlik böyle devam ederse zaten,hic bir iliskinin sonu iyiye gitmez!
erkekler ne kadar namussuz iseler,kadinlarda o kadar namussuz olur bir toplumda..erkekler kadinlara iyi niyetle yaklasmaz iseler,kadinlar kullanilmis ve toplum tarafindan dislanmis ve namussuz olmus oluyorlar..helede kadin cocukmu düsürdü? evlide degilse vay o kadinin haline! tam namussuz diyorlar..sanki kadin cocugu tek basina yapti! adam hic sorulmaz..direk kadin suclanir..kisacasi zihniyet yanlis...kadin günah kecisi,iyi kadin olsa zaten yapmazdi,kadin kesin kuyruk sallamistir...kesin yani hep ama hep kadin sucludur....hic kacari yok! kadinin ayagi sucludur basi sucludur kiyafeti suctur..kadin olmak basli basina suc zaten..

toplumumuzda durum bu...zihniyet carpik! ADALET HIC YOK! NAMUS AYNI SEKILDE YOK! ADI NAMUSLU KENDISI NAMUSSUZ BIR SÜRE ERKEKLER VAR ORTADA!agzi acilsa mangalda kül birakmaz adam..ama namusunu kac kisiye vermistir o adam?? ALLAH BILIR KAC KEZ ZINA YAPTIGINI! ama ayni adam kadinda namus arar! sen namuslumusunki? Evlenicegin kadin namuslu olsun?

bu yanlisliklara bakinca zaten,hic bir istatistik aslinda cokta dogrulari söylemez..
istatistiklerde bile; söyle erkekleerden uzak durun, öyle erkler evlenmez diyor ..böyle erkekten uzak dur oda evleenmez senle diye yapilmis istatisitikler..yani istatisitik bile kadina, evlenecegin erkegi bul diyor...evlen diyor...sen kadinsin bak falanca erkek evlenir filancasi evlenmez senle dikkat et diyor..istatistikler bile bunun üzerine yapiliyor..

siz hic; bir kadini evlenmeye nasil ikna edersiniz ??? diye istatistik duydunuzmu? yok cünki..:) kadin zaten evleniceksin diye cocuklugundan beri öyle kodlandigi icin ve öyle büyütüldügü icin,kadin evlenmeye hazirdir gözüyle bakiliyor..alirsin tek tas yüzük,biraz romantizm olmadi gider istersin ailesinden..evlenicek hazir kadin ZATEN..kadini ikna durumumu yoktur..kadin dogustan direk ikna edilmis gibi doguyor..
saka bir yana cidden bu durum cok sinir bozucu bir durum..15 yasinda bir oglum var..ALLAHIN IZNIYLE ONA HER IKI TARAF ICINDE SARTLARIN ESIT OLDUGUNU, ve namusunu ahlakini korumasi gerektigini ögretiyorum..cünki isin özü budur..hakikat adalet budur..böyle carpik bir toplumda siz istesenizde ilsiki zaten manyaklasiyor bir yerde..adamin girmedigi yapmadigi zina yok! eee ama kendisi namuslu kadin ariyor..öyle erkeler her türlü pisligi hak ediyorlar..ALLAHTA ONA GÖRE VERIYOR ZATEN!

ALLAH BEN INSANLARI VE CINLERI SADECE BANA KULLUK ETSINLER DIYE YARATTIM DIYOR KURANDA!

ama yok bizim sapkinlar her ayetten kadin kiz cinsellik esarp kil cikartiyor...ALLAHA KUL OLMAN ICIN YARATILDIN DENIYOR! ama bizimkisi kac tane kadini alirimin hesabini yapiyor.. kalkar kariyla kizla yatmayi bile ibadet diyen sapkinlikta boyut atlamis insanlar cikar ortaya böyle..

böyle adamlar la zaten evlenilmez..ziniyeti pis insan,her yerden pislik cikartir...BÖYLELERI KURANDAN BILE KENDI SAPKINLIGINI CIKARTIYOR! kendi istedigi fantazisinde göre ayet yorumluyor adam!
böyleleri kendini zaten belli ediyor..daha konusmasindan tavrindan anliyorsun direk..böyle adamlar cok namuslu gecinirler..kendi analari bacilari kizlari namusludur ama baskalairnin kadinlari hep namussuzdur...baska kadinlarin en ufak bir acigini görsün direk namussuz ilan ederler..

belki bu yazim konuyu acan kisiye agir gelebilir..ama inan malesef durum bu! SENIN BILE ENDISEN BU YÖNDe...aceba bu adamin niyeti ciddimi diye düsünüyorsun? iyi birisimi kötü birisimi diye düsünüyorsun daha ilk basta..
kafani kaldirip biraz topluma cevrene tv lere haberlere bakarsan eger,yukaridaki yazdiklarim ile bire bir karsilarsin zaten..benim basima gelmez diye bakma olaylara..cünki hersey herkesin basina geliyor..helede böyle bir toplumda herseyi yasiyor görüyor ve tecrübe ediyorsun..
ALLAH KERKESIN YARDIMCISI OLSUN...toplum ve dünya olarak temelde zaten cogu seyler yanlis ögretilmis biz insanlara..müslümanlar fantazilerini islami kullanarak,bakin bu islamdir diyerek yapiyorlar igrecn sekilde hemde...kadini kizi erkege peskef cekip bunada bak bu islamdir diyorlar..böylelikle inancimizi islami mahvetmisler malesef...

avrupadada durum farkli degil..onlarda modernlik özgürlük adi altinda gece gündüz cinsellik ve sapkinlikla ugrasiyorlar..bizimkiler islam örf adet diye sapkin sekilde yapiyorlar bunu...
avrupada ki insanlarda ben özgürüm inancisizim zaten diye istedigi her türlü pis fantasizini özgürlük modernlik adi altinda yapiyor..

ben almanyada yasiyorum..burda kadinlarin cogu cocuklarini kendileri yalniz büyütürler..neden? burda da erkek evlenmez genelde de o yüzden..dünya genelinde iliski durumu malesef kötü... kafani kaldir bir dünyaya bak! suanki zamana ve olanlara bir bak!
iliskiler cinsellik fantazi ve kendini tatmin etme üzerine kurulmus..yada maddiiyat üzerine kurulmus hersey...

evlenirsin seni aldatir baska kadinla..ama sen suclusun..dayak yerisin sen suclusun..erkegin niyeti ciddi degilse eger yine sen suclusun...kandirmistir seni ama sen suclusun..hatta öldürür seni yine sen suclusun..kendilerine müslümanim diyen ülkelerdeki kurduklari cark böyle..
avrupada din yok ama özgürlük adi altinda herseyi yapiyorlar..ordada din degil özgürlük modernlik kullaniliyor..ama sonuc yine aayni..cinsellik ve para..

yani zihniyet bozuk! bu sadece bizim toplumumuzda degil genel anlamda bu böyle..bak bir su koskoca dünyaya..para ve cinsellik üzerine kurulmus hersey..insanlar bunu bu hale getirmisler pis sekilde hemde..insanlar igrenc bir cark kurmuslar dünyada.. her toplum ya dinini kullanmis kendi istedigi gibi yine cinsellik ve madiyat üzerine..yada örfünü adetini kullanmis..ama sonuc hep ayni..cirkin ve kötü pis bir düzen kurulmus..
belki bana bazilari kizabilirler bu yazimdan dolayi ama napiyim..bakin tv lere haberlere topluma cevrenize duyduklariniza ve yasadiklariniza... dünyaya bakin bir kafanizi kaldirip..nereye baksaniz ya cinsellik yada madiyat para olmus hersey..:92::92::92:

Her erkeği aynı sınıflandırma içine koyamayız arkadaşım.. O zaman tamam genelleme yapalım, sevgisini ilk anda gösteren adam seni kullanmak isteyen adamdır diyelim. Elini tutan, sarılan adam seni kötü emellerine alet etmek istiyor diyelim.. Olur mu sizce?
Her insan sevgisini farklı dile getirir, aşkını farklı yaşar... Romantik erkekler o zaman sizin perspektifinizde çapkın erkekler demek oluyor... Yanlış mı anladım? Siz odun erkeklerden mi hoşlanırsınız? Şayet öyleyse yorumunuza diyecek sözüm yok, sonuna kadar haklısınız.

ben öyle demek istemedimmmm yanlış anladınız sanırım ilk görüşte 1 haftalık sevgiliniz böyle yapması bana göre normal degilll...herşeyi yavaş ve zamanında yaşamak daha mantıklı...bir haftalık tanıdıgım bi erkege öyle samimi olamam sarılp öpüp koklaşamam...herkesin görüşü farklı...

Çok uzun olmuş, özet geçseydiniz :19:

Şimdik şöyle oluyor
Hop diye öğrenilmiyor o işler
Biraz karşınızdakinin yapısına bağlı
Kimisi hayatımın kadınını buldum moduna geçip dk 1 gol 1 evlilikten bahsediyor
Kimisi ise belki de 1 yıl tanıma / ona göre karar verme tekniğini seçiyor

Valla onu bilmem ama bana seni çok seviyorum ölüyorum diye gelene ben o zaman gel babamdan iste beni demiştim. :D illa önce çıkalım o da olur dedi. Ben de durur muyum hayatta olmaz dedim. Ama vermezlerse herkes yoluna dedim :P Annemin onu istemediğini öğrenince elvedayı bastık. Yalnız ben de onu seviyordum ama yapamazdım onunla zaten...

Back
X