- 29 Mayıs 2025
- 28
- 6
- 1
- 32
- Konu Sahibi Frambuazlipastaaa
Kızlar Merhaba 23 haftalık gebeyken nabız yükselmelerim başladı normalde böyle bir şikayetim yoktu bir anda oluştu 2 ay hastanelerde süründüm tahlillerim hep normal çıktı troid değerlerim temiz sadece nodüllerim olduğunu yeni öğrendim onları da doğumdan sonra kontrol altına alacağım inşallah neyse ben böyle aman nabzım indi çıktı derken bir gün nabzım 15 dk boyunca 200 ün üstünde seyretti öncesinde de 6 tane kardiyoloğa gitmiştim beloc zok yapılmıştı yarım doz neyse ben kriz anındayken annemlerin aklına beloc vermek geldi onu verince birden nabzım inmeye başladı yani çok inmese de 150 180 oldu. Sonrasında ambulans geldi beni devlet hastanesine sevk ettiler ordan da özel hastaneye 2 haftalık yatışım verildi tüm kan değerlerime bakıldı herşeyim alt sınırda görünüyor ama bu süreçte vücudum hassaslaştığı için doktor riske atmayalım değerlerini doğum sonrası düzeltiriz dedi ve çıkana kadar sadece serum takviyesi verdi bu arada yemek yediğim anda nabzım 160 a fırlıyor ağır yemekler yiyemiorum hep çorba karpuz vs bunlarla beslenebiliyorum şu an güç bela 32.haftaya kadar geldik son 5 haftam kaldı dün hastaneden çıkışım yapıldı artık evimdeyim bir şekilde nabzımı kontrol almaya çalışıyorum ama doğumdan sonra da bu şekilde kalmaktan korkuyorum kızlar acaba benim gibi gebeliğinde böyle problemler yaşayan oldu mu doktor doğumdan sonra geçer diyor ama doğum yapıp böyle birşeyi atlatmış olan var mı aranızda ?