Rüya Yorumları Naçizane Rüyalarınızı Yorumlayabilirim..

[

hem istediğiniz gibi alabiirsiniz diyon hemde çikolatalı olsun diyon gı, bu nasıl iş. başklarını iine çok mu karışıyo ne

hayır olsun inşallah ,tatlı rüyalar[/QUOTE]

ben bir secenek aldım onlarda farklı alır diyorum yani canım..düşünüyorum..

Son düzenleme:
hayrolsun inş. sevgilinle olan konuşmalarınızdan etkilenmediysen ki ,sen evlilik istiyosun galiba, bu aralar sözlenme durumu felan olabilir.

allah bilir tabi. tatlı rüyalar.

:) evet te şuaralar görüşmüyoruz kendini çekti bilmiyorum:SSSSS

Abim zaten evli ama onun düğünü olmadı kimseyi çağrmadan gidip nikah yaptılar.

annen bu olaya çok içerlemiş olmalı ama anne yüreği genede evlilklerinin buna rağmen çok tatlı olmasını istiyo.

canım anlattığın rüyamı gerçekmi. face bakman, annenin bakma demesi, tam anlayamadım:44:
özelden mesaj attım canım

Ya evet işte demiştin de, ben bir daha gördüm. Dedim noluyo yaa... Bu kez ben de bakmadım yüzüne. Rüyada aldım intikamımı. Sağol canım.
:13:

[

hem istediğiniz gibi alabiirsiniz diyon hemde çikolatalı olsun diyon gı, bu nasıl iş. başklarını iine çok mu karışıyo ne

hayır olsun inşallah ,tatlı rüyalar

ben bir secenek aldım onlarda farklı alır diyorum yani canım..düşünüyorum..[/QUOTE]
kusura bakma jeton dört köşeli:93:

rüyalarının sebebi bu işte canım. hakkında hayırlısı

datlu cadum saol agzına saglık
rica ederim

Canım ikimizde rüyamızda gördük kötü bişey olucanı face de
umarım olmaz. rüyalar insanın ruh haliyle yakından ilişkili olduğu için diğer rüyalarınla bağlantılı olabilir. ayrıca sanırım ailenizin içinde bulunduğu yada senin annenle birlikte içinde bulunduğunuz sıkıntılı bir durum var. dolayısıyla ikinizde aynı şeyleri düşündüğünüz için aynı rüyaları görüyor olabilirsiniz. nede olsa anne kızsınız ve anladığım kadarıyla birbirinize aoldukça yakınsınız.

tatlı rüyalar.

arkadaşlar bir konuya değinmek istiyorum.
rüyalarımız kişiye özeldir ve çok öemlidir. her rüya gören kişinin bilinçaltını, hayatını, gizli sırlarını, kişisel bilgilerini yansıtır. her rüyadan anlam çıkarmak için uğraşmakta yanlıştır. bu nedenle rüyalarınıza gereken önemi verip, onu ratsgele herkeze ve heryerde anlatmayınız.
saygılarımla:87:

Rüyamda iki yabancı erkek beni sıkıştırıyorlardı.Haraç istiyorlardı herkes onlardan korkuyordu benimde cüzdanımı açtılar az para var sanıyordum ama iki 50 lik banknot vardı alırlar sandım almadılar beni tehdit ettiler sadece.Aklımda polise gitmek vardı...
İkincisinde ise asansördeyim kızımla beraber evden çıkmışız asansörde bir hamile kadınla başka yabancı bir adam var.Hamile kadınla sohbet ediyoruz benim karnımda böyleydi falan diyorum eve davet ediyorum tam o sırada asansörün kapısı açılıyor ve evimin kapısını açık unuttuğumu görüp iniyorum asansörden...

Evet canım haklısın gün içerisinde yaşanan olaylardan yada izlediğimiz filmlerden etkilenebiliyoruz bu da rüyamıza yansıyor.Mesela benim şu sıralar gördüğüm rüyalar tamamen sıkıntıdan.Normal zamanda çok alakasız ve etkileyici bir rüya görmüşsem pek anlatmam güzel şeyler olacağını hissederim... Kötü görmüşsemde çok merak ederim anlamını.
Buraya yazmadığım bir rüya var yazacaktım nasip olmadı.Ama hala aklımda bir kaç gün oldu bu rüyayı göreli.

Bir kız çocuğuna hamileydim ama başkasının kızıymış güya.Bebeğin sol ayağı alttan çıkmıştı bende ayaktaydım o sırada sağ bacağınıda ben çektim ve bebeği başından değilde ayaklarından doğum yaptım...

hayır olsun canım. dedğin gibi, sıkıntılı bir dönemde olduğun için rüyalarında kasvetli.
ama ikinci rüyana göre bu sıkıntılardan kurtulacaksın inşallah. biraz terslikler olacak gibi yada senin olalara bakış tarzın biraz ters ama sonunda kurtulacaksın inşallah.

tatlı rüyalar

Sağol canım yüreğine sağlık.......

Rüyamda bir sürü bembeyaz duvar gördüm. Labirent gibiydi. Ben de onların arasında dolaşıyordum. Yani duvar gibi ama tam duvar da değil sanki. Daha şeffaf ve soft bir şeydi.
Çok huzurluydum.
Sonra benim yaşlarımda güler yüzlü, melek gibi bir kız geldi yanıma. 'Sen merak etme olacak, bir sarılsanız göreceksin zaten.' diyordu. Bir erkekle ilgili durum için söyledi bunları. Seviniyordum, epeyce mutluydum vs.

merhaba canım
rüyamda eski işyerimde çalışıyordum..ordaki biriyle tartıştım.gıcık oluyordum..bögg
sonra yerlerde birsürü karıncalar vardı..

teşek.şimdiden..

Çok gergindim rüyamda... Halbuki gayet rahat uyumuştum...
Hastanedeydim kadın doğuma erkek doktora muayeneye gittim önce karnımdan muayene etti sonra diğer ultrasonla bakmak istedi ben pek onu düşünmemiştim bozuldum ama dediğinide yaptım yanında 2 bayan hemşire vardı o sırada baktım kapı açık kalmış diğer hastalar içlerinde bir erkek vardı sanırım beni gördüler ne kadar gördüler bilmiyorum ama sinirlenip ayağa kalktığımda yemeğe gitmişti doktorlar daha muayene etmeden beni.O sırada koridorda bizim evdeki en büyük bıçağı almış bir erkek çocuğu gördüm sağa sola sallayarak oynuyordu ve dahada büyümüştü bıçak onun elinde.Bir an önce elinden almak için hamle yaptım ama bir başkası aldı çok şükür kimse zarar görmedi.Yanımda annemde vardı sinirle yemekhaneye gittim o doktoru bulmak için ne alakaysa yemekhane girişinde polis ve koca bir polis rozeti gördüm duvarda polis bilgisayardan girişimi yaptı ben girdim annem giremedi fakat ben girerken polis rozetine kafayı çarptım.Sinirle devam edip kalabalığın içinden o doktoru bulup bağırmaya sinirle üzerine yürümeye başladım yanındaki iki hemşire ağlamaya başladılar masadan kalktılar arkamda başka doktorlar vardı onlar hemşireler üzülmesin diye kendileriyle çalışmasını istediler sustu hemşireler fakat kızdığım doktor hemşireleride kaybedince bana sinirlenip kalktı masadan bir şeyler söyleye söyleye gitti.Ne alaka şimdi bu rüya anlayamadım ?

:44:film gibi. kafanda ne kadar çok şey var senin kuzum. herşeyi içinemi atıyon sen .

kendini bi takım şeylee şartlandırdığında görmüş olmalısın canım. hayır olsun

merhaba canım
rüyamda eski işyerimde çalışıyordum..ordaki biriyle tartıştım.gıcık oluyordum..bögg
sonra yerlerde birsürü karıncalar vardı..

teşek.şimdiden..

karıncalar. kafan çok meşgul olmalı bu aralar.

hayır olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…