öylede işte ayrılınca yapçak bişi kalmıyoBen isterdim de işte ..
arkadaşlar herkezden özür diliyorum, oğlum rahatsızlandı bu nedenle bir müddet girmeyeceğim, bayram sonrası herkezin rüyasını yorumlamaya çalışcam inşallah.
görüşmek üzere byeee
arkadaşlar herkezden özür diliyorum, oğlum rahatsızlandı bu nedenle bir müddet girmeyeceğim, bayram sonrası herkezin rüyasını yorumlamaya çalışcam inşallah.
görüşmek üzere byeee
görüşmek üzere byeee
hayrola;liseden bi hocamı gördm rüyamda tarih hocasıydı,okul gbi bi yerdeymişiz.annemde var yanımda,biz konuşuyorz annemde konuşmaya çalışıyo ama o annemle pek konuşmak istemiyo gbi,yüz vermiyo yani(gerçekte tanışmıyolar),sora annem ona para vermeye çalışıo ama almıyo,oğluda varmış hocanın yanında 8-10 yaşlarında erkek çocuğu çok güsel bi çocuk ama... böle bi rüya gördm işte hiç de aklıma gelmez halbuki:26:
hımm, hayır olsun canım.merhaba canım...
bugün rüyamda biz eşimle birlikte başka bir evde oturuyorduk. eşime diyorum keşke bunun üst katında otursak bura alçak diyorum..ve hatta o evde başka bir aile daha var..diyorum nasıl kalıcaz biz burda..bir yatak odasında 2 eş olurmu diyorum..iki yatak olurmu diyorum.
sonra kendimizi daha degişik bir evde buluyoruz bu sefer..eee diyorum burası daha alçak birinci kat resmen oturulmaz burda diyorum..
teşekkürler şimdiden...
hımm, hayır olsun canım.
yine bi yatak odası rüyası
yeni evlisin ya vaktinin büyük bir kısmı orda geçiyor tabi. o yüzden her fırsatta giriyor rüyana. he he
şaka bi yana taşınmayı felan düşünüyor musun ? yada aklından evinle ilgili olumsuluklar geçiyor mu?
birde bizim arkadaş şöyle bir rüya görmüş onuda yorumlarmısın?
rüyasında hamileymiş..erkek çoçuk dogurmuş..sonra tekrar kendini hamile görmüş.karnı burnundaymış.
ben bu yorumu yazdığımda muhtemelen istanbuldan dönmüş olcan o zaman sorayım, küpe hediye ettiler mi sana . yoksa ailene olan düşkünlüğün , onları çok özlemişsin hasret gidereceksin.gunaydınn datlucadııı... hayırdır ınsallah bende bugun ruyamda altın kuperler gordum kulaklarımda
elıps seklındelerdı şıngır şıngırlardı.. çok guzellerdı degısık bır stıldelerdı ve altınlarmsı
cok begenıyorum ben kupelerı neysee ıstee o kadarkupem var bunlar harıkaymıs dıyorum sonra bırden kaybedıyorum onları cokk uzuluyorum baya aramadan sonraneysekı sonunda buluyorum
,ne manası olabılır acaba...
bugun esım ben ve oglum aılecek ıst a gıdıcez bnm aılemın yanına ve dogum gunumdu ıkı gun once acep bunlarla ılgılı bısey olabılırmı
hayır olsun canımGeçenlerde ki rüyamı anlatayım .. çok etkilemişti beni ..
hamileydim .. şu an birlikte olduğum kişiden .. 8 aylık ..
hamilelik çok yakışmıştı,güzelleşmiştim .. hamile oldugumu biliyodu ama ben ondan kaçıyodum..
ona kendimi göstermemek için elimden geleni yaptım ..
bebek erkekti ..
Şimdiden teşekkürler..
iyi bayramlar canım..:92:
tamam cnm geçmiş olsun
Rüyamda eşimi aldatmışım ve başkasından hamile kalmışım.Çift çizgi görüyordum testte.Dünya başıma yıkılıyordu resmen.Çocuk aldırmam ben eşimide aldatmam nasıl oldu bu diye bayağı rahatsız oluyordum rüyamda...
rüya ile ilgili özel mesaj attım canım
Zaten dünkü rüyamda da uzun bir yolda yürüyordum çok geniş bir alanda etraf ışıklı ve hareketliydi.Ulaşmam gereken bir yer vardı başka bir yola giriyordum yanlışlıkla ordanda görüyordum ulaşacağım yeri ve oraya doğru yürüyor hatta koşuyorda olabilirim hatırladığım kadarıyla....
sağol canımçok geçmiş olsun
Geçmiş olsun canım. Görüşürüz.
basit gibi görünen ama çetrefilli bi konu var. eğer bu aralar bi karar alman gerekiyorsa yada yeni bi işe başlaman biraz düşün derim. hayır olsun.rüyamda çok güzel tropik bii deniz gördüm gri kayalıklar fln.Ablamla beraberdik önceleri girmedik sadce yüzenleri izledik ablam dur fln dedi bn girmeye kalkışınca bide bizi izleyen erkek grubu vardı onlarda tanıdıkmış.Daha sonra deniz dalgalanmaya başlayınca ablmla girdik ben daldım ama dibi gözüken deniz çok derin bişeye dönüştü dipten yukarı zor çıktım.aynı zamanda içimde bikinilerim olduğu alde ablam kıyafetlerimizle yüzelim dedi.bide dişlerimi fıırçalarken gördüm.çok güzel bi diş macunu buldum başkasınınmış ama bizim evdeydi.dişlerim bembeyaz pırıl pırıl oldu. nyse bayramdan sonra dediğini görmemişim cnm çok geçmiş olsun Allh şifalar versin .
diğer rüyandan etkilenmişsin galiba. yada dövmeli bi rarkadaşın var.Ben daha önce de görmüştüm aynı şekilde bu tip rüya ve bugün de oldu yine.
Dövme yaptırmışım vücuduma bacağıma, kalçama falan... Ama bunları görünce diyorum ki; 'hangi ara yaptırdım ki ben bunları?' Şaşırıyorum yani. Dövmelerden biri yeşil renkli bir bitkiydi, ya da uzun bir yaprak. Baya alanı kaplamıştı vücudumda. Diğerini hatırlamıyorum. Bunları böyle görünce bari elimin üstüne de yaptırayım diyorum.
bu aralar çok cesursun galiba. her olaya gözün karadalıyosun gibi.Merhabalar rüyamda..
kına kına gecem varmış benim..
kırmızı tuvalet giymişim..topraklı yerlerdeyim karşıda..hiç bilmedigim yerde kınam..
salona giriyorum yanlış salonmuş çıkıyorum karşıda köprüden geçmem gerek..köprüde kırık..köprüde erkek yigenim vardı..neyse ben korkmadan o köprüden kolaylıkla gectim..şaşırdım..
birde rüyamda çok güzel su bardakları gördüm..
teşek..şimdiden..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?