Rüya Yorumları Naçizane Rüyalarınızı Yorumlayabilirim..

sağol datlucadı evet evliliğe uzak .
aslında evlilik bize uzak :) sanırsam bi süre daha uzak olacak ..
ama ikimizde istiyoruz hayırlısı olsun :)

sağol datlucadı evet evliliğe uzak .
Aslında evlilik bize uzak :) sanırsam bi süre daha uzak olacak ..
Ama ikimizde istiyoruz hayırlısı olsun :)

hayırlısı olsun güzelim. Ne demişler geç olsun güç olmasın

tatlı rüyalar

Hoşgeldin DatluCadu

Rüyamda eski sevgilim bizim eve gelmişti. Evimiz eski bir evmiş, eşyalar iyi değil. Kendi evimizden farklı yani. Önce başka bir erkekle karşılaşıyorum odaya girince. Sanırım okuldan eve gelmişim, o şekilde odaya girdiğimde birini görüyorum karşımda. Esmer bir erkek. Sözde bu esmer erkek 'o'ymuş. Ama diyorum ki bu çocuk o olamaz. O bu kadar çirkin değildi. Sonra laflamaya başlıyoruz biz bununla. İyi bir insan. Ama nasıl geldin, niye geldin diye soruyorum, şaşırıyorum vs. Ardından ben 'o' değilim ki zaten diyor bu kişi. Rahatlıyorum ben de bunu duyunca. Odaya bir komşu giriyor ayy bu kim, evde ne işi var, nasıl girmiş diye telaş yapınca bu esmer erkek hemen çıkıyor odadan hızlıca. Gidiyor evden. Biraz zaman sonra eski sevdiğim geliyor evimize. ( Bizde kalacakmış. Diğer odada duruyor. Onu görmüyorum. Bu kez diyorum ki ben de onun yüzüne bakmayacağım, nasıl olsa benimle konuşmuyor. Ve banyoya gidip aynaya bakıyorum ve iyi görünmüyorum. Makyajım güzel olmamış vs. Beni görmesin bu şekilde diye düşünüyorum. Evde onunla karşılaşmayayım diye özenle hareket ediyorum. Bizde 2 gün kalıp gidecekmiş. Annem de diyor ki kalsın tabi. Hatta benden önce annemin haberi olmuş geleceğinden. (gerçek hayatta tanışmıyorlar tabi ki de. :S) Başka bir odaya giriyorum ve onun bavullarıyla karşılaşıyorum. 2 tane kocaman bavul getirmiş. Ağzı açık ikisinin de ve lüks iki bavul da. Diyorum ki parasal durumu da iyi. Ne güzelmiş bavulları. Cüzdanı bavulun üstünde, ona dokunuyorum. Birkaç kağıt var onlara dokunuyorum. İşle ilgiliymiş sözde bu kağıtlar. Yine içim acıyor ama boşveriyorum bu kez. Çıkıyorum o odadan. Ve sonuç olarak, birbirimizle konuşmadık. Yüzüme bakmadı. Hem benim evime geliyor hem de benimle alakası yokmuş gibi davranıyor.

hayrola;

baban yaşıyor mu canım ? annen senin eğitiminle yada erkek kardeşin varsa onun eğitimi için çabalıyor gibime geldi.
yada hayır için uğraşıyo.

babam yaşıyo cnm:26:evet ikiside doğru annem hayır işleri içinde erkek kardeşimin eğitimi içide uğraşır
bu arada çok isabetli senin yorumların,bravo

bunu da yorumlar mısın?
bi kaç gün önce rüyamda eski arkadaşlarımı görüyodum,geçen gün mesela ilkokul arkadaşlarımı gördm bizim okula gelmişler,bi kafede oturuyorz sora ben onları eve davet ediyorm
dünde liseden pek samimyetimin olmadığı bi arkadaşı gördm 3yıldırda haber almıodm yolda karşılaşıomuşuz onun yanında küçük bi çocuk var,sora evine doğru gidiorz eski erkek arkadaşımla da karşılaşıorz uzaktan el sallıyo meğer biz tekrar çıkmaya başlamışız ama benim tereddütlerim var,arkadaşıma diyorum ki ya biz tekrar başladık ama bu iş yürümez gbi,onun okulu problem nası olcak bilmiyorum falan diyorm,nese bunun evine geliyorz evde babasıda varmış,bize ders çalışın falan diyo test çözdürmek istio
daha öncede ortaokuldan bi arkadaşımı görmüştm,onunlada benzer şekilde bi yerde karşılaşıyorz işte tam hatrlamıyorm..
senelerdir görüşmediğim haber bile almadığım insanları görüyorm bu ara hep rüyamda?

DadluCadu nolur benim rüyamıda yorumla çok korktum uyandığımda. Ben kedileri çok severim özellikle sokak kedileri yol kalabalıkmış felan demem pisi pisi diye kovalamaya başlarım vallahi kedileri :) Rüyamda oturduğumuz binanın zemin kattaki balkonun altında böle şişman tombul, gri beyaz renklerde ama yüzüde erkek yüzüne benzeyen bir kedi yatıyormuş. Ben tabi gene pisi pisi gel yanıma diyorum ve kedi üstüme üstüme geliyo korkuyorum bahçe içlerine doğru kaçarken bu defa annemle ikimizin üzerine doğru geliyor. Sizi yemeyi düşünüyodum ikinizi bir yicem ne güzel diyo ve saldırıyo bize. Bütün bina ayaklanıyo kediyi bi şekilde zapdediyoruz o da üstüne kırmızı kapaklı bir kitap koyarak. Kitaba dayanamıyor. Daha sonrasında annem rahatsızlanıyor ve sağlık ocağında onu beklerken sokak köpeğinin havlamalarını duyuyorum. Yanıma yaklaşıyor baya. Ondan kaçayım derken köpeğin kuyruğundan bir et parçası geçiyor elime. Ve köpek sakinleşiyor. Anneminse kanser riski taşıdığını öğrneiyorum ve bağıra bağıra ağlarken, yine bizim muhitten bir tanıdığımız (26 yaşlarında bir erkek ) benden telefon numaramı istiyor. Numaranı ver öyle git diyor ve rüya burada bitiyo. Biraz çocuksu duruyo rüyam ama ben korktum yaa !!

canım yorumlar için saol bende sürekli rüyamda 2 erkek çocuğum oldugunu göryorum zaten bir tane var 3 tane oğlum oluyor merak ettim nedir yaaa birde gecenlerde mor taslı bir yüzük gördüm çok hoştu biri hediye etti ama kim hatırlamıyorum şimdiden tesekkürler

benmde rüyamda komşum bebeğini komşunun küçük kızına vermiş baksın diye bi yere kdr gitmiş kızda 10 11 yaşlarında sonra ben alıyorum çocuğu gdiorum onların eve seviyorum öpüyorum fln çok özeniyorum snra başımıza annmler fln geldi bebeğin üsütnü fln açtılar bnde hemen örttüm üstünü .bu birincisi ikinciside bi sürü bozuk param vardı brine gösterirken yerlere düştü yere bitane düşüyodu 5 tane buluyodum yerde fln bnmkileride yorumla evli değilimm ben bebekleri çok severm ama.

genelde rüyalarımı hatırlamam ama bu rüyayı hatırlıyorum nedende:)
annemlerle biryere gidiyoruz elimde ne oldğnu bilmiyorum ama evraklar var giderkende banka gibi bi yere uğruyoruz
o evraklarla baya uğraşıyorum ve ben orda arkadaşımı aramaya başlıyorum (sevgilimi yani orda çalışıyomuş gerçektede bankada çalışıyor ama) birilerine soruyorum dolaşıyorum içerde bulamıyorum sonra bi odadan çıkıyor 'tühh ya unuttum yer ayırtmayı' falan diyo birine arkadaşıda (sana sürpriz yapıcak işte) diyor annemde oturuyor oda yanıma geliyo 'sus sus bu annem benim' diye işaret ediyorum..olsun nolcak nasılsa evlencez gibi bişeyler söyleyrek bi sevinçle ve rahatça konuşmaya başlıyo tanışıyolar annemle) ben çok seviniyorum buna
sonraa çıkıyorum ordan gidiyorm arada başka bişeyler gördüm sonra onunla aynı yerdeyiz yine konuşuyoruz biyere gidiyoruz falan
böyle bir rüya nedir merak ettiğim kısmı bu????
teşekkürler şimdidenn

yok bacım kupe felan hedıye etmedıler aılemle ozlem gıderdım guzeldı hersey.. hayrolsun ınsallahhhh

Datlucadu lütfen annemn rüyasına bi yorum yaparmısın kimse bişey diemior( Annem rüyasında beni ve abimi görmüş. Bana çikolatadan çok güzel bir gelinlik dikmiş tülleri ince kat katmış uçusuyormuş rüzgarda. Abimede takım yapmış çikolatadan ama abim benimkini kıskanmış ve onunkini daha güzel yaptın benimkini neden güzel yapmadın diyerek kızmış.Annemde oğlum o kız onun tabikide daha güzel olması gerekiyor demiş.

selam canım

bugün rüyamda işyerimdeydim.
benim dogum günümmüş o gün ve aynı zamanda işten bir arkadaşında aynı günmüş..
benim pastam hazır pembe pembe frambogazlı mı ne işte ondandı.diyorum ki ben sizde ikinci pastayı istedginiz gibi alabilirsin..o da çikolatalı olabilir diyorum..

teşek..şimdiden.

datlucadu benim rüyamıda yorumlayabilir misin ??
renancım öncelikle hayrola. yatarken acaba parmağının üstüne felan geldinde parmağın mı acadı.
yada acaba bi kazaya felan mı şahit oldun.
aklıma bunlar geliyo.

kız sen bu oğlanı çıkarmamışmıydın hayatından. anam ben sana geçen demedimmi o seni kirli çorapları gibi çıkarmış atmış diye. daha ne düşünüyon.
neyse çok paylamayım, olumlu bir gelişme sen onu unutmak için ciddi çaba harcıyon. içinde hala bi umut olsaydı konuşmuyo diye üzülürdün rüyanda. pekde guruluyuz, çirkin görmesin felan diye uğraşıyon. eferim kız.

evet öyle oluyo canım. belki bu aralar onlardan biriyle rastlaşırsın. hatta annenin vesilesi ile bile olabilir bu.
hayrolsun inşallah.

hayrolsun canım. hakketen ürkünç bir rüya imiş.
çok hır gürlü bir ortam var. bi kavga ortamı gibi. iyilik yaptığın yada yaptığınız birileri nankörlük ediyor. yardıma ihtiyacınız olduğu zaman kimse yardım etmiyor. dedikodu felan var. tartışmalı kavgalı bir dönem bekliyor gibi. sakin olmalısın. eğitiminle alakalı bir durum varsa , kesinlikle devam et. yeni tanışacağın insanlar olabilir. temkinli yaklaş.

herşeyi allah bilir tabi. hayrolsun inşallah.
tatlı rüyalar

hayrolsun inşallah. güzel haberler bekliyor seni inşallah.

evli değilsin ama evlenmeyi istiyosun , sorumluluk almak istiyosun. ve bu aralar eline para geçebilir.
hayrolsun inşallah.

hayrolsun inş. sevgilinle olan konuşmalarınızdan etkilenmediysen ki ,sen evlilik istiyosun galiba, bu aralar sözlenme durumu felan olabilir.

allah bilir tabi. tatlı rüyalar.

hayırdır inşallah. allah ağzınızın tadını bozmasın. annen sizler için güzel evlikler istiyor, evliklik hazırlıkları yapıyor olmalı ama senin için biraz daha fazla yapıyor galiba, buda vicdanını rahatsız etmiş olmalıki rüyasına girmiş
tatlı rüyalar

hem istediğiniz gibi alabiirsiniz diyon hemde çikolatalı olsun diyon gı, bu nasıl iş. başklarını iine çok mu karışıyo ne

hayır olsun inşallah ,tatlı rüyalar

Sağol dadlucaducum teşekkür ederim yorumun için. Ya bu aralar annemle ikimiz hep aynı rüyayı görüyoruz. Ben arada bi eski sevgilimin facesine bakarım ne yapmış diye. Annem sabah uyandığında sakın bakma cansu çok kötü bişeyle karşılaşacaksın dedi. Bende gece aynısını gördüm. Tersine çıkması mümkün mü canım

Datlu cadı selam
Dün rüyamda hamileymişim karnım burnumda nerdeyse doğurcam.Sonra hastaneye gidiyorum suyum geliyo karnım küçülüyo ama doğurmuyorum.Doktorda diyoki senin karnın çok küçük sen daha doğurmazsın ben de diyorum ki çok büyüktü bu hafta zaten doğum yapacaktım ama suyum gelince karnım küçüldü diyorum.bnei hemen hastaneye yatırıyolar.Ben bebeğime zarar gelicek diye öyle ağlıyorum öyle ağlıyorum ki.Sevgilime telefon ediyorum gel diye kızıyor kapatıyor telefonu içim acıyor,annemi arıyorum gelmiyor sonra bir ara geliyor ama hiç iyi davranmıyor ben sürekli derin derin nefes alıp veriyorum bebeğime oksijen gitsin diye.Ağlıyorum,üzülüyorum.Suyu yok artık nasıl duruyor içerde filan diyorum.Hastaneden başka biryere gidiyorum,sonra ben hastaneden kaçtım mı diyorum niye kaçtım ya bebeğime zarar gelirse diyorum.Öylece uyandım.
Normalde evli bile değilim.Hayırdır inşallah:)

Ya evet işte demiştin de, ben bir daha gördüm. Dedim noluyo yaa... Bu kez ben de bakmadım yüzüne. Rüyada aldım intikamımı. Sağol canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…