anladım canım.sekreterlik canım
selam canımselam cnm
rüyamda banyo yaparken vücudum yaralar gördüm bi kaçtane..
gögsümde küçük şekilde ve gül şeklindeydi hatta
2..kız arkadaşımdaydım evlerinde ..onun bir kız kardeşi vardı zaten ama ben yokken bitane daha olmuş..onu aldım kucagıma çok tatlıydı ama bir gözü yırtık gibiydi..korktumm
sonra eve meyveler geldi
teşek şimdiden
Günaydın,
Rüyamda ; nişanlımla ölmüşüz hayaletlerimiz öbür dünyada dolaşıyordu.. ama çıkmak istiyoruz oradan. kendi evlerimize gidiyoruz hayalet olarak.. mevlut okutuluyo ikimizin evlerinde de. bizi kendi annelerimiz hariç kimse göremiyor. birtek onlarla konuşabiliyoruz. helvalar dağıtılıyodu..
Allah hayırlara çıkarsında... nedirki bu? içim ürperdi..
rüyamda tekrar tekrar ev satın aldığımı görüyorum evi boş olarak görüyorum babamla birlikte eve girdim masanın üzerinde beyaz bi tabak vardı nedir acaba anlamı :26:
bu mdur budur. süper ciğim
:90:
hayır olsun inşallah. ailede yaşlı bir üye varmı. babane , dede v.s.Bende Rüyamda Eşimi Ve Görümcemi Bi Restoranda Gördüm Eşim Oturuyodu Görümcem Ayakta. Bende Su Getiriyorum BöyLe 1buçuk LitreLik SuLardan Ve Eşimin Önüne Koyuyorum İç Diyorum. O Arada Babam Giriyo restoranda ve Benim Acil köye Gitmem Lasım Diyo Onu uğurLuyoruz Hep BirLikte.. BöyLe Bi Rüyaydı Sizce Ne AnLama Geliyo :s
yeni bir başlangıç olabilir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?