Rüya Yorumları Naçizane Rüyalarınızı Yorumlayabilirim..

datlucadı arkadaşım merhaba nasıl rast geldi ya tamda ben dün gördüğüm rüyaya bakacaktım anlamına sana anlatıyım yorumla sana zahmet.
şimdi dün değil ondan önceki gece rüyamda 2 tane hırsız görüyorum işyerime girmiş bunlar geliyorum bakıyorum ofiste masamın üstü boş diğer hiç biyer ellenmemiş sadece masamın üstündekiler çalınmış. bakıyorum sağa sola arıyorum hırsızlar tuvalette çıkıyolar. birini ben korkmadan elimle itekleyerek kapıdan kovuyorum orada uyanıyorum. dünde rüyamda fare gördüm eşimde vardı rüyamda ama tam hatırlayamıyorum sadece fareyi hatırlıyorum. yorumlarsan sevinirim

teşekk yorum için dün karşıktım evet sadece bu kadarmı yani:84:
bolluk bereket yazıyor nette:89:

anlaşamadığım yokta. yeni biri alındı buraya 1 hafta oldu başlayalı. hayırlara çıksın inşallah

selam cnm
rüyamda banyo yaparken vücudum yaralar gördüm bi kaçtane..
gögsümde küçük şekilde ve gül şeklindeydi hatta

2..kız arkadaşımdaydım evlerinde ..onun bir kız kardeşi vardı zaten ama ben yokken bitane daha olmuş..onu aldım kucagıma çok tatlıydı ama bir gözü yırtık gibiydi..korktumm
sonra eve meyveler geldi
teşek şimdiden

selam canım

iç hesaplaşma olabilir. belkide, vücudunda beğenmediğin uzuvların vardır onlarl ailgli kendini eleştiriyor olabilirsin.

yeni evlisin ve çocuk yapma fikri sana ürkütücü geliyor.

hayır olsun inşallah.

dadllu kız dün akşam aynaya bakıp kendime demiştim..ay hamile kalırsam vücüdum bozulu..nasıl olurum sonra ya demişştim kendime
bu mudur acaba

Günaydın,
Rüyamda ; nişanlımla ölmüşüz hayaletlerimiz öbür dünyada dolaşıyordu.. ama çıkmak istiyoruz oradan. kendi evlerimize gidiyoruz hayalet olarak.. mevlut okutuluyo ikimizin evlerinde de. bizi kendi annelerimiz hariç kimse göremiyor. birtek onlarla konuşabiliyoruz. helvalar dağıtılıyodu..
Allah hayırlara çıkarsında... nedirki bu? içim ürperdi..

rüyamda tekrar tekrar ev satın aldığımı görüyorum evi boş olarak görüyorum babamla birlikte eve girdim masanın üzerinde beyaz bi tabak vardı nedir acaba anlamı :26:

bu mdur budur. süper ciğim

:90:

Son düzenleme:

ömrünüz uzuyor inşallah canım. başka bi bişey arama. allah mesut etsin

rüyamda tekrar tekrar ev satın aldığımı görüyorum evi boş olarak görüyorum babamla birlikte eve girdim masanın üzerinde beyaz bi tabak vardı nedir acaba anlamı :26:

yeni bir başlangıç olabilir mi

bu mdur budur. süper ciğim

:90:

hayır olsun inşallah. ailede yaşlı bir üye varmı. babane , dede v.s.

selam canım. rüyamda eski sevgilimin evine gitmiştik. annem, ben, kardeşim, babam... cümbür cemaat onlardaydık.
başka şehirde onlar ama sözde çok çok uzaktalarmış da biz oraya gitmişiz. küçücük bir odada beraber oturuyorduk.
sonra o geldi yan tarafımdaki koltuğa oturdu. ayağını kaldırdı koltuğa doğru. o esnada ayaklarında parmakarası terlik olduğunu gördüm. siyah parmakarası terlik... ayakları olduğundan küçüktü ve ten rengi esmerdi. oysa ki normalde epeyce beyazdır. bana bakmadı yanımdaki koltuktayken. sonra çaprazdaki koltuğa oturdu, bir an dönüp benim yüzüme baktı. ben gülümsedim. ama onda bir işaret göremedim. bir yandan da diyorum ki niye böyle yapıyor acaba? beni seviyor aslında vs. televizyona bakıyordu sanırım sonrasında.
ben yanına gittim bu kez ve nasılsın dedim. sizi görmeyi hiç ummuyordum dedi bana. yüzü gülmedi hiç ve pek konuşmadı, hatta hiç konuşmadı bakmadı bana vs. bir de onun terliğini görünce kardeşim bir market poşetinden babama parmakarası terlik çıkardı. poşet de biraz tozluydu. sanki denizden gelirsin de terlik kum olur falan, öyleydi aynen. ben ve annem de şaşırdık noluyor niye o terliği getirmiş diye. babam da iyi oldu ver dedi, aldı terliği. ama biz giyinmesini istemedik sanırım. bir de ben sevdiğim kişiyle konuşurken böyle yüzüm olduğundan daha dolgundu, yanaklarım pembeydi, saçlarım açıktı daha uzundu. ve onun babasıyla benim babam balkonda oturuyorlardı.

meslea çok sevdiğim kuzenimi, başka akrabalarımı falan da bana kötü bir şekilde bakarken, ya da bana surat asarken görürüm. onları arayıp konuştuğumda niye öyle oldu acaba falan derler. niye öyle görüyorum bilemiyorum.

Son düzenleme:
ay neredeyse yazmayı unutuyordum. yine bugün gördüm bu rüyamı da. ailemle beraber mutfaktaydık. tabi bizim gerçek evimizdeki mutfağımıza benzemiyordu burası. daha farklıydı. annem bir şeyler doğruyordu vs. sonra karşıya baktık beraber. masmavi bir müthiş bir deniz ve tam ortasında beyaz büyük bir yalı vardı. şunun gibi.

hayranlıkla baktık oraya, denize. babam dedi ki işte burası pamukkale. :s normalde alakamız yok pamukkaleyle falan. ben de diyorum ki aaa ne güzel. bu tarz konuşmalar geçiyor. bu manzara da tam mutfağımızın karşısındaydı. babam da annem de çok mutluydu. ardından bir de ben yurtdışına gidecekmişim, biriyle evlenip gidecekmişim sanırım. çok uzak bir yermiş orası. ama diyorum ki eşya götürmemeliyim, yol uzak. birkaç parça şey yeter orda yenileri alınacak diyorum. böyleydi bu da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…