Rüya Yorumları Naçizane Rüyalarınızı Yorumlayabilirim..

ufukta bir evlilik mi görünüyor acaba canım. ama eski sevgilin hala aklında. önce onu unutmalısın o seni unutmuş.

hayır olsun inşallah

Herkes eski sevgili rüyaları yazıyor. Bir tane de ben yazacağım yine. Pffff... :26:

Ya böyle karşımda oturmuş hafiften üzgün ve ciddi bir şekilde yüzüme bakıyordu. Biraz da ifadesizdi yüzü.
Gülümsemiyordu hiç. Bir sandalyede oturuyordu.
Niye öyle baktığına anlam veremedim.

Son düzenleyen: Moderatör:

istekmi yapıyoz burda kız. ilahi. hayır olsun ne diyim.

dadlumm

erkek kardeşim rüyasında doktor görmüş..

birde bir kızın peşinde koşuyormuş hep..
insanlara bakıyormuş..ama iki insan gördüyse diyelim bunu 4 insan olarak görüyormuş..
ama sadece o öyel görüyormuş..deli gibi bişey yane..rüya içinde rüya görmüş..delirmiş rüyada sanırım..
teşek..şimdiden..

istekmi yapıyoz burda kız. ilahi. hayır olsun ne diyim.

Yok canım öylesine yazdım işte. :26:

'Hayır olsun ne diyim' ne demek oluyor? O artık seni istemiyor demeni istiyorum. Valla güç veriyor bu bana.
Yoksa bir daha yazar mıydım buraya rüyalarımı.

Bu rüyada olumsuz değil mi sence? Bir şey düşünmedin mi ki? :26:

Son düzenleyen: Moderatör:
Rüyamda tüm ailemle birlikteydik ve ben herkese çay dağıtıyordum fakat nerdeyse atarak veriyordum bardakları.Annem bardağı yakaladı hiç dökülmedi ama babamla ve diğerleriyle tartıştık.Birde büyük halamın büyük kızı annesine ve benim anneme yelek takım almış biri gri biri siyah annem gri yeleği giyiyor diğer parçanında siyah olanını alıyor halamda siyah yeleği giyiyor ve diğer parçanın gri olanını alıyor bende niye takımı aynı renk almıyorsunuz diyorum onlara......

slm kizlar bene bu topige yazim dedim umarim tatlucadi arkadasim yorumlarsin bu neyin nesidir anlamadim 1 yıldır aynı kısıyı ruyamda goruyrum
Mahalle komsumuzun oglu daha ilkokula giderken ask mektubu falan gondermisti bana yani ole birseyler oldu ama sonradan hicbirsey kalmadi cocukluk iste gulduk gectik sonradan bile dusunun hatta kardesleri arkadasimdir evlerie bize cok yakin normal bir kisiydi benim icin kirk yil dusunsem aklima gelmez yani ama bir yildir duygusal olarak yakin goruyorum ama neden anlamiyorum her zaman ruyamda belki haftada bir kez bilinc altimi diyorum dedigim gibi kirk yil dusunsem aklima gelmez simdi Allah sukur mutlu bir evliligim var cocugum var bekar olsam bir nevi dicem bana bisey anlatiyor bu ruyalar ama ne alaka cozemedim gecende onun kardesini bana cok guzel tasli beyaz bir ayakkabi hediye ederken gordum.cok begendim ama ayagima giymemistim hatta biz uzakta oldugumuz icin diyorumki ayakkabilari bana gonder cok guzel ama ayalkkabilar tasli tasli parlak bole.

neyse gecen gunde malum kisiyi yine ruyamda gordum bana beyaz bir kutuda iki cift sanirim emin degilim inci gibi kupeler hediye ediyordu cok begeniyorum sonra karisikliklar var ama tam hatirlamiyrum

internette baktim arkaaslar ruyam bisey anlatabilirmis ama ne olabilirki esimden once erkek arkadasim ruyama bu kadar girmedi be ne alakasiz kisilik

arılar gördm rüyamda..5-6 tane vardı,etrafımı sarmışlar ben balkondayım,sora bi tanesi burnumdan bi tanesi de ayağımdan soktu.ayağımdan sokan pek etkilemedi ama,burnumdan sokan baya şişirdi,zor nefes alıyodum,bende onu öldürdm ama iş işten geçmişti tabi:95:

bayılırım rüya tabirlerine :87:
ben de anlatayım bari. iki ay önce gördüm bu rüyayı. eşimle beraber bi yere tatile gidiyoruz. otel odamıza çıkıyoruz. kapıyı açınca. odada etrafı çiçeklerle süslü çok güzel bir havuz görüyoruz. havuzun içinde de kahverengi iki beşik. hatta leopar desenli ikisi de çok mutlu oluyorum ve eşime diyorum ki ikiz çocuklarımız mı olucak eşim de bana bakıp gülümsüyor. işte rüyam bu. 5 aylık evliyim çocuk istiyorum ama olmuyor. doktora da gittim bi sorunun yok dedi. eşim de doktora şimdilik gitmek istemiyor. 1 sene bekleyelim diyor. rüyamı yorumlarsanız sevinirim.

dadlu_cadu nolursun bidaha yorumla rüyamı. Dün gece çok sıkıntılı yattım. Ama sıkıntılı olmamı gerektirecek bişey yoktu aslında. Rüyamda ben ve annem yine eski sevgilimin bulunduğu ile gidiyomuşuz. Annem ben mutlu olucam diye çok mutlu. Eski erkek arkadaşım da beni mutlu etmek için herşeyi yapıyor. Üçümüz bir parka gidiyoruz. Yeşillikler içinde çok güzel bi yerdi. Bi banka oturuyoruz. Ortamızda eski sevgilim oturuyor. Annemle sürekli konuşuyolar. Eski sevgilimin gözü sürekli bende. Beni mutlu etmek için, yüzümü güldürmek için çok çırpınıyor. Ama ben başımı sağa çevirmiş gizli gizli ağlıyorum. Hiç mutlu değildim. Uyandığımda da gerçekten ağlıyordum. Geri yattım ve bir rüya daha gördüm. Birisiyle çıkmaya başlamışım. Bizim muhitten bir tanıdıkla. Beni gizli bir bölmede oturtuyor. Benim kız kardeşimde varmış. Kız kardeşimde çıktığım kişiye aşıkmış ve biz kızkardeşimden gizli çıkıyormuşuz. Tahtalar üstünde yürüyorduk. Ve burada biraz ayıp olucak çok özür dilerim ama. İçinde siyah balıklar olan koca bir kovaya çişimi yapıyordum:78: Ne demek bunlar?

bu benim değil senin kendine söylemen öenmli canım.

ruyamda esim kendini silahla vurup oluyor bende deliriyorum

konuda acmistim burayi gormedimm

hayırdır inşallah. çok dramatik bir sahne . eşinin iş hayatında bir olumsuzluk yok ise tamamen etkilenme diyebilirim.

Kalpten gideceğim bir gün galiba.Ama çok şükür şu 2 gündür biraz daha iyiyim ...

rahat ol güzelim be. biliyorum söylemek kolayama insna kendini kastıkça herşey ona daha ağır geliyor.

çok sivri dillsisn. insanları sözlerinle kırıyosun. biraz dikkat.

bence kendini şartlandırma bişey olcak diye.eğer kendini bu kadar şartlandırısan herşeyden çok çabuk etkilenirsin. mutlu bir evliliğin varmış. allah mesut etsin. rüyaları unut . üzerinde düşünme.

bu aralar bol miktarda eleştiri alabilirsin. biraz ağır eleştiriler olabilir.

bebek özlemi çektiğin için bu tür rüyalar görmen normal canım. henüz çok yeni evlisin problem olacağını sanmıyom.

öncelikle çok tuvaletin gelmiş olamlaı . rüyayı yarıda kemesk istemediğin içinde bu haceti rüyanda gideriyon.
ama rüyaların bilinç altı canım. esk arkadaşını çok özlüyo olmalısın. ondan hep bi beklenti içindesin. anennde hep işin içinde. oda barışmanızı istiyo galiba yada sen annenin onayı olsun istediğin için onu hep işin içine katıyon.
Rüyamda bembeyaz bir elbise giymiştim diz altıydı ve çok yakışmıştı.....

bu aralar kafan rahat mış ya ondan

Son düzenleme:
Rüyamda tanımadığım bi adam boynuma bi kolye taktı ve kolyeyi takmadan önce bi kağıda 13 yazdı 2013 flan mı ne :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…