arada kaynamuş özür dilerim datlum. öpüyümde geçsinhani benimki..:44:
dadlumm
erkek kardeşim rüyasında doktor görmüş..
kardeşinin rüyasına gelince . bi kıza mı aşık kardeşin. dertlerinin doktoru olarak o kızımı görüyo acaba:44: sadece bi yorum
Rüyamda tanımadığım bi adam boynuma bi kolye taktı ve kolyeyi takmadan önce bi kağıda 13 yazdı 2013 flan mı ne :26:
arada kaynamuş özür dilerim datlum. öpüyümde geçsin
dadlumm
erkek kardeşim rüyasında doktor görmüş..
kardeşinin rüyasına gelince . bi kıza mı aşık kardeşin. dertlerinin doktoru olarak o kızımı görüyo acaba:44: sadece bi yorumöyle deli dolu aşıkta degil kendisi..bir kız arkadaşı var ama
evlilik istiyomusun canımRüyamda tanımadığım bi adam boynuma bi kolye taktı ve kolyeyi takmadan önce bi kağıda 13 yazdı 2013 flan mı ne :26:
sevdiğinle evlenmek isityosun galiba canım.Sevdigimle bir minik kiz bebegimiz oldugunu gördüm.
evlilik istiyomusun canım
sevdiğinle evlenmek isityosun galiba canım.
sevdiğinle evlenmek isityosun galiba canım.
bu benim değil senin kendine söylemen öenmli canım.
Ben anlattığım o rüyayı çok önceden görmüştüm ve 1 hafta sonra eski sevgilimle konuşmamız olmuştu.
Yani onunla iletişim kuracağıma delaletmiş demek ki.
Onunla konuşabilirsin gibi bir yorum yapacak mısın diye test etmek istemiştim çünkü diğer rüyalarla ilgili dediklerin de çok alakasız geliyor bana. Mesela dövme görünce yorumun şu olmuştu 'dövmeli arkadaşın var'Ayy çok gülmüştüm yau.
Neyse canım kolay gelsin sana.
rica ederim canım.Canım rüyamda üst ön dişlerimden biri eğri ve kısalmıştı.Birde çok eski bir arkadaşıma 2.doğumumda kızımın olduğunu ama doktorumun doğumsırasında yanlış bir hareketle kızımı öldürdüğünü anlatıp ağlıyordum.Anlattığım arkadaşım çocukluk arkadaşımdı yıllardır görmüyorum aslında yüzünü...
Bu arada diğer yorumların içinde sağol
etrafınızda hamile biri var mı canımİyi günler..bende yorumlarınız için rüyamı sizinle paylaşmak istiyorum.dün rüyamda mavi eşofman giymiş bi erkek çocuğum vardı kucağım.küçük tombul ve de çok tatlı bi bebekti..ondan önceki gece de mavi bi ipten erkek bebeğe göre pantolan örüyordum.normalde bekarım..
canı m ya sanki sen sıkıtılı durumda olmana rağmen güçlükeri aşmak için baya çabalıyosun gibime geldi. ve sonunda başarılı oluyosun. sırtında bir yük önünde aşman gereken bi engel. hayırlısı olsun bakalımselam...
canım bende geçen gece şey gördüm.
kendimi hamile gördüm beş aylık.ama resmen gerçekten hissettim sanki.
o halimde çok dik bir yokuşu çıkmaya çalıştım vede çıktım sanırım.
dün gece rüyamda sevdiğimle el ele kol kola sarılmış geziyoruz yerlerde beyaz kuş tüyleri var bana gösteriyor onları ama çok değil tektük yani..kimisi büyük kimisi küçük falan acaba anlamı ne canım
erkek arkadaşım yok ve evlenmeyi düşünmek için şuan için çook erken
başka anlamı ne olabilir ki :26:
uçmak her zaman güzeldir. günahlarından kurtuluyon derler. hayır olsun inşallah. yada bi sıkıntından kurtuluyon.bnde uçtuğumu gördüm tatlım ülke ülke gezdim muhteşem bişeydi
cenım annen veya yakınızlarınızdan biri rahatsız ise , annen bu durum için oldukça endişeli. ve gözünde biraz büyütüyo. ama çokda sabırlı bir bayan olmalı. tevekkelde galiba. allah iyiliğini versin.annemin 2 rüyasını yazıcam datlucadu
1.siarmağı kopmuş,orta parmağı..bi kavanoza koyup hastaneye gidiyomuşuz,ama doktorlar dikmiyolarmış,ilgilenmiyolarmış,sora annem kızıyomuş doktorlara hemen müdahale etmeniz gerek,benim alt dişlerimde oynuyo,bi hastalık olabilir,neden tetkik etmiyosunz diyomuş,sora babam bi tanıdık bulmuş,annemi muayene ediyolarmış beyaz bi önlük giydirmişler..bu arada bizi merak etmiş biz dışarda bekliyomuşuz,bi bakiim iyi olduğumu söliim,yalnız kaldılar diyomuş ama kapılar kapalıymış,bi türlü bize ulaşamıyomuş sora kapılar açılmış kendiliğinden bize doğru gelirkende parmağı kendi kendine düzelmiş eski haline gelmiş:26:
2.rüyasındada anneannemi görmüş hastanedelermiş yine anneannem tekerlekli sandalyedeymiş,teyzemde varmış yanında,sora annem işlemleri yaptırmak için içeri giriyomuş,teyzemde anneannemi bırakıp annemin peşinden gidiyomuş.bu arada anneannem kaybolmuş,annem teyzeme kızmış,neden yalnız bıraktın şimdi nası bulcaz yürüyemezde tekerlekli sandalyedeydi falan diye,bu arada 3 tane dua okumuş,anneaanemi bulmuşlar sora karşısına çıkmış
gözünde büyüttüğün şeyler varsa çok büyütme .merhaba canum:80:
rüyamda:87:
kaynımı gördüm..birine bir hediye alması gerekiyormuş..ben kimle alsam diyor..
diyor bana senle gidelim..ben yarın arabayla seni evden alırım diyor ..annemden yane..
ertrsi gün oluyor ben beklemiyorum bir şey bırakmya çıkıyorum o gelene kadar..o beni buluyor..aa bakıyorum ki motorbisikletle gelmiş..
ay diyorum ben binemem ona..neyse biniyorum ilkten gözümü kapatıyorum.sonra sokaktan hopp gidiyoruz güzelce..
teşek..şimdiden..:81:
allah iyiliğini versin emi kız. ben falcımıyım. hoş allahtan başkasının kudreti yoktur bilinmeyeni bilmeye.
seninde kudretin yok güzelim beni test etmeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?