hayırdır inşallah. kendini bi takım şeylere karşı korumaya almışsın gibi. biraz da umursamalık yada boşvermişlikmi var acaba . insanlar sana ateş ediyo ve sana bişey olmuyo. ya eleştiriler var umursamıyosun, ya senin üstüne çok geliyolar ama artık boşvermişsin yada sarıldığın kaban var ya , o sarıldığın bir kişi yada olgu seni koruyor insanların kötülüklerinden. anlatabildimmi bilmiyorum.ben bugün rüyamda bir kutlamaya gidecekmişim arkadaşımla. epeyce insan olacakmış orada. üzerimde upuzun kalın bir kaban var. bana büyük geliyor. füme renginde. ama üşüyorum ve üzerimden çıkartmıyorum onu. normalde o tarz bir kaban giymem aslında. her yere onunla gidiyorum. zaten dışarılarda dolaşıyoruz hep. kutlama için birkaç saat varmış daha bu yüzden ben de oraya buraya gidiyorum öyle kendi halimde. önce birkaç arkadaşla takılıyorum bir inşaat yerindeyiz. ben inşaat halindeki binanın ordan geçiyorum. işçilerden biri diyor ki 'dikkat et kafana bir şeyler düşebilir, bak düşüyor' diyor. evet gerçekten de bir şeyler yukardan geliyor aşağı doğru. inşaat parçaları, kireçler falan. ben de hemen çıkıyorum ordan bana bir zarar gelmesin diye. ama arkadaşlarım kalıyorlar. onlara sesleniyorum siz de ayrılın ordan ama zor oluyor biraz onlar için ve sonuçta hiçbirimize bir şey olmuyor. ben tek başıma yürüyorum yolda, bir sürü yol var ama bir sürü... hepsi dar yollar ve sürekli nereye dönsem önüme bir başka ara sokak çıkıyor. bazıları daha geniş tabi... ve bu yolda terörist gibi yüzlerini bir şeylerle kapatmış eli silahlı erkekler var. hepsi ben, gördükleri an üzerime ateş ediyorlar. ama hiç acı duymuyorum ve ölmüyorum da. ordan oraya gidiyorum hala. neredeyse her sokakta bana ateş edildi. ama hiçbir şey olmadı. korkuyordum ama bir yandan da acaba oyun mu oynuyor bunlar niye hiçbir şey olmuyor bana diyordum. başka insanlara da ateş ediyorlardı. onlar yere yığılıp kaldılar. bana bir şey olmadı. sonra boş bir sokak bulup geçtim ve çıktım ordan. kutlama yapılacak evin apartmanına girdim. eski bir evdi. biri varmış hoşlandığım, onu göreceğim için heyecanlıydım biraz. (gerçek hayatta hoşlandığım biri yok.) yoksa o erkeği görüyorum, çok hoş biri ama suratını göremedim tam olarak. elinde pastayla yukarı çıkıyordu. benim orda olduğumu görmedi. ben bir süre de alışveriş merkezine gideyim dedim girdim oraya. hani sepetler olur ya marketlerde, onlardan vardı. üzerimdeki kabanı onun içine koydum. mağazalara bakmaya başladım. ama sepeti yanıma almamıştım. ardından farkettim ki cüzdanım da o kabanın içinde. sonra gidiyorum kabanım ortada yok. çok telaş yapıyorum. en sonunda cüzdanımı kayıp eşyalar bölümünde bulsam da kabanımı bir türlü bulamıyorum. hava soğuk üzerimde de tül bir üst var. şifon gibi uçuşan bir bluz. ne yapacağımı bilemiyorum. birine soruyorum, mağazaya git bakj diyor ama o dediği mağaza kapanmış. yarın gelip bakarım diyorum ben de. neyse işte kabanım kayboldu yani. kendime kızıyorum bi de o kadar kalabalık ortamda kabanı bırakıp gidersen çalarlar tabi diye. babamla karşılaşıyoruz ona çaktırmıyorum. çıkıyoruz beraber ordan. böyle bir rüyaydı. uzun oldu kusura bakma. yorumlarını bekliyorum.özellikle bana ateş edilmesi, kalbime doğru ateş edilmesi durumunu merak ettim. hayır olsun inşallah.
teşekkür ediyorum önceki yorumun için. bende eski sevgilimin kız arkadaşını ve onun arkadaşlarını gördüm akşam.Beni kıskanır o kız gördüğünde fln aynı okuldayız biz arkdaşları fln.Rüyamdada bize gelmişlerdi baya bi rahatlardı hzmet ettim bnde onlara içeçek bişeyler koydum.sonra açmısınz fln ddim ekmek kestim fln yediler gttiller.Ne alaka dedim yani :) yorumlarsan sevnirim
hasta kimse yok yakınımız cnm,annemde tam tersi çok sabırsızdırcenım annen veya yakınızlarınızdan biri rahatsız ise , annen bu durum için oldukça endişeli. ve gözünde biraz büyütüyo. ama çokda sabırlı bir bayan olmalı. tevekkelde galiba. allah iyiliğini versin.
.
hayırdır inşallah. kendini bi takım şeylere karşı korumaya almışsın gibi. biraz da umursamalık yada boşvermişlikmi var acaba . insanlar sana ateş ediyo ve sana bişey olmuyo. ya eleştiriler var umursamıyosun, ya senin üstüne çok geliyolar ama artık boşvermişsin yada sarıldığın kaban var ya , o sarıldığın bir kişi yada olgu seni koruyor insanların kötülüklerinden. anlatabildimmi bilmiyorum.
ayrıca sen daha öncede inşaat görmüştün galiba yanlış hatırlmaıyosam. annenle geçiyodun galiba, karıştırmadıysam
bebek özlemi çektiğin için bu tür rüyalar görmen normal canım. henüz çok yeni evlisin problem olacağını sanmıyom.
ya aslında annen sabırsızla sabırlı arasında . diğer rüyada da öyle idi. sürekli bir telaş var. ama genel itibariyele sabırlı. aceleci sabırlı diyebiliriz ona. yani acele ediyo ama pes etmiyo.anlatabildim mi. (öylede değil dermişhasta kimse yok yakınımız cnm,annemde tam tersi çok sabırsızdırbaşka bi rüya daha görmüş,biçocuk varmış elinde erkek çocuğu çok da güzelmiş emzirmeye çalışıyomuş sora bakmış belden aşağısı yok çocuğun sora sütü kesiliyomuş emzirirken,teyzeme kızıyomuş yemek hazırlamadın bana sütüm kesildi ben şimdi bu çocuğu nası emzircem diyomuş,göğsünü sıkıyomuş sora beyaz su çıkıyomuş,çocuk su içiyomuş,sora çocuğun annesi geliyomuş,ama çocuğu beğenmiyomuş,isemiyomuş
gördüğü rüyalar pek iç açıcı değil sanırım:26:
anladım canım sağol. ama ben o kabanımı kayebttim alışveriş merkezinde. :26:
evet insanların ne dediğini umursamam hiç. kendi kafama göre takılırım.
inşaatlı bir rüya hatılayamadım şu an.
bir de yine o rüyamın içinde arkadaşımla yan yana durduk bir sokakta ve kafamızı kaldırdık yukarıya doğru. kocaman bir gökdelen vardı. çok uzundu. türkiyede de böyle gökdelenler yapılıyor demek ki dedim ben de. şaşkınlıkla baktık ona. bir de rengi parlaktı altın sarısı gibi. camları parlıyordu gökdelenin. bunu da yorumlarsan çok sevinirim canım.
ve son olarak annemin rüyasını yazmak istiyorum. kırgın olduğu bir akrabamız var, o kişi suçlu anneme karşı. onunla arabaya binmişler, araba içinde anneme canımlı cicimli konuşmuş ama ordan inip bize gelince annemin yüzüne bile bakmıyormuş ve konuşmuyormuş onunla.
bende rüyamda ekmek almaya gitmişim somun ekmek olur ya hani fırına giriyorum neyse alacam 2 ekmek istiyorum ama adam bi tane tam veriyor diğer bi taneyi de farklı 2 ekmeğin yarısından bir yapıp öyle veriyor böyle tam tutmuyormuş gramajı filan bende adama dönüp şimdi size belediye elemanı olduğumu söylesem ne dersiniz diyorum ayrıcafırından sürekli taze ekmekler çıkıyordu ama adam bana onlardan vermiyordu.ben öyle deyince bişey de demediler fazla kaale almadılar beni..
neyse ekmeği aldım çıkıyorum böyle çok dik yokuşlar olur ya kaldırımdan yürüyormuşum ama kaldırım çok dar dükkanların yanından geçerken vitrinlere bakıyorum ama hep beyaz kumaşlarla kapatmışlardı vitrinleri..
ekmek ve beyazı görünce sevinmiştim belki güzel bi anlamı vardır diye..
pazar günü yapılan kpss önlisansa girdim çok çalışıp emek vermiştim bu rüyayıda sınavdan birkaç gün önce görmüştüm..
sınavım fazla iyi geçti denilemez acaba rüyamdan sınavla ilgili bi çıkarımda bulunulabilinir mi..
şimdiden teşekkür ederim...
mrb ben rüyamda eşim bana yüzük almış hangi elim olduğunu hatırlamıyorum ama takıyordu büyük çok taşlı bir yüzük yorumunuz için şimdiden tşklr :)
canım sık boğaz ettim kusura bakma..etrafımda hamile birisi yok...bide dün gecede rüyamda gökten ölü göbekli oturur vaziyette tenleri sararmış adamlar yağıyadu..kim olduğunu tam olarak anlayamadığım birileride onları yicekmiş..
hayırdır inş. dedikodulu bir ortamda bulundunmu canım.
hayır olsun inş. nişan veya düğün tam olarak bilemem ama neticede güzel bir ortamda kutlanacağı, allah mesut etsin.merhaba ben sözlüyüm dün kayınvalidem rüyasında benim ailemle birlikte çok kalabalık bir ortamda çok güzel bir masa hazırladıklarını ziyafet sofrası kurduklarını söyledi acaba nişanınız mıydı yoksa düğün sonrası yemek miydi bilmiyorum ama çok güzeldi dedi acaba bu neye delalet eder?
bir de ben uzun zamandır yüzünü görmediğim ve dargın ayrıldığım bir insanla birlikte sürekli samimi olduğumu güzel anlar yaşadığımızı görüyorum her hafta mutlaka 1 gece görüyorum acaba bunun anlamı ne?
yanıtlarsanız çok sevinirim,şimdiden teşekkürler...
bu ara bi zorluk var galiba aşmaya çalıştığınmerhaba ben rüyamı tam olarak hatırlayamıyorum ama kar vardı onu hatırlıyorum, karda yürümeye çalışıyordum bata çıka
yok canım bu aralar bulunmadım hiç
hatırlayınca yazarsın şekerBu sabah gördügüm rüyayi unuttumcok karisik seyler gördüm ablam vardi ama bi huzursuzluk vardi sadece hatirladigim bu :44:
hayırdır inşallah. şuan çalışıyomusun canım. ablanda çalışıyor mu tabi ayrıca ne iş yapıyorsunuzbende rüyamı anlatayım ablamla ben iş görüşmesine gidiyoruz arabaya biniyoruz ilk önce dolmuşa dolmuşda ablam sıkılıyor yarı yolda iniyoruz bana hadi inelim yürüyerek gidelim diyor iniyoruz sonra işyerinde buluyorum kendimizi yürümek veya 2.bir dolmuşa binmeden bir masa etrafında kzlar görüyorum.erkek sayısı çok az tek tük iş başvurusu için geldik diyor ablam bize 2 tane kağıt veriyorlar bir tanede başka bir kağıt önümüze koyuyor bunu çizin diyor.şu an yaptığımız işin projesi çıkıyor.ablam daha başarılı hemen çiziyor ben zorlanıyorum tersten gördüğüm için.ablama veriyorum kağıdımı sen çiz diyorum.bitiriyoruz kız bize şu an alım yok çok zor buraya girmeniz diyor..gülüşüyorlar..kızlar.sonra orada alışveriş yapıyoruz.param vardır inş.diyorum çantamın içinden kitabım varmış sayfa aralarından deste deste para çıkıyor bir destede yabancı para hatta düşürüyorum yere sonra alıyorum.yerden.başvurduğumuz yerde türk hava yolları imiş..yorumlarsınız inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?