Rüya Yorumları Naçizane Rüyalarınızı Yorumlayabilirim..

merhabalar
benimde rüyamı yorumlarsanız sevnirim ben rüyamda 1.5 yaşındaki oğlumu (neresi bilmiyorum) bir evin çatısından düşerşen gördüm koşarak atladı bacağından yakalamaya çalıştım ama tutamadım sonra yere baktığımda ayakları üzerine düşmüştü ve sağlıklıydı bu arada çatı çok yüksekti

ikimizde çalışıyoruz evet.iş olarakda network işi yapıyoruz...
peki bu aralar bir iş değişikliği geçtimi aklınızdan, yada şuanki işinizle ilgili problemler oldu mu

yaramaz bi oğlunmu var.canım. peşiende koşmaktan helak mi oldun

teşekkürler yorumunuz için ben rüyamda fırıncıya hani ekmekleri tam vermiyorlar gramajdan çalıyorlar ya sizi kontrole gelmiş biri olsam gibisinden yani onları korkutmak için öyle diyorum rüyada sınav memurluk filan aklımda yoktu sadece normal ekmek almak amacındaymışım..

bide beyaz örtülü vitrinleri neye yorumlayabilirsiniz dicektim..

tekrar teşekkürler

rüyana o şekilde girmemii ama bilinç altında o var olduğundan farklı sembol ve duygularla yansımış

eğer bir şartlandırma yoksa. ferah, iç acıcı bir renk.

Son düzenleme:
Selamlar. Rüyamda bir kurbanlık koç gördüm. Bembeyaz bir hayvan, boynuzları kıvrık. Kurban bayramıymış keseceğiz. Masanın altına bağlıyoruz. Eşimin arkadaşı kesim yapıyor diye onu arıyorum çağırıyorum kesmesi için (birkaç gün önce kurban kestiğini anlatmıştı ondan etkilenmiş olabilirim.) . Kesildiği anı görmedim.
Yorumlarsanız sevinirim.
Selamlar

aman bulunma. belkide bi tiksinti, huylanma felan neticesinde görmüşsündür. hafızanı yokla bakıyım

tamam canım saol çok teşşekkür ederim

Datlucadu benim sorumu merak ettim ciddi bir hastalık değil değilmi?Çünkü bugün annemin haberini aldım beyinde bir kitle varmış ilaç falan vermiş doktorlar.Biraz ona canım sıkıldı...

Datlucadu benim sorumu merak ettim ciddi bir hastalık değil değilmi?Çünkü bugün annemin haberini aldım beyinde bir kitle varmış ilaç falan vermiş doktorlar.Biraz ona canım sıkıldı...
inşallah değildir canım .allah acil şifalar versin

etkilenme rüyası canım

DatluCadu bugün gördügüm rüyayi en ince detayina kadar hatirliyorum baya bir karisik seyler gördüm. Hayirlara vesile olsun insaAllah. Hemen anlatiyorum:

Türkiyeden dayimlar, teyzemler, bir tanimadigim bayan (bana cok samimi davarniyordu) birde kuzenim esi ve erkek cocugu ile (halbu ki henüz evli bile degil) avusturya ya bize geliyorlar. Kuzenimin oglunu baya bir seviyorum göya. Bir yaslarinda görünüyor babasinin kucaginda turuncu saclari var cok tatli biseydi. Sonra kendi odama gidiyorum. Kücük dayimla sohbet ediyoruz. Para konusu aciliyor bir türlü. Sonra oda cebinden 100 lira cikariyor birini ablama veriyor birini bana. Ben mahcup bi sekilde tesekkür ediyorum gerek olmadigini söylüyorum ama israr edince parayi kabul ediyorum.

Dayim daha sonra benim yatagima uzaniyor. Bana bisey oluyor benim üstümü ört ve asagdakilere söyle gelsinler diyor. Bende yesil bir cocuk battaniyesi var onu üzerine örtüyorum disari cikiyorum. Ablamda sarki söylüyor. Ona diyorum ki utanmiyormusun diyorum dayim icerde hasta yatiyor sen burda sarki söylüyorsun. Üstelik dayimin haci oldugunu biliyorsun diyorum. Sonra ablamla tartisiyoruz o bana pislik diyor aklimda bu kaldi tartismadan ( hehe normalde hic öyle bisey demez ).

Sonra digerlerinin yanina iniyorum bu sefer göya bayram oluyor bende babamin ve büyük dayimin elini öpecegim. Agzimda iki tane kocaman sakiz oluyor göya bende sakizlari atayimda öyle ellerini öpeyim diye düsünüyorum. Ben sakizi atayim diyene kadar babam kapiya dogru gidiyor 'bayramin mübarek olsun baba' diyorum oda seninde diyor 'elini öpeyim' diyorum oda 'yok gerek yok' diyip kapidan cikiyor. Sonra dayimin yanina gidiyorum onunla bayramlasiyorum. Oda cok güler yüzlü davraniyor ama oda elini öptürmüyor.

Böyle karisik biseyler gördüm :44:

Nayino cum dün kü rüyan da da ablan vardı huzursuluk vardı demi, yani hatırladığın kadarıyla
bu ayrı o ayrı:44:

selam canım baba evinde oluyorum mavi bir muhabbbet kuşu buluyorum ben mi buluyorum başkası mı bulup getiriyor orasını hatırlamıyorum , bu mavi muhabbet kuşuna kısa zamanda bağlanıyorum onu kendme alıştırıyorum evin içinde uçuyor ben ona ne isim versem diye düşünüyorum, kuşun rengi çok güzel canlı mavi tonlarındaydı , hayır olur inşallah , yorumlayabilirsen sevinirim

öncelikle acan bi etkilenme durmu var ı canım. belgesel felan izladinmi, yada başka bi yerden

Dün baska bi ablami grömüstim canim bende abla cok

sen de benim gibi bol ablalısın yani. geçen başka bi abla şimdi başka. dayı var. acaba tüm akrabaları bir araya getirecek bi durummu yaşayacaksınız.
hayır olsun inş.
tatlı rüyalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…