ikinci rüyan bir etkilenme olabilir canım ya pek bi anlam çıkaramadım.
annenin rüyasına gelince, annen ondan bi özür bekliyo galiba gelmediği için rüyasına girmiş olmalı
sen de benim gibi bol ablalısın yani. geçen başka bi abla şimdi başka. dayı var. acaba tüm akrabaları bir araya getirecek bi durummu yaşayacaksınız.
hayır olsun inş.
tatlı rüyalar
benimde rüyamda komşumuz dişlerimde pislik varmış onları eliyle kazımaya çalıştı :S
selam canım baba evinde oluyorum mavi bir muhabbbet kuşu buluyorum ben mi buluyorum başkası mı bulup getiriyor orasını hatırlamıyorum , bu mavi muhabbet kuşuna kısa zamanda bağlanıyorum onu kendme alıştırıyorum evin içinde uçuyor ben ona ne isim versem diye düşünüyorum, kuşun rengi çok güzel canlı mavi tonlarındaydı , hayır olur inşallah , yorumlayabilirsen sevinirim
yok canım ya annemden özür diledi zaten o şahıs önceden.
komşun senin bi aybını örtüyobenimde rüyamda komşumuz dişlerimde pislik varmış onları eliyle kazımaya çalıştı :S
Cnm rüyada fidan diktik yanımda iri cüsseli iki adam vardı biri ayakta duruyordu diğeride benim verdiğim minik çiçekli fidanı yaş toprağa dikti.Saçmalayıp elimdeki kazağı falanda veriyordum toprağa diksinler diye :)
selam canım. onlara karşı pek güzel hisler beslmiyosun galiba. ve tartışmalı bi an aklında kalmış olmalı.günaydın dadlu,
rüyamda teyzelerimi dayımı gördüm..
eşim yokmuş yanımda annemlerde yokmuş..bende teyzelerle dayıma gitmek zorunda kalmışım..bayram gibi bişeydi ziyaretli günlerdi sanırım..neyse teyze karşımda bu deli demezmi bana ..diyorum sen nesin sen akıllımısın? diyorum yanındakine de ya sen sen akılmısın siz akıllımısınızki bana laf diyorsunuz diyorum..
diger büyük teyzemde annemi arıyor bu burya gelmezdi zaman gecirmek için geldi diyor..bende sinirleniyorum çıkıyorum evden yürüyorum yolda..yarı yolda arkamda bagırıyorlar gel diye..bende hayrı gelmicem diyorum yoluma devam ediyorum...
teşek şimdiden..
bi çeki düzen rüyasımı acaba. yada senin kendi içsel hesaplaşmalarından doğan bi rüya . ne dersinben rüyamda kıyamet gününü gördüm depremler oluyordu ve topraklar yerin dibine giriyordu biz eşim ve diğer tanımadığımız birkaç kişi önce diğer insanlar gibi arabalarla tepelere çıkarak kaçmaya çalıştık ama dağların yokolmasından kurtulamadık,sonra elimizde daire gibi seylerle havada kaldığımızı gördüm eşimle ben daire gibi birşeye tutunup havada kalarak aşağıdaki yokolmayı izledik sonra dağlar sagdan soldan bizi sıkıstırmak için üstümüze gelmeye başladı,insanlar birbirine sakin olun sağa yaklaşın diye komutlar veriyordu sonra kaçamadık üstten gelen bir kayanın önce eşim sonra da ben altında kalıp öldükrüyamda bitti.
kadından pek hazzetmemişin galibadadlu cadu rüyamda eski sevgilimin yeni yengesini sürekli bana kötülük yapmak isterken görüyorum. Normalde sarı saçlı ve kapalı bir bayan. Ama rüyamda siyah saçları var ve siyah uzun bir elbise giyiyor sürekli. Ve bana hep tepeden tepeden kibirli bakıyor. Kötülük yapmak istiyor. Bu ne demek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?