Rüya Yorumları Naçizane Rüyalarınızı Yorumlayabilirim..

yok tatlım belgesel falan izlemedim , normalde kuşları severim ama evde besleme taraftarı değilim, rüyamda evde beslemeye başlamışım .

sen de benim gibi bol ablalısın yani. geçen başka bi abla şimdi başka. dayı var. acaba tüm akrabaları bir araya getirecek bi durummu yaşayacaksınız.
hayır olsun inş.
tatlı rüyalar

Evet hamd olsun büyük bir ailenin evladiyim. InsaAllah öyle olur. Yazin söz yada nisanim olursa insaAllah tüm akrabalar bir arada oluruz. Tesekkür ederim canim.

Cnm rüyada fidan diktik yanımda iri cüsseli iki adam vardı biri ayakta duruyordu diğeride benim verdiğim minik çiçekli fidanı yaş toprağa dikti.Saçmalayıp elimdeki kazağı falanda veriyordum toprağa diksinler diye :)

günaydın dadlu,

rüyamda teyzelerimi dayımı gördüm..
eşim yokmuş yanımda annemlerde yokmuş..bende teyzelerle dayıma gitmek zorunda kalmışım..bayram gibi bişeydi ziyaretli günlerdi sanırım..neyse teyze karşımda bu deli demezmi bana ..diyorum sen nesin sen akıllımısın? diyorum yanındakine de ya sen sen akılmısın siz akıllımısınızki bana laf diyorsunuz diyorum..
diger büyük teyzemde annemi arıyor bu burya gelmezdi zaman gecirmek için geldi diyor..bende sinirleniyorum çıkıyorum evden yürüyorum yolda..yarı yolda arkamda bagırıyorlar gel diye..bende hayrı gelmicem diyorum yoluma devam ediyorum...

teşek şimdiden..

dadlu cadu rüyamda eski sevgilimin yeni yengesini sürekli bana kötülük yapmak isterken görüyorum. Normalde sarı saçlı ve kapalı bir bayan. Ama rüyamda siyah saçları var ve siyah uzun bir elbise giyiyor sürekli. Ve bana hep tepeden tepeden kibirli bakıyor. Kötülük yapmak istiyor. Bu ne demek

bu aralar canın sıkılıyormu.
dertleşmeye ,m konuşmaya ihtiyacın varmış gibi geldi bana

hayır olsun

yok canım ya annemden özür diledi zaten o şahıs önceden.

annenin içinde kalmış işte

benimde rüyamda komşumuz dişlerimde pislik varmış onları eliyle kazımaya çalıştı :S
komşun senin bi aybını örtüyo

hamilelik durumu var mı canım

selam canım. onlara karşı pek güzel hisler beslmiyosun galiba. ve tartışmalı bi an aklında kalmış olmalı.

bi çeki düzen rüyasımı acaba. yada senin kendi içsel hesaplaşmalarından doğan bi rüya . ne dersin

kadından pek hazzetmemişin galiba

selam datlu;
dün bi rüya gördüm bi yorumlayın lütfen;
hamileymişim 9 aylık hemde nasıl hareket ediyor bebek içimde anlatamam
doğumhaneye gidiyorum ablam da orda doğurmuş bi oğlu olmuştu
,sonra kuzenim arıyo(şu an boşanma safhasında kendisi)
benim düğünüm var yeni biriyle diyo buyrun gelin diyo,gidiyoruz rahmetli babası da orda
benim de karnım burnumda ama..
böyle ilginç bi rüyaydı
bi gün öncesinde kayınvalidemle şu an çocuk istemiyorum diye konuşmuştuk
rüyamda da tam doğurmak üzereydim..ilginçti
nedir şimdi bu rüya????

selmmm bugun ruyamda (hayırlar olsun ınsallah)
recep tayyıp erdoganla beraberdık. bursaya mı ne gelıomus bende ona rehberlık edıyorum .
ama cok ıyı kendısı hatta aılesıyle gelmıs gezı yapıo halkla ıc ıce fln bende sureklı yanındayım.
sag kolu bısey olmusum o gezı sırasında sectırdım kendımı ona..
her yere beraber gıdıoruz fln.
neyse bır oda dolusu esyalar olan bı yere gelıyoruz ama oda fln deıl acıklık bı yerde. ıste gereklı ev esyaları fln var
bulasık makınesı gıbı elektrıklı soba gıbı bıseyler
bırde ıkı tane altı oval alemınyum hanı su kızartma yaptıgımız tencerelerden var bırı sığ bırıde derın
(bnmde aynı o tencereden var derın olandan ama cok eskı)tum bu esyları o cevredekı ıhtıyacı olan bırılerıne dagıtmak ıstıyor
ay dıyorum banada tencere lazım eskıdı bnmkı dıyorum bende.
ama dıyorum sığ olanı almıyım yaglar dısarı sıcrar ondan dıyorum derınolanı ben alıyım dıyorum sonra cokkkkkkk dık adeta duvar gıbı ama toprak bır egımlı yerden onunla berber oturarak altımızdan da topraklar kayarak aşağı ınıyoruz
bnm elımde o tencere onun elınde de (recep tayyıp erdoganın yanı) sogolan tencere var
sorna eve gelıyorum kayınvalıdemler bana ıs ısteseydın ondan dıyorlar
aa evet o bana bursada da bı ıs ayarlar dıyorum bu sekılde uyandım
ne demek acep

bilmem dertleşmek mi istiyorum acaba :) hayır olur inşallah , teşekkür ederim canım

off akşam öyle rüyalar gördüm ki :S ilki bi arkadaşım üç harflilerle dalga geçmiş bana söylüo bende rüyamda korkuyorum baya diğer rüyamdada bi otobüste yolculuktayım ufak bi çocuk var o çocuğuda bi kadın kaçırmış ağlıyo çocuk en önde şöfere rahat vermiyo ben ikna ettim sürükleyerek arkaya geçirdim kaza yapıoduk nyse atlattık bi arkadaşla indk otobüsten. inince 3-4 tane yaban domuzu vardı koştura koştura saldırmaya geldiler bi zıpladım yüksek bi binanın tepesine çıktım uyanmak istedim uyanamadım korkarak uyandım.o kdr etkilenmişimki ablamn yanına yattım bi süre vallahi.tekrar uyudum bu seferde istanbuldaydım sevglimin eski kız arkdaşı yanmdaymış onun yakın arkdaşlarıda hediyelk eşya satan bi tezgahta onun önndeki eşyalara baktım.daha sonra yola çıktık dönerken eski sevglimn sevglisi yanıma oturdu sürekli suratıma bakıyo ben dönüp bakmadım bile sonra da uyandım.O kdr karışıktıki çok korktum :s

kızlar dün gece rüyamda bir arkadaşın evinin öünde gelin var bizde 3 arkadaş yanına gidioz bize bakarak hatta bana bakarak darısı başınıza diyor bende aminnn diyorum sonra aynı gece biryere gelinlik bakmaya gidiyorum çok güzel bir gelinlik gösteriyor bana satıcı bolerosu falanda vardı hala aklımda çok güzel bir rüyaydı ..............sonra aynı gece rüyamda erkek bebek görüyorum kucağıma almışım altında bişey yoktu bebeğin altı çıplaktı ama sadece çıplak olduğunu hissediyorum biyerini görmedim lütfen yorumlarmısın datlucadımmmmmmmmmmmm lütfenn:26::26:

ben uçuyordum bugün rüyamda. :O (bu arada belirtmek istiyorum: film de izlemedim belgesel de belki sorarsın datlu cadu baştan söliim ben.) annemle beraber yürüyordum. sonra birden havalanmaya başladım. önce biraz kesildi ayaklarım yerden, sonra daha da yükseldim. böyle birkaç kez yere indim, yukarı çıktım vs. inanamıyordum bu duruma. sonra yine havalandım ve bu kez daha da yukarı çıktım. yanımızdan çok uzun boylu bir adam geçiyordu, ben havalanarak onun bile boyunu geçtim. anne uçuyoruumm, uçuyoruumm dedim hep. o adam da vay be der gibi bakıp gülümsedi bana. ve bu uzun boylu adam türk değil, turistmiş. sonra o şekile devam ettim, ilerledim. ama bir yandan da dengemi korumaya çalışıyordum. ardından iki çocuk çıktı karşıma. benimle muhabbet ettiler, benden hoşlandılar ama bunlar liseli tiplermiş, yaşları benden küçük. dedim ki ama ben üniversitede okuyorum. yaşımın büyük olduğunu belirtince gittiler yanımdan. çok tatlı gençlerdi. eve girdik, ben yine havaya doğru çıktım birazcık. sonra indim yere. aynada gözlerime baktım rengi daha da açılmış ve gözbebeğim küçülmüştü epeyce. değişiyordu gözlerim. bir de çalışma masamın üstüne oturdum, önümde bir bardak su vardı elimi uzatınca kendiliğinden geldi bana doğru bardak. yerimden kalktım. nefesim kesilmeye başladı. kötü oldum. oturdum bir yere. kalbim acıyordu. kalbim ağrıyordu. zorlanıyordum, neler oluyor bana diyordum. bir değişim içindeydim yani. annemi çağırdım yanıma, nefes alamıyorum, kötüyüm, kalbim bi tuhaf dedim. elimi kalbime koyup bekledim. düzeliyordum sanki yavaş yavaş ama çok dikkatli davrandım. ne olabilir bunların anlamı?

Son düzenleme:
selam canım bu sefer , rüyamda denizdeyim birisi ya da birileri tarafından kovalanıyorum denizde RABBİMİN gücüyle bir anda hızlı birşekilde denizin ortalarına getriliyorum ve altımda bir bot kucağımda kedi ve güvercin var onlarıda kurtarmaya çalışıyormuşum , sonra bir kaya görüp kedi ve güvercini kayanın üstüne çıkartıyorum kendimde çıkıyorum oradan kurtulmaya çalışıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…