Yok hayır tam tersi çok severiz birbirimizi. Saygılıyız birbirimize.
anladım. Peki aldatma olayı nerden çıktı size göre. bu fikrin bir alt yapısı var mı? eşinize karşı bu konuda bir önyargınız yada başka bir imalı davranış oldu mu?
Yok valla, öyle bir durum olmadı, ki bu aralar zaten sürekli evde eşim. Bana aşırı düşkün. tel internet gibi teknoloji kullanmaz. Zaten yeni evliyiz biz, kafasından dahi geçirdiğini sanmıyorum. Ona karşı bir güven noksanlığı olmadı bende şimdiye kadar. Yada soru işareti oluşturacak bir durum yaşanmadı.
dış görünüşe önem verir misiniz?
Merhaba rüyamda bir erkek gözlerime sürme cekmemi istedi. Git gözlerine sürme cek öyle gel gibisinden. Bende kizdim cektim gittim söylene söylene.. beni böyle begenmeyen hic begenmesin diye düsündüm yolda yürürken. Üstümde spor tarzi rahat kiyafetler vardi. Mavi bir kazak ve pembe ayakkabilar. Simdiden tesekkürler.
merhabalar...
benim de gördüğüm rüyayı yorumlarsan çok çok sevinirim..
gece rüyamda eşimle ev için alışverişe çıkıyoruz.. sözde biz ev almışız onun alışverişi...
aldığımız evde İstanbul Kocamustafapaşa da...( ne alakaysa biz balıkesirde yaşıyoruz.. )
sonradan kayınpederim ve kaynım geliyor yanımıza.. kaynım bize eski bir tencere( çizik dökük ) hediye ediyor...
yorumlarsanız sevinirim... teşekkürler..
merhaba
rüyamda elimde gün kurusu kayısı var ve bu kayısnın bir tarafı daha da çok kurudu elimde yorumlarsanız sevinirim.
hayrolsun. öğrencimisiniz?arkadaşlar rüyada çok yüksek bir yerdeyim erkek arkadaşım kızıyo bana nasıl oraya gittim diye duran bir uçak görüyorum bana yakın ve çok büyük sonra o uçağın havalandığını ve benim üzerimden çok yakın geçtiğini görüyorum peşi sıra bir sürü uçak geçiyo üstümden ve çok yakınlar o kadar yakınlar ki kafama çarpacaklar diye çok korkuyorum ve sıkı sıkı üstünde durduğum betona yapışıyorum sonra bakıyorum ki aşağıya koskoca bir deniz var ve çok derin sonra denize düşüyorum ve dibe dalıyorum baya aşağıya iniyorum hızlıca ama dibine ulaşamıyorum ve sonra bakıyorum ki uçakların personellerinin olduğu yerdeyim üstüm başım hırpalanmış erkek arkadaşım beni bulmuş oradan çıkıyoruz lütfen yorumlayın çok etkilendim inanın sabahtan beri aklımdan çıkmıyor.
hayrolsun. çok fazla alım satım,kargaşa var. hayırdır taşınma, temizlikle falanmı uğraşıyosunuz gerçek hayatta.Merhaba datlu cadı
Rüyamı yazmak iatiyorum
Gördüm ki,
Eşim yurtdışında ben annemlerdeyim
Babam sinirliydi,sonra yumuşadı hatta alnımdan öpdü
Eşim döndü ve evimize döndük
(Gercek evimizle alakası yox,çok daha güZel,ama dağınık)
Neyse bi tarafdan ortalığı toplama derdindeyim,tencerede uzun süredir kalmış pişmiş et falan da vardı .kokmuyordu ama ben eskimiş olduğunu ve atacağımı düşünüyordum rüyamda.neyse dayımın bize geldiğini gördüm oğluyla,mutfağa geçtim çay falan koymaya,bu arada da dayımın oldugu odadan piyano sesleri geliyordu,eşimle oturmuşlardı.dayımın oğlu(gerçek oğluyla alakası yok) evi geZmek için durdu,dağınık dedi,oturdu
Sonra gördüm ki düdüklümü yıkamak için bir magaZaya verdim:)
Gittim almaya daha yıkamamıştılar.magazadayken sabun alayım dedim,sadece 2 sabun ve cam kabın içine sıkıltırılmışdı,porselenlerin falan yanıbdaydı,fiyatının 180 dolar olduğunu söylediler ve ben tabiki almadan çıktım
Mağaza değil de birisi masa koymuş üstünde sabun falan satıyordu hemen çıkışda bir kadın .verdiğim kağıt paralardan birinin yırtılmış sonra onarılmış olduğunu gösterdi,benimle kavga etti,hatta bantını çıkardı paranın üstünden ordakı sabunları almadım,bu arada yerde 2 tane para buldum ve benden düştü diye düşünüp aldım ,oğlumlaydım ve eşimin en yakın arkadaşı dA ordaydı ve bizi izliyordu,ordan sinirle uzaklastım,oğlum orda kaldı,eşimin arkadasının yanına,bir yandaki mağazaya girdim ve çok kısa sürede aldım sabunumu bu arada eşimin arkadaşı oğlumu yanıma getirdi
Binanıngirişinin merdiven bölümünde tamir vardı ve ben oğlumla ordan eve gitmek istiyordum,zorlanıyordum oğlumla,zıplıyorduk falan,usta bizi asansöre yönlendirdi,hiç aklıma gelmemişti halbuki.bu arada o yerde eşimin bir baska arkadaşını daha gördüm,doktordur gercekte ama mimar olarak gordum
Iste bu kadarciiikkk:)))
Ilk defa ruyami bu kadar detayli hatirliyorum.bu arada uyurken abdestliydim Ve sabaha karsi gordum ,zira 4 de ibadet icin kalkmistim,cuma gecesi oldugu icin,RABBIM BENI HER CUMA GECESI SAAT 4 de kaldirir ELGAMDULILLAH.
hayrolsun. çok fazla alım satım,kargaşa var. hayırdır taşınma, temizlikle falanmı uğraşıyosunuz gerçek hayatta.
Yok.oyle bisey yok.detaylu olmasi iyi olur diye dusunmustum ben halbuki
peki eşin gerçek te demi yurtdışında?
anladımIsiyle alakali her ay gitmesi zorunlu
Merhaba datlu cadı
Rüyamı yazmak iatiyorum
Gördüm ki,
Eşim yurtdışında ben annemlerdeyim
Babam sinirliydi,sonra yumuşadı hatta alnımdan öpdü
Eşim döndü ve evimize döndük
(Gercek evimizle alakası yox,çok daha güZel,ama dağınık)
Neyse bi tarafdan ortalığı toplama derdindeyim,tencerede uzun süredir kalmış pişmiş et falan da vardı .kokmuyordu ama ben eskimiş olduğunu ve atacağımı düşünüyordum rüyamda.neyse dayımın bize geldiğini gördüm oğluyla,mutfağa geçtim çay falan koymaya,bu arada da dayımın oldugu odadan piyano sesleri geliyordu,eşimle oturmuşlardı.dayımın oğlu(gerçek oğluyla alakası yok) evi geZmek için durdu,dağınık dedi,oturdu
Sonra gördüm ki düdüklümü yıkamak için bir magaZaya verdim:)
Gittim almaya daha yıkamamıştılar.magazadayken sabun alayım dedim,sadece 2 sabun ve cam kabın içine sıkıltırılmışdı,porselenlerin falan yanıbdaydı,fiyatının 180 dolar olduğunu söylediler ve ben tabiki almadan çıktım
Mağaza değil de birisi masa koymuş üstünde sabun falan satıyordu hemen çıkışda bir kadın .verdiğim kağıt paralardan birinin yırtılmış sonra onarılmış olduğunu gösterdi,benimle kavga etti,hatta bantını çıkardı paranın üstünden ordakı sabunları almadım,bu arada yerde 2 tane para buldum ve benden düştü diye düşünüp aldım ,oğlumlaydım ve eşimin en yakın arkadaşı dA ordaydı ve bizi izliyordu,ordan sinirle uzaklastım,oğlum orda kaldı,eşimin arkadasının yanına,bir yandaki mağazaya girdim ve çok kısa sürede aldım sabunumu bu arada eşimin arkadaşı oğlumu yanıma getirdi
Binanıngirişinin merdiven bölümünde tamir vardı ve ben oğlumla ordan eve gitmek istiyordum,zorlanıyordum oğlumla,zıplıyorduk falan,usta bizi asansöre yönlendirdi,hiç aklıma gelmemişti halbuki.bu arada o yerde eşimin bir baska arkadaşını daha gördüm,doktordur gercekte ama mimar olarak gordum
Iste bu kadarciiikkk:)))
Ilk defa ruyami bu kadar detayli hatirliyorum.bu arada uyurken abdestliydim Ve sabaha karsi gordum ,zira 4 de ibadet icin kalkmistim,cuma gecesi oldugu icin,RABBIM BENI HER CUMA GECESI SAAT 4 de kaldirir ELGAMDULILLAH.
canım benimkinide yorumlarmısın rüyamda böyla hani ağaç kütüklaeri olur ya yeşillik boş bir alanda bi sürü onlardan var dik ama üzerindede baklacvalar var hepsinde ayrı ayrı çesit geziniyorum ben böyle en son tepside yeşil kare baklavalar var onlardar yedim
anladım
eşinin iş dolayısı ile gitmesi ve senin annenlerde kalıyor olman biraz rahatsız ediyor seni galiba . evinle yeterince ilgilenemediğini düşünüyor olabilrsin. ihtiyaçlar görünüyo sanki, bi temizlik takıntısı var gibi. hem dağınık görmüşsün bi sürü şeyi, hmede sabun tekrarlanıyo sürekli. alışveriş seven birisin sanırım. fiyatlara dikkat ediyosun. misafir var gibi. ama rüyanıın genelinde bir rahatsızlık var. bişey seni rahatsız ediyo, yadakafana taktığın bişeyler var gibi. hayrolsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?