Rüya Yorumları Naçizane Rüyalarınızı Yorumlayabilirim..

dış görünüşe önem verir misiniz?

istiare rüyalarına çok anlam yükleyemiyorum ben.. çünkü şartlnma olduğunu bunun da bilince baskı yapacağını düşünüyorum. siz herhangi bir şartlanma olmadığını iddia ederseniz, rüyanızı şöyle yorumlayabilirm: ağzınız tadı bi sebepten ötürü tam olamıyo. huzurnuzu kaçıran bir eksik var. hayrolsun

hayrolsun. hayırlı bir amacınız var mı son günlerde?

bu elli yaşındaki ablaya bi gıcıklı besliyor musunuz. densiz haraketleri olduğunu düünüyormusunuz?

bu elli yaşındaki ablaya bi gıcıklı besliyor musunuz. densiz haraketleri olduğunu düünüyormusunuz?

ben dün gece boşandığım eşimi gördüm rüyamda karşılıklı iki balkondaydık bana bakıp sigara içiyodu ben onu görünce kafamı çevirdim içeri girdim...tekrar çıktım hala durmuş bana bakıyordu ama bakışlar çok farklıydı donuktu üzgündü..yorumların için şimdiden saol...

ayyyyyy lütfn banada yorum yaparmısın :)) gerçi bu ara çok bebek düşündüğümüz için doğru orantılı bir rüya oldu ama neyse :) ikizlerim olmuş 1 erkek 1 kız.kızıma erva ismini koymuştum bu çocuğum olacakmı demek :)))

onu üzdüğünü düşünüyor musun peki?

Merhaba DatluCadu
Kısa bir süre önce bir rüya gördüm ve anlam veremedim, yorumlarsan sevinirim.
Yaklaşık bir yıl önce evlilik hazırlğı yaptığım kişiden ayrıldım. Rüyamda onu gördüm, onun evinin sokağındayım, hava alacakaranlık ve soğuk, karşı binanın üst katında cafe gibi bir yer varmış, tuhaf merdivenleri olan, çıkmak üzereyken tuvaletim geliyor ve wc arıyorum, o sırada onun oturduğu apt.nın önünde ayakkabığın kapı önüne konulduğunu onun ayakkabılarının da içinde olduğunu görüyorum.(ayakkabılığı ben almıştım) Ben o sokağın başında evinin yanında bir wc.ye giriyorum, hava loş ışık açıyorum. tuvaletin küçük bir penceresi var ve sokaktan içeri onun pencereden girdiğini görüyorum, zayıflamış saçı sakalı uzamış, üzerinde siyah bir penye ve siyah bir pantalon var oldukça esmer bir halde ve de elinde cüzdanı var öyle görüyorum. bana nasılsın diyor çok iyiyim diyorum, sen nasılsın diyorum ben de iyiyim diyor. Ama yüzü ciddi, ne işin var burada çık dışarı diyorum. Çıkıyor ve onu bu sefer sokakta giderken görüyorum yine elinde cüzdan.
Tuhaf bir rüyaydı.
Ben bu rüyama anlayamadım, lütfen sen yorumlayabilir misin, teşekkürler.

Son düzenleme:

hayrolsun canım, bebek isteyen annelerin böyle rüyalar görmesi normal. umarım en kısa sürede hayırlı bir evladın olur

aldığın hediyenin kapı önüne konması, acaba dışlandığın hissine kapıldığını gösterebilir mi? Özel durumlar yaşadınız muhtemelen.senin özel alanlarını işgal etti, ama sonra brden bire değişti ve el gibi oldu. sen ayrılığınızdan ötürü matem tutmasını umut ediyorsun. biraz maddiyatçı biri idi galiba. sende pişmanlık değilde hak etti tarzı bir yaklaşım var sanki. hayrolsun

Bir rüyamda evimizi fareler basmıştı her yerde fareler vardı ne yapacağımı şaşırmıştım farenin biri elbisemden içeri girdi boyun kısmımdan yukarı doğru çıktı ısırmadı ama zarar vermedi büyük bir fareydi. Yanımda annem varmış onun için endişeleniyorum anne diye bağırıyorum...

Neden bu kadar etkilendim bu rüyadan bilmiyorum Yorumlarmısın lütfen

Teşekkür ederim canım, evet oldukça maddiyatcı biriydi.
Ama onunla ilgili hiçbirşey ummuyorum, sadece uzun süre sonra rüyama böyle tuhaf bir şekilde girmesine anlam veremedim.

Son düzenleme:

şayet, bu hayvancıklarla iligil son günlerde yaşadığını bir etkilenme (tv, video, haber) olmadıysa, içinde bulunduğunuz can sıkıcı , rahatsız edici, hatta belki mide bulandırıcı durumlar var. dediodul, laf söz olabilir. bundan en çok annenizin zarar görmesinden korkuyorsunuz , sizde biraz aşinalık yada güç varda onun haberi yok galiba. hayrolsun

Teşekkür ederim canım, evet oldukça maddiyatcı biriydi.
Ama onunla ilgili hiçbirşey ummuyorum, sadece uzun süre sonra rüyama böyle tuhaf bir şekilde girmesine anlam veremedim.

rüyanda gösterdiğin tepkiden belli, muhtemelen ya duygusal yada görsel bir çağrışım olmuştur. cüzdan kısmı çok ilginç . maddiyatçılığını beyninin direk böyle bir simge ile dışa vurması çağrışım olduğunu gösteriyo

Allah razı olsun canım sağol

merhabalar...
benim de gördüğüm rüyayı yorumlarsan çok çok sevinirim..

gece rüyamda eşimle ev için alışverişe çıkıyoruz.. sözde biz ev almışız onun alışverişi...
aldığımız evde İstanbul Kocamustafapaşa da...( ne alakaysa biz balıkesirde yaşıyoruz.. )
sonradan kayınpederim ve kaynım geliyor yanımıza.. kaynım bize eski bir tencere( çizik dökük ) hediye ediyor...

yorumlarsanız sevinirim... teşekkürler..

merhaba

rüyamda elimde gün kurusu kayısı var ve bu kayısnın bir tarafı daha da çok kurudu elimde yorumlarsanız sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…