ayy yokk keşke öyle olsam azıcık:))))
rüyanın genelini hatırlıyorsanız paylaşabilirmiziniz
:)) o zaman içinde kalan bişeyler mi var diyelim
hayrolsun. hayırlı bir amacınız var mı son günlerde?
hayrolsun. normal yollarla mı hamile kaldnız, yoksa tedavi sürecimi yaşandı?merhabalar bende bi rüya yorumunuzu alabilirmiyim eşim rüyasinda kafasinda bit oldugunu görmüş ne olabilir birde ben 3 tane karpuz gördüm küçük ama çürümeye durmuş 1 tanesi saglam gibiydi
hayrolsun. kafana taktığın ikilemde kaldğın bir şey var.sanırım bi bahçedeyim ağaçlar var hava güneşli gibi biri bana veriyo sanki kayısı kurusunu yeyip yemediğimi hatırlamıyorum tüm bunlar olurken kafam hep yere eğik hiç bişeyi tam göremiyorum ve avucumu açmişım elimdeki kayısı kurusuna bakıyorum gün kurusu kayısı ama bi kısmı iyice kurumuş nasıl anlatsam kağıt gibi olmuş neden okısmın kuruduğunu düşünürken uyandım. hayrolsun
Belki o sizi düünüyodurmeraba benimde kafama takılann rüyalarım var güzel giden bi ilişkim var suan ama ben sürekli eski erkek arkdasımı goruyorum rüyamda onu dusundugumden falan deıl hıc bısey hıssetmıyorum en son ruyamda ona msj atsammı atmasammı dıye dsunuyordum napıyorsun diye sizce bunun acıklaması nedir ayrılmıs olup bılıncaltımda kalmasımı şimdiden teşkkürler
seni ne kadar düşündüğüdür:) umarım bir an önce hayırlısı ile gebe kalırsınselamm!! merhaba beni arkadaşım aramış gece rüyasında beni hamile görmüş ama hamile değilim hamile kalmak için çabalıyorum.. sizce rüyada beni hamile görmelerinin anlamı nedir acaba ??????? cevabınız için şimdiden teşekkür ederim ......
bu yakınlarda beni çok etkileyen bir rüya gördüm. rica etsem yorumlar mısınız ?
evimizin salonunda sarı renkli bir kedi namaz kılıyor. yalnız kıblenin tam tersi istikamette ve yüzü bana dönük şekilde, ben de karşısında onu dehşetle izliyorum. korkuyla uyandım diyebilirim...
merhaba dün rüyamda denizden fil çıkıyor ve beni kovalıyordu ne olabilir biraz komik ama :)
birde bugünki rüyamda da beni istemeye geliyorlardı ben evliyim bu arada bu nedemektir.
iyi günler benim değilde dün kayınvalidem beni rüyasında 1 torba dolusu ceviz kırıp ayıkladığımı görmüş ne demek oluyor acaba şimdiden teşekkürler
CADUM BENDE BİR rüya gördüm yorumlarmısın ?
bir torba dolusu sıkntın olduğunu düşünüyomusuni kayın validenle aran nasıl.
uff hemde bedavaya:) , anlat Fallenim
ceviz bana dedikodu gibi geldi. görümcenin dolduruşundan etkileniyor gibi. hayrolsun. umarım bir sıkıntı yaşamazssın.iyi gibi bir sıkıntımız yok ben 25 yaşındayım 22 yaşında bir görümcem var beni çok kıskanıyor sanırım sürekli annesini doldurusa getirdiğini düşünüyorum bana karşı ama kayınvalidemin bir kötülüğünü görmedim de hani biraz soğuklluk var gibi görünürde yok da işte bana öyle geliyor o kadar
canısı rüyamda amerikaya gidiyorum çok yüksek bir binadayım
camdan dışarı bakıyorum ağaçlar var ama o kadar büyükki ağaçlar tarif edemem sana sanki göz yüzüne değiyorlar.
sonra evden çıkıyorum başımı bir yere ceviriyorum deniz kenarındayım sana o denizin güzelliğini tarif bile edemem
cennetti sanki.....
tam zenci denmez ama esmer tenli biriyle evleniyorum.beni çok seviyor değer veriyor.
sonra uçağa biniyorum...böyle canım..
hayır olsun sence nedir. ?
ha birde uzun uzun yollar gördüm düz engebesiz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?