Rüya Yorumları Naçizane Rüyalarınızı Yorumlayabilirim..

merhabalar bende bi rüya yorumunuzu alabilirmiyim eşim rüyasinda kafasinda bit oldugunu görmüş ne olabilir birde ben 3 tane karpuz gördüm küçük ama çürümeye durmuş 1 tanesi saglam gibiydi

rüyanın genelini hatırlıyorsanız paylaşabilirmiziniz

sanırım bi bahçedeyim ağaçlar var hava güneşli gibi biri bana veriyo sanki kayısı kurusunu yeyip yemediğimi hatırlamıyorum tüm bunlar olurken kafam hep yere eğik hiç bişeyi tam göremiyorum ve avucumu açmişım elimdeki kayısı kurusuna bakıyorum gün kurusu kayısı ama bi kısmı iyice kurumuş nasıl anlatsam kağıt gibi olmuş neden okısmın kuruduğunu düşünürken uyandım. hayrolsun

meraba benimde kafama takılann rüyalarım var güzel giden bi ilişkim var suan ama ben sürekli eski erkek arkdasımı goruyorum rüyamda onu dusundugumden falan deıl hıc bısey hıssetmıyorum en son ruyamda ona msj atsammı atmasammı dıye dsunuyordum napıyorsun diye sizce bunun acıklaması nedir ayrılmıs olup bılıncaltımda kalmasımı şimdiden teşkkürler

:)) o zaman içinde kalan bişeyler mi var diyelim

selamm!! merhaba beni arkadaşım aramış gece rüyasında beni hamile görmüş ama hamile değilim hamile kalmak için çabalıyorum.. sizce rüyada beni hamile görmelerinin anlamı nedir acaba ??????? cevabınız için şimdiden teşekkür ederim ......

merhaba dün rüyamda denizden fil çıkıyor ve beni kovalıyordu ne olabilir biraz komik ama :)

merhabalar bende bi rüya yorumunuzu alabilirmiyim eşim rüyasinda kafasinda bit oldugunu görmüş ne olabilir birde ben 3 tane karpuz gördüm küçük ama çürümeye durmuş 1 tanesi saglam gibiydi
hayrolsun. normal yollarla mı hamile kaldnız, yoksa tedavi sürecimi yaşandı?

hayrolsun. kafana taktığın ikilemde kaldğın bir şey var.
Belki o sizi düünüyodur
seni ne kadar düşündüğüdür:) umarım bir an önce hayırlısı ile gebe kalırsın

kedi şeklinde gördüğün şey senin nefsin sanırım. hayırlı amaç demiştim ama rüya bizzat hayra vesile olmuş. namaza başlamışsın. allah kabul etsin. kıble burda uhrevi şeyleri temsil ediyor. yani nefsin bu tür uhrevi şeylerin zıddını ister her daim. tekrar hayrolsun

merhaba dün rüyamda denizden fil çıkıyor ve beni kovalıyordu ne olabilir biraz komik ama :)

birde bugünki rüyamda da beni istemeye geliyorlardı ben evliyim bu arada bu nedemektir.

denizden çıkan fil ve istenmek. ilginç. hayrolsun. belki bu ara aklına ve mantığına ters birşeylerle karşılaşabil ve biraz zor durumda kalabilirsin

iyi günler benim değilde dün kayınvalidem beni rüyasında 1 torba dolusu ceviz kırıp ayıkladığımı görmüş ne demek oluyor acaba şimdiden teşekkürler

iyi günler benim değilde dün kayınvalidem beni rüyasında 1 torba dolusu ceviz kırıp ayıkladığımı görmüş ne demek oluyor acaba şimdiden teşekkürler

bir torba dolusu sıkntın olduğunu düşünüyomusuni kayın validenle aran nasıl.

Son düzenleme:
bir torba dolusu sıkntın olduğunu düşünüyomusuni kayın validenle aran nasıl.

iyi gibi bir sıkıntımız yok ben 25 yaşındayım 22 yaşında bir görümcem var beni çok kıskanıyor sanırım sürekli annesini doldurusa getirdiğini düşünüyorum bana karşı ama kayınvalidemin bir kötülüğünü görmedim de hani biraz soğuklluk var gibi görünürde yok da işte bana öyle geliyor o kadar

uff hemde bedavaya:) , anlat Fallenim

canısı rüyamda amerikaya gidiyorum çok yüksek bir binadayım

camdan dışarı bakıyorum ağaçlar var ama o kadar büyükki ağaçlar tarif edemem sana sanki göz yüzüne değiyorlar.

sonra evden çıkıyorum başımı bir yere ceviriyorum deniz kenarındayım sana o denizin güzelliğini tarif bile edemem
cennetti sanki.....

tam zenci denmez ama esmer tenli biriyle evleniyorum.beni çok seviyor değer veriyor.

sonra uçağa biniyorum...böyle canım..

hayır olsun sence nedir. ?

ha birde uzun uzun yollar gördüm düz engebesiz...

ceviz bana dedikodu gibi geldi. görümcenin dolduruşundan etkileniyor gibi. hayrolsun. umarım bir sıkıntı yaşamazssın.

Fallenim, Amerika ya gittinmi hiç bilmiyorum. amerikaya gitmek gibi bir özlemin varmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…