ceviz bana dedikodu gibi geldi. görümcenin dolduruşundan etkileniyor gibi. hayrolsun. umarım bir sıkıntı yaşamazssın.
Fallenim, Amerika ya gittinmi hiç bilmiyorum. amerikaya gitmek gibi bir özlemin varmı?
Merhabalar ben de bikac gün önce ruyamda kardesimin bütün dişleri dökülmüş gördüm ve pesinden yanimda bi akrabamla onlarin evinin ordaki caminin minaresinin tepesini yıkılıyo gördüm. Kac gündür cok kafama takiyorum.cok hayırlı seyler okumadim rüya tabirlerinde. Mevlam hayreylesin inşallah. Bi de siz yorumlar mısınız ?
zaten rüya tabirine bakmışsınız müsadenizle ben bu rüyayı yorumlamayım. olur mu?
canısı rüyamda amerikaya gidiyorum çok yüksek bir binadayım
camdan dışarı bakıyorum ağaçlar var ama o kadar büyükki ağaçlar tarif edemem sana sanki göz yüzüne değiyorlar.
sonra evden çıkıyorum başımı bir yere ceviriyorum deniz kenarındayım sana o denizin güzelliğini tarif bile edemem
cennetti sanki.....
tam zenci denmez ama esmer tenli biriyle evleniyorum.beni çok seviyor değer veriyor.
sonra uçağa biniyorum...böyle canım..
hayır olsun sence nedir. ?
ha birde uzun uzun yollar gördüm düz engebesiz...
Bak korktum simdi gerçekten. Kac gündür cok tedirginim zaten. Peki kardesim kismi icin mi yoksa minare kısmı için mi yorumlamiyim dediniz ?
hiç birisi için. zaten bakmışsınız yoruma , önemli olan ilk yorum denir. Yorumlamak istemeyişimin sebebi bu. Lütfen vesveseye kapılmayın. herşeyin iyisini Allah bilir. Allah hayırlara çıkarsın.
Anlami pek iyi olmadigi icin mi böyle soylediniz gerçekten tedirgin oldum simdi. Siz kendinizce bi yorumda bulunsaniz rica etsem. Cidden sikinti icinde hissediyorum kendimi kac gündür.
Rüya ile amel edilmez. Ben rüyaları şöyle olacak yada böyle olacak şekilden yorumlamktan ziyade bilinç altı kavramına göre izah ediyorum. sizin rüyanızda böyle bir şey yok. her rüya çıkacak diye bir kuralda yok. içinizi ferah tutun.
hımm, o halde kendinden uzak tutmaya çalıştığın daha doğrusu mesafe koymaya çalştığın sorunlar var. gözünde çok büyütüyorsun. bi tarafta da hayaller var. aradaki cam sıkıntılardan uzaklaşmak istediğine denizi çok yakınında görmen ise bir an önce umduğun o güzel hayata ulaşmak istediğine işaret. Zenci olayı, belki amerika ile uyumlu olsun diye uydurmuştur beynin :) yada imkansız gördüğün gerçekler var. ama sonu hayır ya . uçağa binip yükselmek, engebesiz yollar.....
çok saol canım süper yorumlamışsın
demek amerikaya uygun olsun die beynım uydurmuş zenciyi :2::2::2::2::2:
hayrolsun. normal yollarla mı hamile kaldnız, yoksa tedavi sürecimi yaşandı?
normal yollarla
merhabalar bende bi rüya yorumunuzu alabilirmiyim eşim rüyasinda kafasinda bit oldugunu görmüş ne olabilir birde ben 3 tane karpuz gördüm küçük ama çürümeye durmuş 1 tanesi saglam gibiydi
Rüyamda erkek arkadaşımı bebek halinde gördüm, konuşamıyordu daha ve etrafında olup bitenden haberi yok kendi kendine oynuyordu. Bana bakıp gülüyor sonra yine oynamaya devam ediyordu.
Ne anlama geliyor bu sizce :S
bir de bu rüyayı ben sabah gün doğduktan sonra gördüm, göneş doğmuşsa yorumlanmaz diye bir şey diyorlar doğru mudur?
Ben dun ruyamda bı falcıya fal baktırırken bana dilegını soyle dedı bende soyledım sonra arkasındanda saha kalkmıs bı at gordum bu nasıl bı ruya anlayamadım :)))
Evet var ıkı sey var ama bırı ıs ama ruyamda ıcımden gecırdıgım dılek erkek arkadasımdı sonra atı gordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?