Rüya Yorumları Naçizane Rüyalarınızı Yorumlayabilirim..

önceki rüyaların nasıldı? Hatırlıyormusun? Bide normalde sezgileri güçlü bir insanmısındır

bi tanesinde yine hamile olduğumu görüyorum karnım şiş sonra birden bire karnım kayboluyodu doğum yapmıyodum ama bunu gördükten 1hafta sonra falan düşük yaptım

bu arada genelde sezgilerim kuvvetlidir gerçekten hissettiklerim çıkar

bi tanesinde yine hamile olduğumu görüyorum karnım şiş sonra birden bire karnım kayboluyodu doğum yapmıyodum ama bunu gördükten 1hafta sonra falan düşük yaptım

bu arada genelde sezgilerim kuvvetlidir gerçekten hissettiklerim çıkar

anladım. bu rüyan seni çok etklimeiş olabilir. burda da birden büyüyen bir karnın var. tekrar hamile kalkıp eski acıları unutmak istiyorsun. ben bilinçaltı olduğunu düşünüyorum . çünkü istek ve arzular, geçmiş kederler bilince baskı yapar.yani zihinsel bir alt yapı var. ama diğer hamilleiğinde böyle bir alt yapı olmadan düşük yapacağını görmüşsün ve çıkmış. umuraım anlatabilmişimdir.tabi bunların hepsi benim tahminim, umarım yanılırm ve müjdeli haberin paylaşırsın. tatlı rüyalar

ve sen onları suçluyorsun alttan alta . onların sevgilinin aklını karıştırdığını , onu baskı altına aldıklarını düşünüyorsun. doğru mu?

evet buda dogru ama ben de sucluyorum ama haksız yere dııl gercekte de durum bu baskı yaptılar ona

evet buda dogru ama ben de sucluyorum ama haksız yere dııl gercekte de durum bu baskı yaptılar ona

öyle yada böyle bunlar rüyana girmiş. ayrıldıktan bir yıl sonra üstelik. senin kızgınlığın sevgiline. olaylar karşısında sessiz kalmasına. hak etmediğini düşündüğün için hazmedememişsin. umarım yakında tüm bunları unutacağın güzel bir birliktelik yaşarsın

Şu sıra rüyalarım o kadar karışık ki ...
Çamurlu suyun içinden geçiyorum filan. Sonra babamın üstünde polis üniforması, vuruluyor. Ölüyordu sanırım.
Bu rüyayı unutamadım 1 haftadır.
Sonra dün gece;

Rüyam çok karışık o kadar karışık ki hatırlamıyorum. Sel vardı, sel suyunun içinde yüzen eşyalar. Bir tarafa bakıyorum,çit ile çevrilmiş bir bahçe, oraya su girmiyor, içeride uyuyan her renkte köpek. Uyuyorlar.
Sonra başka tarafa bakıyorum. En yakın arkadaşım , elinde çiyan.
Birilerinden kaçıyorum, ürküyorum filan. Bilmiyorum neden böyle rüyalar görüyorum :44:

hayrolsun. çamurlu su bana bulanık olan zihnini temsil ediyor gibi geldi. Polis mi baban?
yine aynı bulanık düşünceler. netleştiremediğin yoğun fikirlerin var. yada karmaşık olan yaşadığın olaylar. ama huzur bulduğun bir nokta, kimse yada alan var.sığınak olarak gördüğün. Aslında orasının da çok huzurlu olduğunu söyleyemeyiz. şimdilik huzurlu. sana tavır alanlar şimdilik uyuyo. ama sen onların gerçek yüzünü ya tanımıyorsun yada onları küçümsüyorsun.
aslında genel olarak insanları tam tanıyamıyosun. iyi niyetlisin belki. etrafındaki insanları daha dikkatli seç.
elbette herşeyin iyisini Hak teala bilir. bol dua et. tatlı rüyalar

Teşekkür ederim :) Evet zihnim çok karışık. Babam polis değil hayır . :)
İnsanları tam tanıyamıyorum aynen... Maalesef.

Meraba Datlucadı ben de sana bir rüyamı anlatmak istiyorum.
Rüyamda sevdiğim bir arkadaşım kardeşim İstanbul'da oluyoruz.Gezmek için dışarı çıkacak oluyoruz geziyoruz sonra onlar gidiyor ve annem ile tanımadığım bir erkek yanımda oluyor.Tepelik bir yerde oluyoruz yukarıdan baktığımızda denizi görüyoruz.
Otel gibi bir yerde kalacak oluyoruz sonra türbe gibi bir yere gidiyoruz ben,annem ve o tanımadığım erkek elimi tutuyor oluyordu o erkek ve o türbe gibi yerde bir tane sedir gibi bir yer vardı yeşil giyinimli sarıklı birisi oturuyordu ve o yanımdaki erkek onun karşısında geçip ney çalıyordu sonra o sarıklı kişide çalıyordu.
Çok sıcak bir erkekti sürekli rüyamda benim gönlümce olmak için çabalıyordu.KIsa bir rüyadyı ama beni fazlasıyla etkiledi.
Şimdiden teşekkür ederim canım

Hayrolsun. Sen aşk istiyorsun tatlım ya . Daha doğrusu evlenmek istediğin insan ile ruhen bütünleşmeyi onun seni kapsamasını, kuşatmasını onunla aynı ortak zevkleri paylaşarak mutlu olmayı istiyorsun. tasavvuftan hoşlanan bir insansın. entelektülsin galiba ayrıca. ince zevklerin var. kültürlü ve narinsin. belirli inanaçların, kutsalların var ve bunlara önem veriyorsun. evleneceğin insanında bu çizgide olmasını istiyorsun. daha önceki rüyalarını da düşündüğümde bende böyle bir etki bıraktı. ruhun olacakları kestirdiği için mi (büyük ihtimal öyle ) böyle rüyalar görüyorsun, yoksa biilinçaltımı tam bilemeyeceğim. tekrar hayrolsun. tatlı rüyalar.

Güzel yorumlamışsın canım ağzına yüreğine sağlık.Aşk istediğim doğru o doğrultuda yapmış olduğun yorumlarında çok doğru hayır olsun rüyam bakalım teşekkür ederim vaktini ayırıp yorumladığın için

Merhaba rüyamda bir erkek gözlerime sürme cekmemi istedi. Git gözlerine sürme cek öyle gel gibisinden. Bende kizdim cektim gittim söylene söylene.. beni böyle begenmeyen hic begenmesin diye düsündüm yolda yürürken. Üstümde spor tarzi rahat kiyafetler vardi. Mavi bir kazak ve pembe ayakkabilar. Simdiden tesekkürler.

bende size bir rüya sormak istiyorum:)
şimdiden teşekkür ederim.....

şimdi bu bir istihare rüyası, birşeyin hayırlı olup olmadığına dair niyet edilen ve sonrasında görülen bi rüya.

---
rüya şu;
1tepsi baklava görülüyo, yalnız 1dilimi eksik bu baklavanın....
---

rüya bu kadar:)
kısa ve net dermişim:)))))

bu yakınlarda beni çok etkileyen bir rüya gördüm. rica etsem yorumlar mısınız ?

evimizin salonunda sarı renkli bir kedi namaz kılıyor. yalnız kıblenin tam tersi istikamette ve yüzü bana dönük şekilde, ben de karşısında onu dehşetle izliyorum. korkuyla uyandım diyebilirim...

Merhaba.

Rüyamı anlatmak istiyorum.

Eşimin güya kız kardeşi (gerçekte o kadar küçük bir kız kardeşi yok 50 yaşında ablası var) duş alıyor. Ama banyoda değil. Upuzun ve geniş bir koridor ve en ucunda küvetin içinde banyo yapıyor. Çıplak ancak organlarını görmüyorum. Eşim koridordan geçerken kendi kendime nasıl rahat bir şekilde çıplak kalabiliyor abisinin yanında diyorum. Sonra neden olmasınki o onun abisi diyorum. Daha sonra bir anda yanımda beliyor kız. Abisine "sen Zeynep'ten bahsettin mi eşine" diyor bana bakıyor imalı bir şekilde. Yani eşim beni Zeynep isminde bir kızla aldatıyormuş.

Bu ne anlma geliyor şimdi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…