bız ayrılalı 13 ay oldu kurban bayramında gormustum canım:26:
önceki rüyaların nasıldı? Hatırlıyormusun? Bide normalde sezgileri güçlü bir insanmısındır
ailesinin tavrı etkili oldumu bu ayrılmada
bi tanesinde yine hamile olduğumu görüyorum karnım şiş sonra birden bire karnım kayboluyodu doğum yapmıyodum ama bunu gördükten 1hafta sonra falan düşük yaptım
bu arada genelde sezgilerim kuvvetlidir gerçekten hissettiklerim çıkar
evet canım oldu malesefkı
ve sen onları suçluyorsun alttan alta . onların sevgilinin aklını karıştırdığını , onu baskı altına aldıklarını düşünüyorsun. doğru mu?
evet buda dogru ama ben de sucluyorum ama haksız yere dııl gercekte de durum bu baskı yaptılar ona
Şu sıra rüyalarım o kadar karışık ki ...
Çamurlu suyun içinden geçiyorum filan. Sonra babamın üstünde polis üniforması, vuruluyor. Ölüyordu sanırım.
Bu rüyayı unutamadım 1 haftadır.
Sonra dün gece;
Rüyam çok karışık o kadar karışık ki hatırlamıyorum. Sel vardı, sel suyunun içinde yüzen eşyalar. Bir tarafa bakıyorum,çit ile çevrilmiş bir bahçe, oraya su girmiyor, içeride uyuyan her renkte köpek. Uyuyorlar.
Sonra başka tarafa bakıyorum. En yakın arkadaşım , elinde çiyan.
Birilerinden kaçıyorum, ürküyorum filan. Bilmiyorum neden böyle rüyalar görüyorum :44:
hayrolsun. çamurlu su bana bulanık olan zihnini temsil ediyor gibi geldi. Polis mi baban?
yine aynı bulanık düşünceler. netleştiremediğin yoğun fikirlerin var. yada karmaşık olan yaşadığın olaylar. ama huzur bulduğun bir nokta, kimse yada alan var.sığınak olarak gördüğün. Aslında orasının da çok huzurlu olduğunu söyleyemeyiz. şimdilik huzurlu. sana tavır alanlar şimdilik uyuyo. ama sen onların gerçek yüzünü ya tanımıyorsun yada onları küçümsüyorsun.
aslında genel olarak insanları tam tanıyamıyosun. iyi niyetlisin belki. etrafındaki insanları daha dikkatli seç.
elbette herşeyin iyisini Hak teala bilir. bol dua et. tatlı rüyalar
Teşekkür ederim :) Evet zihnim çok karışık. Babam polis değil hayır . :)
İnsanları tam tanıyamıyorum aynen... Maalesef.
rica ederim. babanı kaybetmekten korkuyorsundur belki, tekrar hayrolsun
Meraba Datlucadı ben de sana bir rüyamı anlatmak istiyorum.
Rüyamda sevdiğim bir arkadaşım kardeşim İstanbul'da oluyoruz.Gezmek için dışarı çıkacak oluyoruz geziyoruz sonra onlar gidiyor ve annem ile tanımadığım bir erkek yanımda oluyor.Tepelik bir yerde oluyoruz yukarıdan baktığımızda denizi görüyoruz.
Otel gibi bir yerde kalacak oluyoruz sonra türbe gibi bir yere gidiyoruz ben,annem ve o tanımadığım erkek elimi tutuyor oluyordu o erkek ve o türbe gibi yerde bir tane sedir gibi bir yer vardı yeşil giyinimli sarıklı birisi oturuyordu ve o yanımdaki erkek onun karşısında geçip ney çalıyordu sonra o sarıklı kişide çalıyordu.
Çok sıcak bir erkekti sürekli rüyamda benim gönlümce olmak için çabalıyordu.KIsa bir rüyadyı ama beni fazlasıyla etkiledi.
Şimdiden teşekkür ederim canım
Hayrolsun. Sen aşk istiyorsun tatlım ya . Daha doğrusu evlenmek istediğin insan ile ruhen bütünleşmeyi onun seni kapsamasını, kuşatmasını onunla aynı ortak zevkleri paylaşarak mutlu olmayı istiyorsun. tasavvuftan hoşlanan bir insansın. entelektülsin galiba ayrıca. ince zevklerin var. kültürlü ve narinsin. belirli inanaçların, kutsalların var ve bunlara önem veriyorsun. evleneceğin insanında bu çizgide olmasını istiyorsun. daha önceki rüyalarını da düşündüğümde bende böyle bir etki bıraktı. ruhun olacakları kestirdiği için mi (büyük ihtimal öyle ) böyle rüyalar görüyorsun, yoksa biilinçaltımı tam bilemeyeceğim. tekrar hayrolsun. tatlı rüyalar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?